ESKISEHIRDEN UZUCU BI KAZA HABERI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun yoğun bakımda olan arkadaşımıza acil şifalar
-
ALLAH rahmet eylesin 2 teker hava atmaya gelmiyor hele hele korumalr yokken
-
Cuseppe adlı üyeden alıntı
cok üzücü
kask ve mont bile yetersiz kalırken insanlar nasıl cesaret edebiliyor hic bir koruma olmadan trafiğe cıkmaya. Halk dahada bilinclendirilmeli bu konuda ve tabikide koruma ürünleri cok pahalı buda mağlesef cok büyük bir etken
. İngilterede bisiklet kullananlar bile kask ve koruma kullanıyor, gece sürüşlerinde fosforlu kendilerini belli eden şeyler giymeleri şart ki bu sadece bisiklet. Kanunlar cok yetersiz, cok üzüldüm vefat eden icin Allah rahmet eylesin ve yaralıyada acil şifalar
Kanunlar o kadar sert olsa insanlar techizatları alamadığından ya hep ceza yer ya da motor kullanmayı bırakır. Bu nedenle cezaladan önce halk'ı bilinclendirmeliyiz ve ekonomimizi düzeltmeliyiz.
Ayrıca geçler arasında kask takmak ayıp olarak görülüyor. Ben okula motorla gidiyorum ve tüm arkadaşların niye kask takıyosun diyolar. Tabi ben dinlemiyorum kask ve mont takıyorum. Tek eksiğim dizlik onu da alıcam...
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler