Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbf 150 arkaya geniş lastik oluyormu ?

REKLAM ALANI
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Arkadaşlar.. cbf 150 aldım 2 hafta önce orjinal lastikleri duro.. bu lastiği çin malı scooterlarda kullanıyorlar ve tamirciler michelin, metzeller vs bunların fiyatları yüksek olduğundan talep olmadığını söyleyerek çin işi motorlara duro satıyorlar. Honda da cbf 150 de neden duro marka kullanmış bilmiyorum ama. ben en azından arka lastiği daha iyi bi şeyle değiştirebilmek istiyorum. Çünki orjinal lastiğin yağmurda vs yol tutuşunun iyi olmadığından bahsediliyor. Arka lastiği 1 numara geniş - canttan yüksek bi lastikle ve farklı iyi bi markayla değiştirebilirmiyim ? Değiştiren varmı ? Acil yardım..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    cihan ile kontağa geçersen sana yardımcı olur kanımca, o da orjinaldan büyük lastik takmıştı..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Acele etme, 3-4 bin km kullan o lastikle, yine memnun kalmazsan değiştir. Daha b]y]k takman pek b'r yarar sa[lamayacaktir/

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acele etme, 3-4 bin km kullan o lastikle, yine memnun kalmazsan değiştir. Daha b]y]k takman pek b'r yarar sa[lamayacaktir/
    Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum
    K.o.nay bunu beğendi.

Motosikleti
    şimdiLik Yok !
    Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum :D
    HakLısın :D Ustaları dinle sen Onlar Sana gereken bilgiyi verir kardeş
    Birde cbf 150 'nin 2.el Kaç Para?
    [B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
    [B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum
    Valla yağmurda baya bi yol yaptım, düşecek kadar rske girmedim, lastiğin yol tutuşu yağmurda kötü ama çok aşırı kötü de değil.

bende ayni sei cbr 125 e yapmai dusunuorum
    Sen uStalara bi danis ama bu isin iyilerine danis ;):D

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    lastik ölçülerimiz aynı 90-90-18 dir ama 90lık yerine 100lük lastik takabilirsin. daha geniş olacaktır ama çap olarak 18 inch'den büyük lastik takılabilmesi için arkadaki sancağının amortisörle arasındaki boşluğa bakmak lazım cihan abi ? birol abi? abi bi el atın arkadaşımıza

bn 100 luk takmai dusunuom ama once motoru elime gecirmem gerek:D:D:D

arkadasın bırı sormus cbf ın 2. elı nekadar dıe 2.elı 3 ıle 2.5 arası fln arkadasım temıs 3 e bulursun herhalde onun yerıne cbr 125 al 600 700 daha ver cbr al al bence

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar.. cbf 150 aldım 2 hafta önce orjinal lastikleri duro.. bu lastiği çin malı scooterlarda kullanıyorlar ve tamirciler michelin, metzeller vs bunların fiyatları yüksek olduğundan talep olmadığını söyleyerek çin işi motorlara duro satıyorlar. Honda da cbf 150 de neden duro marka kullanmış bilmiyorum ama. ben en azından arka lastiği daha iyi bi şeyle değiştirebilmek istiyorum. Çünki orjinal lastiğin yağmurda vs yol tutuşunun iyi olmadığından bahsediliyor. Arka lastiği 1 numara geniş - canttan yüksek bi lastikle ve farklı iyi bi markayla değiştirebilirmiyim ? Değiştiren varmı ? Acil yardım..

arkadaşım orjınalden büyük lastik olmaz, olsada sağlıklı olmaz,
    sen en iyisi ya michelin al yada benim gibi pirelli al derim,
    ben pirelliyi 65 ytl almıştım.
    yüksek lastik sana yarardan çok zararı olur.

Alıntı RifatKardu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HakLısın :D Ustaları dinle sen Onlar Sana gereken bilgiyi verir kardeş
    Birde cbf 150 'nin 2.el Kaç Para?
    2500 ytl de var 3400 ytl de var.

98 Beygir.....

Motosikleti
    freedom200 & Kawasaki er5
    Mevcut janta ince taban lastik takılır mı? Yani ben lastiği 1,2 numara inceltebilir miyim? Benim arka lastik 130 bunu 110 veya 100 yapabilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim saygılar

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sırf merakından soruyorsun sanırım. İnce taban daha az yol tutuş, daha az yatış demektir. Fabrika değerleriyle aynı ebatta lastik kullanılmalı, özellikle Honda gibi bir marka motosiklette kullandığı lastikleri, beygir gücüne, ağırlığına uygun olarak test ediyordur. Modifiye güzeldir, hoştur fakat bilinçli yapılmalı, aracın doğasına aykırı olmamalı.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    arkaya 100/90/18 çok güzel oluyonerdeyse hiç bişey fark etmiyo sadece yol tutuşu az bişey daha iyi oluyo.
    ama diyerine göre fiyat farkı biraz daha fazla.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    cbf 150 - 2010
    ucan tekne 5 in dikkatine. arkadaşım 100/90/18 derken lastık tananının genişliğimi oluyor? yani bende motorun dengesini bozmamk şarı ile biraz geniş tabab lastik attırmak istiyorum. bildiğiniz gibi cbf 150 nin arka lastıkleri cok cılız duruyor. biraz geniş taban lastik attırmak istiyorum. yani görsellik acısından daha geniş olmasını istiyorum. deneyimli arkadaşlardan mesaj bekliyorum. selamlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)