Otomatik vitesten vitesliye geçişte sıkıntılar..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
alışırsın alışırsın
bi bakarsın altında r6 var
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
walla ben ilk witesli motor olarak MHYEN in hyosungunu kullanmıstım hiç böle bi problemle karşılaşmadım!
-
olur olur.alışırsın.ama dikkat et kendine hocam.1 yıl sonra scooter garip gelecek sana
-
harbidende 2 kişi yokus bayırda kaldırmak biraz zor geldi banada ilk vitesliyi kullandığımda
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
boş bi mekan bulup saatlerce bıkmadan duruş kalkış wesaire çalış bence, trafiğin içinde acemilik atmak epey riskli. ben 3. motopisikletimi aldım, yinede gözlerden ırak bi yerde motorumu tawlamaya uğraştım ilk aldığımda. bırak scooteri witesliden witesliye geçişte bile yabancılık çekmek normaldir, trafiğin 1001 türlü hali war, altındaki aletin huyunu suyunu, kawrama noktasını, duruş mesafesini wırtını zırtını iyi bilmek lazım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
debriyajı sen biraz harcamışsın gibime geldi yani erimiş sanki.Vitesliye başlarken bir bilenden yardım al yoksa çook zorlanırsın ben başlarken öyle yaptım 3.denememde kaldırdım motoru sonra gerisi geldi.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
aynen bende 1 seneyi aşkındır scutercıydım şimdi vitesliye gectim sanırım debriyaj nasibini aldı:D 3 ten 1 e takmalar fln çok hırpaladım motoru alışcaz şu son söledigimi yapma vitesleri tek tek gecir ara gazı fln ver devriyaja basarken yoksa katır kutur gecer viteslinin gözünü sevim scutera daha dönüp bakmazsın
-
barrokas adlı üyeden alıntı
alışırsın alışırsın
bi bakarsın altında r6 var
katılıyorum çok sürmez
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
vitesli motorun ne kadar zevk li oldugunu anlayacaksın Abi km yaptıkca.
-
Bir de unutmamamız gereken şeylerin listesine şunu ekleyebilirz, -nacizane, kanımca yani: ). Daha tam randumanlı kullanamadığımız bir motosiklete artçı alarak onun da (!) hayatını tehlikeye atmış oluruz.
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Mersin İl Temsilcisi
alışkanlıklardan vageçmek zordur
1 hafta sonra daha da rahatlarsın ama önce tek başına biraz antrenman yapman ailecek çok iyi olur...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
değişik ne kullanırsam kullanim hemen adapte olabiliyorum, araba olsun motosiklet olsun, hiçbişeyin yerini eski bir alışkanlıktan dolayı şaşırmadım şimdiye kadar
-
Araba ile aynı diyorlar birde bende ilk başlarda "hee araba gibi mi tamam o zaman" deyip şak diye bırakıyordum debriyajı . Sonra çözdüm sayılır.
Ama debriyaj vites koordinasyonunuz eksikse artçı almayınız lütfen
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)