Arkadaşlar yorumu sizlere bırkıyorum....!
Ama korkunç bir makina olduğunu söyleyebilirim...!
Arkadaşlar yorumu sizlere bırkıyorum....!
Ama korkunç bir makina olduğunu söyleyebilirim...!
Buna motorsikletmi dicez şimdi...
yaaa buna ...... çıkarmak denir.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Tamamen şov motoru yanlardaki paraçalar bağlı bile değil. Yani motora eklenmiş geçrektne performans arttırıcı parçalar değil. Şekil amaçlı.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Makine bana da aksine gerçekmiş gibi geliyor çünkü insan oğlu aklına bir şey koyduğu zaman yapar ayrıca yapılamayacak bir şey değil. Önemli olan bu aletle yolculuk yapmak nasıl bir duygu...!
Eskiden cok vardı bunlardan Legen kova satanlarda aynı bu notorda oldugu gibi yanına takarlardı tabagı canagı. Bu da oyle
ne bu motor gider nede o parcalar bu motorla alakalı. Bir de bun motorların baloncu modelleri vardı.
Sadobey
Vakit Kaybı Ürünü Diyebilirsin, Kime Neyi Kanıtlamaya Çalışmışlar Merak Ettim
GRKN, neden gerçek olmadığını söyleyeyim.
Motorun yanından çıkan iki parça Blower diye tabir edilen palli pervaneli aşırı besleme sistemidir. Üst üste ikitane takmış ve pervaneleri çevirmesi için gerkeli olan kayış mili sökülmüş. Ayrıca hiçbir yerde üst üste blower takacak kadar saçma sapan bir işi hiçbir mekaniker yapmaz. Hadi onu geçtik 4 adet büyük hacimli karbüratör var. Hava yakıt karışım oranı kesin bozulur. O motor çalışmayı bırak egzoz'dan direk benzini boşaltır. Zaten akrbüratörler emanet takılmış. Egzoz'lara gelirsek sol ve sağda olmak üzere 2 küçük 2 de büyük egzoz yapmış. Çok gereksiz ve amaçsız hatta ben bağlantısının olduğunu bile sanmıyorum. Sonra 1 büyük nos tüpü takmak varken gitmiş birde 3 adet ufak tüp takmış tam saçmalık. Hiçbiri bağlı değil onların. Tamamen fake bir motor.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Motordan başka herşeye benziyor hantal gereksiz malzeme deposu gibi .
Ben lafımı geri aldım gerçek değil Makine sağolsun uyandırdı beni
neyse adamlar vakit ayırıp yapmışlar işte...!
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
ha onlar havalı korna olacaktıki valla bir datladığında önündeki tır bile 2 mt havaya şıçrardı gürültüdende motorun üztündeki nasıl dururdu korna çaldığında onu bilemeyeceğim
Valla bana roket gibi geldi.Nasıl gidiyor acaba.hız denemesi yapmak lazım.araçta 3 küçük bir de büyük NOS tüpü var.ne diyeyim.ama motorsiklet olmadığı kesin
wakıt kaybı baskada bısı deıl.o makınenın orjınalı kım bılır nsaı tatlı bısıdır.
Ksinlikle ve bu hali igrenc olmuş . Acaba o şey (motor demek için şahit lazım) gidio mu?o makınenın orjınalı kım bılır nsaı tatlı bısıdır.
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
gereksizliğin "sınırları zorlanmış" hali
Bu motorun sahibi çok şakacıymış beee
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
yok hocam yaa bu motor diil , fantazi bi alet ama ben anlayamadım çözemedim ne olduğunu....
yani zevk için yada ulaşım için kullanılacak bişi diil bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)