Adana'da bir genç motosiklet hırsızları tarafından öldürüldü...
Reklamlar
-
Cezalarını bulurlar inşallah. böylerini hapise yolluyıolar sonra afla salıyolar, çıktıklarında daha beter oluyolar. İnsan böyle bir şey için bile cinayet işleyebiliyorsa bu adamın topluma kazandırılması imkansız. birde hapiste beslicen şerefisizleri. Asmak lazım...
Reklamlar
-
allah rahmet eylesin
ama böylelerini asıcaksın abi asıcan insan deyil bunlar
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
lütfen beyler, insan hakları var... şişşşşş
Sevgili yurekce hangi insan hakkı ile kelebegi kalbine sokuyor bu insan dısı varlıklar ?
Sen o rahmetli kardesiimizin babası yerine koy kendini bakalım ne dusunebiliyorsun ?
Şeriat kardesim baska turlu temizlenmez...
Bak bakalım totosu yiyormu kimsenin birşey yapmaya
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
bu yasalar tüy siklet oldugu sürece bu serefsızler daha cok can alırr..tum mt yı ortak bı govde gosterısıne davet edıyorum..basımız saolsun.
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
-
Evet arkadaşlar. Mesleğim Adli Tıp uzmanlığı ve bu vakanın otopsisini ben yaptım. Adana motosiklet için iklimiyle düzayak olmasıyla vs vs... çok elverişli bir şehir. O nedenle oransal olarak çok motor var. Dolayısıyla da çok ama çok fazla motosiklet hırsızlığı var
Ümit dediğin doğru. Fikir de süper. Caddelerde topluca gövde gösterisi...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
-
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Sevgili yurekce hangi insan hakkı ile kelebegi kalbine sokuyor bu insan dısı varlıklar ?
Sen o rahmetli kardesiimizin babası yerine koy kendini bakalım ne dusunebiliyorsun ?
böle olayları duyunca sana katılmamak elde değil erhan katli vacip bunların... hem malıma hem canıma kast edicek ve elini kolunu sallıyarak gezicek kusura bakmayın bu benim adalet anlayışıma ters...
-
Motorda ingiliz anahtarı,sopa,biber gazı gibi bir şey taşımak lazım.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hayat bu kadar ucuz olmamalı
öte dünyada yeri yok bu namussuzların.
eden bulur derler, inşallah karşılığını fazlasıyla görürler.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
hayır hislerimize tercüman oldun ama yanlış kelime ile.. şeriat değil..
buna kan hakkı denir. kana kan yani.. şeriat ayrı bi mevzu ve umarım ülkemizden toprağımızdan vatanımızdan her daim uzak olur..
hörmetler arkadaşım; uzun zaman oldu çok istediğin motosikleti almışsın bir ara gördüm. Allah kazasız belasız ağız tadı ile binmeni nasip eylesin, güle güle kullan. Darısı benim başıma
o arap mahallesinde yaşayan yine arap kökenli bir arkadaşım vardı.. kesin o da dökülmüştür sokaklara..
-
allah rahmet eylesin allah sabır versin yakınlarına ...pek yaşamazlar bunlar zaten içerde ölürler 2 gün sora...bunun gibiler herşeyi hakediyolar
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
o.çocukları başka hiç bişi denmez bunlara
Gerçekci ol,imkansızı iste.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler