Parkorman festivali fuarında bi tane üretmişler muhabbeti geçmişti, Amerika'da 24500 dolarlık fiyatla çıkmış piyasaya, goldwingin 6 silindirli motoruyla üretiliyor, bakınız:
http://powersports.honda.com/motorcy...delId=NRX18DA4
Parkorman festivali fuarında bi tane üretmişler muhabbeti geçmişti, Amerika'da 24500 dolarlık fiyatla çıkmış piyasaya, goldwingin 6 silindirli motoruyla üretiliyor, bakınız:
http://powersports.honda.com/motorcy...delId=NRX18DA4
imza, safrane
hemen ilk yorumu da kendim yapiim
bence murratın çektiği yansımalar resmini hondaya yollamalıyız, valkry rune'un web sitesindeki galeriye koysunlar
imza, safrane
valla uçar gider, 1.8lt motor var
imza, safrane
Baya yapar bence
hatta bu makineye binmek istemem diyebilirim. zaten bunun ağırlıüı rahat 500 kg vardır
Artık kısa cümleler kuruyorum...
360 kiloymuş
imza, safrane
ana bune baba manyak bişi yaw tır gibi motor vallaham
:bestmt:
harbi lo adam dahamanyak ghostrider mubarek...Katsuk adlı üyeden alıntı
egsoza dikkat etsenıze one oyle kanat gibi i:
baba bu manyak benzin yakıyodur arkadan bide tanker bağllamak lasım huehehe
yılan gibi motör!
bide e sınıfı ehliyet lasımdır bunu sürmek için yada a3 euheuhe
Motorbike nin mayıs sayısında tanıtımı vardı. 200km yapıyordu galiba.
yaw ne motorlar cıkarıyorlar.... harika yahu...
bu motor 200 az bile yapıyormuş bea..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
bu tür motorsikletler genelde düz yollar içindir... ne havası olur ama bir bilseniz.. hem bununla dırmak o kadar zor değildir.. bu kadar hacimli motorun frenleri süper olsa gerek... hem zaten düz yollarda neden zorlansın.. o bir canavar zaten.. cbr 1100 den sonra ılk alacagım tıp motorlar..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
iyide sen hiç bu motordan sürmemişsen nasıl oluyorda fren sistemi hakkında bilgi veriyorsun veya ne havası olur bir bilseniz gibi cümleler kuruyorsun?sonuçta sen bu motora hiç binmedin
Ben bunu ilk gördüğünde kalbim durdu sandım. Muhteşem bir alet. 2004 fuarda da gördüm ama denemek bile istemedim. İçime oturur kalırım orada diye kortktum Bunu kullanmak iyi bir tecrübe ister ama.
...Oytun...
..Ainador..
abi benim onu ilk görüşte kalbim çarpmıştıı. ya harley halt yemiş yanında.. süper yaaa
racing racing ve racing.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)