cbf 150 arkaya geniş lastik oluyormu ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar.. cbf 150 aldım 2 hafta önce orjinal lastikleri duro.. bu lastiği çin malı scooterlarda kullanıyorlar ve tamirciler michelin, metzeller vs bunların fiyatları yüksek olduğundan talep olmadığını söyleyerek çin işi motorlara duro satıyorlar. Honda da cbf 150 de neden duro marka kullanmış bilmiyorum ama. ben en azından arka lastiği daha iyi bi şeyle değiştirebilmek istiyorum. Çünki orjinal lastiğin yağmurda vs yol tutuşunun iyi olmadığından bahsediliyor. Arka lastiği 1 numara geniş - canttan yüksek bi lastikle ve farklı iyi bi markayla değiştirebilirmiyim ? Değiştiren varmı ? Acil yardım..
Reklamlar
-
cihan ile kontağa geçersen sana yardımcı olur kanımca, o da orjinaldan büyük lastik takmıştı..
-
Acele etme, 3-4 bin km kullan o lastikle, yine memnun kalmazsan değiştir. Daha b]y]k takman pek b'r yarar sa[lamayacaktir/
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Acele etme, 3-4 bin km kullan o lastikle, yine memnun kalmazsan değiştir. Daha b]y]k takman pek b'r yarar sa[lamayacaktir/
Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum
-
Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum :D
HakLısın :D Ustaları dinle sen Onlar Sana gereken bilgiyi verir kardeş
Birde cbf 150 'nin 2.el Kaç Para?
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Memnun kalıp kalmadığımı yağışlı bi havada veya kaygan bi zeminde düşerek deneyim etmek istemiyorum
Valla yağmurda baya bi yol yaptım, düşecek kadar rske girmedim, lastiğin yol tutuşu yağmurda kötü ama çok aşırı kötü de değil.
-
bende ayni sei cbr 125 e yapmai dusunuorum
Sen uStalara bi danis ama bu isin iyilerine danis ;):D
-
-
bn 100 luk takmai dusunuom ama once motoru elime gecirmem gerek:D:D:D
-
arkadasın bırı sormus cbf ın 2. elı nekadar dıe 2.elı 3 ıle 2.5 arası fln arkadasım temıs 3 e bulursun herhalde onun yerıne cbr 125 al 600 700 daha ver cbr al al bence
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar.. cbf 150 aldım 2 hafta önce orjinal lastikleri duro.. bu lastiği çin malı scooterlarda kullanıyorlar ve tamirciler michelin, metzeller vs bunların fiyatları yüksek olduğundan talep olmadığını söyleyerek çin işi motorlara duro satıyorlar. Honda da cbf 150 de neden duro marka kullanmış bilmiyorum ama. ben en azından arka lastiği daha iyi bi şeyle değiştirebilmek istiyorum. Çünki orjinal lastiğin yağmurda vs yol tutuşunun iyi olmadığından bahsediliyor. Arka lastiği 1 numara geniş - canttan yüksek bi lastikle ve farklı iyi bi markayla değiştirebilirmiyim ? Değiştiren varmı ? Acil yardım..
arkadaşım orjınalden büyük lastik olmaz, olsada sağlıklı olmaz,
sen en iyisi ya michelin al yada benim gibi pirelli al derim,
ben pirelliyi 65 ytl almıştım.
yüksek lastik sana yarardan çok zararı olur.
RifatKardu adlı üyeden alıntı
HakLısın :D Ustaları dinle sen Onlar Sana gereken bilgiyi verir kardeş
Birde cbf 150 'nin 2.el Kaç Para?
2500 ytl de var 3400 ytl de var.
-
Mevcut janta ince taban lastik takılır mı? Yani ben lastiği 1,2 numara inceltebilir miyim? Benim arka lastik 130 bunu 110 veya 100 yapabilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim saygılar
-
Sırf merakından soruyorsun sanırım. İnce taban daha az yol tutuş, daha az yatış demektir. Fabrika değerleriyle aynı ebatta lastik kullanılmalı, özellikle Honda gibi bir marka motosiklette kullandığı lastikleri, beygir gücüne, ağırlığına uygun olarak test ediyordur. Modifiye güzeldir, hoştur fakat bilinçli yapılmalı, aracın doğasına aykırı olmamalı.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
arkaya 100/90/18 çok güzel oluyonerdeyse hiç bişey fark etmiyo sadece yol tutuşu az bişey daha iyi oluyo.
ama diyerine göre fiyat farkı biraz daha fazla.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
02 Haziran 2013, 00:48
ucan tekne 5 in dikkatine. arkadaşım 100/90/18 derken lastık tananının genişliğimi oluyor? yani bende motorun dengesini bozmamk şarı ile biraz geniş tabab lastik attırmak istiyorum. bildiğiniz gibi cbf 150 nin arka lastıkleri cok cılız duruyor. biraz geniş taban lastik attırmak istiyorum. yani görsellik acısından daha geniş olmasını istiyorum. deneyimli arkadaşlardan mesaj bekliyorum. selamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)