Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

250 cc lik motosiklet

REKLAM ALANI

slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza daha doğrusu motosiklet camiasına yeni girmek üzereyim dahalık scooter bile kullanmışlığım yok ama çok yakın bi zamanda 250 cc lik bir cruiser'a sahip olacam bu nedenle tecrübeli arkadaşların beni yönlendirmesine ihtiyacım var netten araştırdığım kadarıyla hyosung gv 250 die bi model dikkatimi çekti birde suzuki murauder 250 var ama tabiki hiçbir tecrübem olmadığından karar veremiyorum sizin önerilerinizi bana yardımcı olmanızı dilıyorum şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ne Kadar Para Ayıracaksın

Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var

slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza daha doğrusu motosiklet camiasına yeni girmek üzereyim dahalık scooter bile kullanmışlığım yok ama çok yakın bi zamanda 250 cc lik bir cruiser'a sahip olacam bu nedenle tecrübeli arkadaşların beni yönlendirmesine ihtiyacım var netten araştırdığım kadarıyla hyosung gv 250 die bi model dikkatimi çekti birde suzuki murauder 250 var ama tabiki hiçbir tecrübem olmadığından karar veremiyorum sizin önerilerinizi bana yardımcı olmanızı dilıyorum şimdiden teşekkürler

4bın 5 bın lıra

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Cruiser motorlarla başlamak kolay işi zorlaştırmak demektir. Yani cruiser motorlarla başlamak yanlıştır. Daha hafif bir motorla mesela CBF 150, YBR 125 gibi motorlarla başlamak senin için daha kolay olacak ve çabuk alışacaksın. 6 ay kullan sonra cruisere dönersin.
    Kolay gelsin

Öncelikle kask, mont, eldiven gibi koruyucularını aldığını varsayıyorum.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

cc sininden tam emin değilim ama mondialin ve kanuninin 3500 ytl civarı 0km leri war güzel gözüküyolar 65000 lira yakıyolar diyede duydum

onlarada baktım ama pek hoşuma gitmedi çok adi kalitesiz gibi geldı bana

Hyosung lar ucuz oluyo onlara baktınmı

walla bence bi scooter weya o tarz bişi al ben 2 hafta önce 1100 ytlye mondial aldım memlunum

evet hyosung'un gv 250 modeli dikkatımı cektı ama kalıtesınden emın deılım

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    öncelikle aramıza hoşgeldinbenim tavsiyem önce 125 yada 150 cc le başlaman olucak ama senin kendi zevk ve seçimin bu söylediğin 2 motorda gayet torklu makinalardır ve ustalık ister.motorunu almadan önce sürücü kursuna yazıl ve sürüş eğitimin al.eğitimini aldıktan sonra zaten sana hangi motorun gideceğne daha rahat karar verirsin saygılar
    ya sev ya terket...

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Roadstar 250 forma 5 dakka önce yazdığım yazıyı burayada kopyalayım bari arkadaşım umarım yardımcı olur seçiminde

sol baştan:Roadstar,Regal Raptor,Hyosung GV250.

bende Gv250 var.Ama bu üç motoruda yeteri kadar kullanma fırsatım oldu.Bu markalarla uzun soluklu yolculuklar yaptım.İzlenimlerime gelince.Hyosung hakkında pek bi yorum yapmayacağım.GV250 ile ilgili düşüncelerim formlarda mevcut.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...kkinda-26.html

Gelelim arasındaki farklara.
    Roadstar denildiği gibi civatasına kadar Virogonun aynısı.Kasası biraz zayıf kilo olarak düşük ve tekerleride incedir.Fakat bu özellik onu çok seri yapmaktadır.Ben gv250 ile artçılı 140la gazı köklerken aynı şekilde artçılı roadstar kullanan arkdaşım dikiz aynamdan uzaklaşmadam hemen dibimde benimle geldiğine şahit oldum. Mola yerinde şaşkındım hemen arkdaşın yanına gidip şaşkınlığımı ilettim. Çünkü çinli bi makine bana kafa tutmuştu ve nerdeyese geçecektide 1-2 ve üçüncü vites performansaları gv250yle hemen hemen aynı.Gv250 4 ve 5 .viteste belli ediyor farkını.

Fakat şase olarak yüksek süratte pek oturaklı değil makine.Kilosunun düşük oluşu ön çıtanın biraz önde oluşu zaten hafif olan motorda ön tekerleğe hiç yük bindirmiyor.Yüksek süratte 110km/h den sonra ön teker gezinmeye başlıyor.

Uzun yollarda karşılaştığımız köprü birleşim yerleri vardır.arabada giderken bu köprü birleşim yerlerinde lastiklerden "taka taka" ses çıkarır ve hafifce bizi sallar.Roadstar işte bu birleşim yerleri başta olmak üzere bilhassa yüksek hızlarda tümsekleri çok hisettiriyor ve darbeyi gidondan kolunuza verip hafif bi sallantı yapıyor motorda.Rüzgarın şiddetli olduğu zamanlar bu tip hafif sıçramalar dahada kontrolsüz şekilde oluyor.Gv250 ile bu tip durumda daha oturaklı ve güvenli geçersiniz.Unutmadan demek lazım Roadstarın V motorunda vibrasyon çok çok azdır ve elleriniz ayaklarınız uyuşmaz.Ama orjinal gidonun biraz dışarı doğru açtırılmasında fayda vardır.Lastiklerinin şambrelli olması lastik patlattığınzda başınıza bela olabilir.

Regal Raptora gelince ağırlık konusunda Roadstardan birazda ağır ve oturaklı ve kasası daha heybetlidir.Su soğutmasını bilmeyen yoktur sanırsam.Aynı şekilde sıralı silindir motorunda vibrasyon çok fazladır.Hatta "motor o kadar titriyorki radar onun plakasını okuyamıyor" şeklinde geyiklere maruz kalmıştır.Ama şunu unutmamak lazım şişmeden(hararet) dolayı performas kaybına uğramıyor motor.Yüksek süratlerde T gidon raptorlar daha iyi olmak üzere yol tutuşu fena değil gerçekten. Bu karşılaştırdığımız 3 motor arasında sürat olarak en düşüğü Regal Raptordur diyebilirim.125KM/h üzerine bir türlü çıkaramadım motoru.Lastikleri dublekstir patlasada yola devam edersiniz.

ben her zaman 250cc chopperda şunu derim:
    --3000YTL varsa Roadstar(ekonomik rahat ve performansla sorunsuz heryere giderim,ön çatala kanat taksam acaba uçarmı gibisinden kağıt üzerinde bir proje çizerim)

--4000YTL varsa Regal Raptor(gösterişli parlak kromajlarıyla,molasız 40 derece sıcakta çift fanı açar su soğuta soğuta toros dağlarını geçerim,2 kişi dik yokuşlarda 70km/h düşerse gülemeye devam ederim,ancak mola yapmam gerektiğini uyuşan ellerimden bilirim ve pek bi sorun yaşamam)

--5000YTL varsa ikinici el Hyosung Gv250 al derim.(Çine falan bulaşmadan yolumu yaparım)
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Arkadasım aynı yere nıye 2 tane baslık acıyorsunn !!!
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

yav ılk defa bı forum sıtesı kullanıyorum dıgerını kapayıp bunu acayım dedım olmadı beceremedım

fiyata 7.750 diyo tabi liste fiyatı bence Hyosung de güzel en azından garantisi war yani bence yolda bırakmaz

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı aremko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav ılk defa bı forum sıtesı kullanıyorum dıgerını kapayıp bunu acayım dedım olmadı beceremedım
    Onu sen kapatamazsın Yonetıcı arkadaslar zaten bırınden bırını kıtleyecekler sen hangısını kalmasını ıstıyorsan artık

Bu arada ne kadar 250 lıkte olsa bende pek Cruser ile baslamanı tavsıye etmıyorum bence 2.el illa 250 lık ıstıyrsan cbf250 yada gt250 olabilir ama bana kalırsa cbb 150 yada ybr 125 de olablır...Biliyorum bunlar tarzım degıl dıyeceksın ama sen bılırsın
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

mrock teşekur ederim baya fıkırlerım oturdu gv 250 hakkında

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  Ayni icerikli 2 baslik birlestirilmistir.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    mrock teşekur ederim baya fıkırlerım oturdu gv 250 hakkında
    rica ederim ne alırsan al hayırlısı olsun
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    evet hyosung'un gv 250 modeli dikkatımı cektı ama kalıtesınden emın deılım
    arkadaşım hyosung gv 250 şuan piyasadaki regal raptor,keeway ss,kanuni ve mondial gibi markaların hepsinden kalitelidir ve diğerlerine göre ikinci eli bile oldukça pahalıdır. japonları aratmayacak bir kaliteye sahiptir.ayrıca hyosung gv 250 alacaksan ikinci elini bile 4500 ytl ye alamazsın.sağlam ikinci elleri 5000-5500 den başlıyor.sen önce iyi bir araştırma yap.bu sitedeki forumları oku.sonra karar ver.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    En güzel yorumu "MROCK" arkadaşımız apmıs.. Benim de diyebileceğimm para yetiyorsa Hyo ile baslaman...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)