Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Honda CBF 150 Başlangıç Motoru

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Motoyoko
    Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Utku aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Konu önceden açılmış ise özür dilerim, A2 ehliyetimi almak için 18 yaşımdan gün almayı bekliyorum. Şimdiye kadar vitessiz yani motorlubisiklet tecrübem var. Ve A2 ehliyetimi aldığımda vitesli motora geçiş için düşündüğüm ise 'Honda CBF 150 2008 veya 2009 model' Ö.T.V. K.D.V. plaka, ruhsat işlemleri dahil. 3840 liraya var (2008 model) birde bu motor koruma demirleri ne kadara mâl olur onu söylermisiniz? Fiyat konusunda hiçbiryerde sabit bir fiyat yok bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim, birde yeni başlayanlar için devir saati olmadığı için motora bir zarar verme olasılığım varmıdır? Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    CBF150 başlangıç için en mükemmel motorlardan biri, tavsiye ederim.

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Koruma demiri fiyatı konusunda bilgim yok ama CBF 150 bence en doğru seçim.
    La liberta non ha prezzo !

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madem baslangic icin aliyorsun ve 1-2 yil icinde belli ki degistireceksin, 2. el de alabilirsin km.'si az bir CBF. Ama maddi sıkıntım yok diyorsan orasi 0. km al elbette.. Neyse kafa karistirmayayim
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    cbf 150 tam başlangıç motosikleti'dir,
    bende scooterden vitesli ilk defa geçtim cbf 150 ile.
    cbf 150 aldıktan sonra
    yan ayaklık: 20 ytl
    ön koruma demiri :40 ytl
    ön far koruma demiri :40 ytl
    arkaya kappa çanta alacaksan :140 ytl
    98 Beygir.....

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    CBF 150 , YBR 125, CK 125 ve APACHE Bunlar benim bildiğim seçebileceğin en kaliteli sorunsuz makinalar.

CBF 150 bende düşünüyordum ama yan grenajlarının ve kafa grenajının pahalı olması , bazı kronik sorunlarının olması ayrıca berbat bir egzoz tasarımına sahip olması beni alternatiflere yönlendirdi.

İlk başta YBR 125 de düşünüyordum. Ama üzerine oturduğumda YBR 250 'den aldığım lezzeti bana vermedi. Güveni vermedi. Altındaki gücü hissettirmedi.

Şimdi TVS Apache düşünmeye başladım. Sende ne istediğine karar ver önce.

Performans mı istiyorsun yoksa parça da ucuzluk ve servis sorunu olmaması 2. elininde olması mı.

Performans istemem beni apache'ye yönlendirdi. Bakalım umarım herkes istediği motora kavuşabilir ...
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motosikleti
    Motoyoko
    Öncelikle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ön korumanın fiyatı biraz fazla geldi ama taktırmak bir sorumluluk gibi geliyor (tabi motoru alabilirsem ) neyse Honda Cbr 125 r almayı düşünüyordum, fakat bütçem yetmedi.. 2. el almayı düşündüm, okuduğum bazı şeyler beni caydırdı.. (birde rodaj falan oluyor tabi işin içinde insanın içine sinmiyor.. ) Benim isteğim yedek parça bolluğu, ucuzluğu masrafsız, az sorun çıkaran seri, kaliteli bir makine.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    aldığın yerle anlaş koruma demirini taksınlar fiyatın içinde, ben öyle yapmıştım...
    cbf 150 iyidir...tavsiye ederim
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    İLK Motorun olacak ; E doğaL olarak bununla öğreneceksin... Benim de tavsiyem 2.eL 5000 km nin altında Temiz bir CBF Almandır.. Bu durumda Hem her hangi bir düşme veya düşürme olunca için o kadar yanmaz hem de aldığın fiyata vrebilirsin.. Sıfır alınca kafadan en az 1000 YTL Zararına gider motorun...

Bu ilana senin için bi baktım ; sen de bir göz at istersen

Kolay gelsin sana

http://www.sahibinden.com/cbf_150_si...XQQdisplayitem
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Selam honda bayiinden 3650 ytl ye Koruma demiri plaka dahil makine almanı saglayacak birini tanıyorum... numarasını vereyim sana cok kolaylık saglayacaktır.. Kendisi Sitemizin Saten en fazla msj atan üyesi.. MEtehan abi..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    bende geçen hafta pazartesi günü İst. Pendik Güngör motordan cbf 150 mi teslim aldım. henüz 350 km deyim. motor koruma demiri ve far korumu demiri de tavsiye ederim. ikisi toplam 80 ytl. Yalnız 3840 ytl sana biraz yüksek fiyat vermişler. ben 2200 ytl peşin kalanını cardfinansa 6 taksitle aldığım halde 4000 ytl ye mal oldu. sadece motor 3650 ben 350 ytl de aksesuar aldım..Ayrıca benim motor 2009 model. hepsini peşin verebilseydim 3600 e plaka ruhsat herşey dahil anahtar teslim 3600 ytl ye alabilecektim.
    Aldığım aksesuarlar ve fiyatları şöyle:

Kappa 35 litre arka çanta : 150 ytl
    motor koruma ve far koruma demiri : 80 ytl
    depo kılıfı : 30 ytl
    ön uzun rüzgarlık : 50 ytl

Held motosiklet bırandası : 50 ytl
    motosiklet montu : 150 ytl, bu ikisini taksitlerin dışında peşin olarak sonradan aynı yerden aldım, fiyat bilgin olsun diye yazıyorum.

ikamet İstanbul' sa Pendik Güngör motorla bi görüş, muhtemelen daha düşük fiyat alırsın.. Acses e 8 taksit.. diğer kartlara da 6 taksit yapıyor.. Yalnız minimum 800 ytl peşinat istiyor.

Motosikleti
    Motoyoko
    ..Ayrıca benim motor 2009 model. hepsini peşin verebilseydim 3600 e plaka ruhsat herşey dahil anahtar teslim 3600 ytl ye alabilecektim.

Afyon'da böyle bulamıyorum be abi Honda ürün bayisi varmı onu bile bilmiyorum peşin 3600 bulsam birde motor koruma demiri takıtırsam alırım hemen 0 sorun olmaz yani.. Keşke İstanbul da olsam - - mı acaba

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    CBF 150 harika bir sorunsuz başlangıç motorudur..bence koruma demirini hediye iste..

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    evet peşin 3600 bir hafta önce aldım.. Pendik Güngör Motor dan.. amam ne yalan söyliyim.. mondial 150 hs kullandım.. 110 kilo idi.. bu 130 kilo ve daha iri olduğu için sanki hakim olması eski motora nazaran daha zor gibi hissettirebilir ilk etapta ama herkez alışınca vazgeçemeyecegimi söylüyor..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet peşin 3600 bir hafta önce aldım.. Pendik Güngör Motor dan.. amam ne yalan söyliyim.. mondial 150 hs kullandım.. 110 kilo idi.. bu 130 kilo ve daha iri olduğu için sanki hakim olması eski motora nazaran daha zor gibi hissettirebilir ilk etapta ama herkez alışınca vazgeçemeyecegimi söylüyor..
    öyle bi vaz gecersinki 250 cc yada 500 600 cc lik motorlarin tadina bakma
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle bi vaz gecersinki 250 cc yada 500 600 cc lik motorlarin tadina bakma
    ya abi benim 250-500 cc alabilecek nakitim veya durumum varken bilerek almadım.. dolayısıyla vazgeçebileceğimi sanmıyorum.. neden 100 km de 2 veya 2,5 lt benzin yakacakken, daha yüksek hacimli bi motora sevdalanarak.. bunu 4 lt veya seçtiğin motorun hacmine göre 5-6 lt ye çıkarayım, ben tek başıma gezsem bile minübüs parasından daha ucuza geziyorum.. ben bilmezmiydim büyük cc almayı.. Sonra periyodik bakım teknik servis yedek parça hizmetlerini de bi araştır istersen büyük cc hacimli motorların. Bu sevdan hemen bitecektir

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Motosikletten beklentiler kişiden kişiye değişir tabii. Sen ekonomik olmasını istersin bir başkası ışıklarda herkes beklerken aralardan sıyrılmak ister

Bazılarıda otobanda limitlerini zorlamayı ister.

Motosiklet alanlara hayırlı olsun
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletten beklentiler kişiden kişiye değişir tabii. Sen ekonomik olmasını istersin bir başkası ışıklarda herkes beklerken aralardan sıyrılmak ister

Bazılarıda otobanda limitlerini zorlamayı ister.

Motosiklet alanlara hayırlı olsun
    evet katılıyorum, ben bir yıllık evliyim, bu bir yıl boyunca evlendikten 3-5 gün sonra mondial 150 hs aldım.. ve o çin malı motora yaptığım masrafla, eşimde çalıştığı halde kenera hiç para koyamadım ve felaket zarardayım.. dünyanın masrafını çıkardı bana.. eşim çalıştığı halde birikim yapamamış olmamı ekonomik olmayan motoruma çin malı motoruma borçluyum.. aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için cbf 150 yi tercih ettim..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 , YBR 125, CK 125 ve APACHE Bunlar benim bildiğim seçebileceğin en kaliteli sorunsuz makinalar.

CBF 150 bende düşünüyordum ama yan grenajlarının ve kafa grenajının pahalı olması , bazı kronik sorunlarının olması ayrıca berbat bir egzoz tasarımına sahip olması beni alternatiflere yönlendirdi.

...
    Performans istemem beni apache'ye yönlendirdi. Bakalım umarım herkes istediği motora kavuşabilir ...
    Kafa grenaj komple 200 liraya falan mal oluyor, kafadan duvara girmedikçe yapılması gereken bir masraf değil, koruma demiri hakikaten iyi koruyor . Kronik sorunlar diye bahsedilen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bugün hemen hiç durmadan 350km'ye yakın yol yaptım (İstanbul-Silivri-Saray-Kıyıköy-Kastro-Saray-Çatalca-Silivri-İstanbul), titreşimden hiç rahatsız olmadım.

Apache'nin performansı biraz daha iyi, ama uzun yolda titreşimi yüzünden çok daha yorucu olur. Şehir içinde TVS tercihi mantıklı, uzun yol için CBF daha iyi.

Motosikleti
    TVS-ApAcHe 150cc MOTORU ÇİFTLEDİM &MONDİAL 125-UAG
    muratcan7 arkadaşımında dediği gibi başlangıç motorlarının en idealleri yazdıklarıdır.bunlardan birisini almaya bak rahatlık istiyorsan cbf performans güç görünüş istiyorsan TVS apache diyorum

ama senin için cbf iyi bir başlangıç olacaktır.
    [COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)