Evet herkezin şimdiden bayramını kutlarım arkadaşlar bayramda aman trafiğe dikkat üzücü olayları tvlerde genelde her bayram yaşıyoruz her geçen yıl dahada artıyo düşürmek biz sürücülerin elinde herkeze iyi bayramlar kazasız belasız
Evet herkezin şimdiden bayramını kutlarım arkadaşlar bayramda aman trafiğe dikkat üzücü olayları tvlerde genelde her bayram yaşıyoruz her geçen yıl dahada artıyo düşürmek biz sürücülerin elinde herkeze iyi bayramlar kazasız belasız
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
Bütün MT ailesinin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar. Sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Allah nice ramazanlar nasip etsin herkesin bayramı mübarek olsun saygılar...
Hayırlı bayramlar dilerim, bayramınız mübarek olsun...
Bayram trafiğine çok dikkat edin arkadaşlar, kazasız belasız mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmemiz dileği ile...
Bayramımız Acıya Dönüşmesin!
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
herbikimselere mutlu bayramlar dilerim
yolda olmak yokda olmaktır
tüm mt ailesin ve müslüman alemin bayramını kutlar nice beraber bayramlar dileğiyle bayramınız mübarek olsunnn...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ramazan Bayrami değil, dört dörtlük Ramazan bayramı herkese kutlu olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
iyisiyle kötüsüyle asper kader oruçlarımızı tutarak Allah katında sevaplarımızı kazanmaya çalıştık oruç tutanlarımız vardı belki tutamayanlarımız oldu belki de sağlık olsun şimdi sıra tuttuğumuz oruçlarımızı kutlamaya geldi bayramlarımızı en güzel şekilde aile fertlermizin ellerini öperek başlamalıyız. özellikle bayram sabahı namazdan sonraki kahvaltılara bayılırım bütün herkes sofraya gelir babannem ananem dedemler babam annem kız kardeşlerim o kahvaltıdaki huzur ve hûşu'yu hiç bişeye değişmem
şimdi de bir uyarı niteliğinde mesajda bulunmak isterim: bayram dolayısıyle illaki ve mutlaka şehirlerarası yolculuk yapmak isteyenler olacaktır belkide şimdiden başladınız sizden ricam ufak cc motosikletlerimizin hareket kabiliyetleri sınırlı oldugundan mümkün oldugunca önlerindeki araçları hızları müsaitse ve karşıdan geleni de kontrol ettikten sonra geçebiliyorlarsa geçmeleri, eğer geçemiyorlarsa uygun takip mesafesinde ve hız limitlerine uyarak seyretmelerini rica ediyorum supersport ve yüksek cc kullanan arkadaşlarımız zaten bu konunun daha bilincinde hareket edeceklerine ve daha dikkatli kullanacaklarına inanıyorum el öpenleriniz çok olsun
okumanızı istirham ediyorum :
EL ÖPMEK
Sevgi, saygı ve hürmet ifadesi olarak yerleşmiş örfî, ahlâkı ve geleneksel bir hareket. Müslümanlar arasında küçüklerin büyüklere hürmetlerini göstermek için ellerini öpüp alınlarına götürmeleri yerleşmiş bir adettir. Genellikle yolculuklara gidiş ve dönüşlerde, uzun ayrılıklarda, misafirliklerde, düğün ve bayramlarda el öpme yaygınlaşmıştır.
Müslümanların kendi aralarında tokalaşma ve musâfaha yapmaları genel bir ahlâkı davranıştır: el öpme ise ana-babaya, saygıya lâyık yaşlılara ve hocalara karşı yöneltilen bir davranıştır. Bunların dışında herhangi bir menfaat için başkalarının elının öpülmesi mekruh olarak görülmüştür.
Hz. Ali'nin, babanın çocuğunun elini öpmesinin bir şefkat, çocuğun babasının elini öpmesinin bir ibadet, kocanın hanımının elini öpmesinin arzudan, kişinin din kardeşinin elini öpmesinin dinden olduğunu söylediği nakledilmiştir (Osman Şekerci, Kaynaklarımıza Göre Islâm Terbiyesi, Istanbul 1972, s.175). Islâm, mahrem olmayanların elini sıkmayı yasakladığı gibi, bir kimsenin karşısında dalkavukluk yapmayı eğilip bükülmeyi de çirkin bir hareket saymıştır. Hz. Peygamber, "Bereket büyüklerimizdedir. Küçüklerimize acımayan, büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir" buyurmuştur (Mecmâu'z-Zevâid, VIII, 15). Bu sebeple saygıya lâyık yaşlı kişilerin ve âlimlerin elının öpülmesi bir hürmet ifadesidir.
tüm islam aleminin ve motosiklet.net'in ramazan bayramını kutluyorum..daha nice ramazan bayramları görmek dileğiyle hep beraber.....
Tüm mt ailesinin ramazan bayramını kutluyorum hayırlara vesile olması dileğiyle sevgiler...
Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun..
Kazasız ve keyifli sürüşler ARKADAŞLAR....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Ramazan Bayramınız mubarek olsun...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
tüm müslüman aleminin ramazan bayramı kutlu olsun.bu bayramda düşkünlere fakirlere yardım etmeyi unutmayalım.onların sevinci inanın bayramımızı iki kat daha artırır.
Farkli bir topic acildigi icin karisiklik olmamasi nedeniyle ... güncel
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bütün müslüman kardeşlerimin ramazan bayramını kutluyorum.
bütün insanlığa bayram olsun.
Herkese İyi Bayramlar
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
iyi bayramlar dostlarım
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dostlarım bayramınız kutlu,
günleriniz mutlu,
hayatınız umutlu geçsin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)