Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mont

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 City-Siyah
    Arkadaşlar mont alıcağım alıcağım yer bursa olucak.Nerde satılır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Bütçem 200 ytl nerden bu fiyata kaliteli bişey alabilirim.Bana bursa real devamında 3-4 tane satan dükkan olduğunu söylediler.Yalovadan geliceğim için gidip almak istiyorum bir daha bir daha gidip gelmek zor olucak.Şimdiden herkese teşekkür ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    feyizoglu.com adresinden Havale ile alabilirsin.. O fiyata Şu an yeni ürünler arasında "NİC" marka montlar gayet kullanıslı ve şık
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 City-Siyah
    ben daha çok üstümde deneyip alabileceğim bir yer istiyorum.Bursa dememin sebebide istanbulda fiyatların daha fazla olması banada en yakın bursa var o yüzden bursadan alıcağım diyorum...

Alıntı scan77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mont alıcağım alıcağım yer bursa olucak.Nerde satılır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Bütçem 200 ytl nerden bu fiyata kaliteli bişey alabilirim.Bana bursa real devamında 3-4 tane satan dükkan olduğunu söylediler.Yalovadan geliceğim için gidip almak istiyorum bir daha bir daha gidip gelmek zor olucak.Şimdiden herkese teşekkür ederim...
    yer farketmez, ben aşağıdaki siteyi kullanıyorum, çok düzgün bir firma hiç endişe etme gerekirse ara ölçünü alıp sana tavsiyede bulunşunlar, 1-2 günde elinde olur. sevgilerimle,

http://www.feyizoglu.com/alisveris/

eğer beğenmezsen iade edip başkasını da gönderiyorlar. tavsiye ederim. fiyatlar çok makul

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  Başlık açarken açacağınız başlığın konu ile uygun bölümde olmasına özen gösteriniz.MT İl grupları ile alakası olmayan bu konuyu moto sohbet e taşıdım.MT il grupları illerin buluşmaları için vardır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    hocam ben 4 aylık ce onaylı korumalı deri montumu satıyorum motoru da satacağımdan dolayı, resme bak, montu beğenirsen görüşelim bursada

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Dostum benim montum da satılık ve fiyatı uygun.İlgilenirsen bana ulaş.Bedeni:M
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)