iyi bayramlar arkadaşlar nice sağlıklı sıhhatlı mutlu bayramlara işallah
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
iyi bayramlar arkadaşlar nice sağlıklı sıhhatlı mutlu bayramlara işallah
TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
tum MT ailesini ve tüm İslam Alemi'nin Mubarek Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile olmasını dilerim
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
arkadaşlar günaydın.tüm mt camiasının ve siteyi takip eden tüm arkadaşların ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve mutluluk içinde hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bu kacıncı konu oldu Seninki de kutlu olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Tüm Müslüman Aleminin Herkese iyi BayramLar ! Kimse bu bayramda kimsenin kalbini kırmasın Küsler Barışsın.
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
Günaydın ve iyi bayramlar arkadalar Acaba kaç kişi bu bayram sabahında bile motosiklet.net 'ten vazgecemiyor acaba
Ben her zamanki gibi burdayım Namazı kıldık geldik
Herkesin bayramı tekrar tekrar mübarek olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeşim Rıfat ; Aynı konunun defalarca açılmış olması senin açtığın bu konunun kilitleneceğini gösteriyor Senin de bayramın Mübarek olsun canım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
efendim ben de buradayım.herkesin bayramını en iyi şekilde geçirmesini diler,iyi bayramlar dilerim.
bu arada mutlaka iki teker ile ziyarete gidecek olan vardır,lütfen dikkat edin,erken çıkıp yavaş gidin.normalde kızdığımız dört tekerliler şimdi daha vahşi olacak.şu an mutluyuz,sonra kötü haberler alıp üzülmeyelim.tekrar iyi bayramlar...
lan olum para dagitiyon falan sandim namazdan kosup geldim
Allah kabul etsin arkadaslar, hayirli ramazanlar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.. Her şey gönlünüzce olsun.
iyi bayramlar arkadşlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Bende burdayım, ewdekilerin hazırlanmasını fırsat bilip girdim hemen
Tam 4 dakika önce 12 kişi vardı Şimdi 33 kişi Cabuk hızlanıyoruz
cakalaz, adanalı, ahmetnr, airman, AMAZON, calimero3, Cihat Taygut, ciko44, CİHAN, dargmen, dgrmr, DOGAN MOTOR, edy, ELINT , ennginn, hakann, headhunter251, killing_machine, koray gfb, Korhanx9, mikeportnoy, modify, ninidream527, RifatKardu, s3ns4t10n, sabotaj 27, sahinbirinci, sey_47, TanImsIz, VaScO1925 , viper_1, yasin2008, YÖRÜK
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyw.. kardeş hepinizin bayramı mübarek olsun
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
dünya miras kenti safranboludan iyi bayramlar
Bayramınız mübaarek olsun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Dünyanın İncisi Marmaristen herkese iyi bayramlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Tüm MT Ailesinin Bayramı mübarek olsun.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Hepinizin Bayramını Kutlarım... Vallahi bende konuya dahilim Bayram Kahvaltısının Sofrasında Mt ye bakıyorum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)