motorumu sattım psikolojim bozuldu, yenisini ne alim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi adana ekibi başladı fazer'lanmaya sıra sende diye düşünüyorum
Allah hayırlısını versin..
-
eskisi neydi., sattığınız?
-
cbf 500 iyi tercih
bulursun en kısa zamanda umarım
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
er-5
-
Mersin İl Temsilcisi
abi çok temiz bir fazer var 9,750 ye istanbulda. motoru biliyorum. düşünürsen irtibata geçelim ?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bosver cbf 500 u,al canavar gıbı fazer6 ü,yolu kapat gıtsın.aynı para neredeyse.
-
CBF 500 ; Sheltox arkadaşımız kullanıyor Çok memnun ve su an üniversiteye gideceği için satıyor.. Bir çok geziye gittik ve cok harika bir motor.. Tavsiye ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
abi adana ekibi başladı fazer'lanmaya sıra sende diye düşünüyorum
Allah hayırlısını versin..
yok ben 4 düşünmüyorum, 500lük beni kesiyor fazlasını gereksiz görüyorum, sağol yinede
GP500-1st adlı üyeden alıntı
2005 model kawasaki er5
yürekçe adlı üyeden alıntı
abi çok temiz bir fazer var 9,750 ye istanbulda. motoru biliyorum. düşünürsen irtibata geçelim ?
sencerim sağolasın, 4 istemiyorum, siz bana cbf 500 bulun
achille adlı üyeden alıntı
bosver cbf 500 u,al canavar gıbı fazer6 ü,yolu kapat gıtsın.aynı para neredeyse.
doğru söylüyorsun ama hıza fazla meraklı deyilim malesef.ben güç istiyorum oda 500 lükteki bana yetiyor
cakalaz adlı üyeden alıntı
CBF 500 ; Sheltox arkadaşımız kullanıyor Çok memnun ve su an üniversiteye gideceği için satıyor.. Bir çok geziye gittik ve cok harika bir motor.. Tavsiye ederim
sana zahmet bir görüş istersen çakom ben ciddi alacam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
er5 ten sonra cbf 5oo olmaz bence
Ben xt6ooxi öneririm
-
sağol çako.baktım gerçekten temiz görünüyor.ordudan nasıl getireceğiz gibi bir problem var yalnız, hadi ankara, konya mersin falan neysede .bilmiyorum nasıl olabilir
PIERzig adlı üyeden alıntı
er5 ten sonra cbf 5oo olmaz bence
Ben xt6ooxi öneririm
şöyle açıklayım:ben er5i maddi durum için sattım, ve şu an anladımki motorsuz olmayacak.tekrardan krediyle motor alacağım.daha önce 500 lük kullandım ve gücü bana yetiyordu.er5 te alabilirim belki, ama deyişiklik yapmak istiyorum bu defa cbf500 olacak
-
Valla aga ; Gelir motoru bakarsın ki cocuk bezzle oksuyoor .. O derece titiz bakıyor ; gözlermle gördüm... Götürmesi bi sekilde hallolur... Hiç olmadı otobüse koyarız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
şöyle açıklayım:ben er5i maddi durum için sattım, ve şu an anladımki motorsuz olmayacak.tekrardan krediyle motor alacağım.daha önce 500 lük kullandım ve gücü bana yetiyordu.er5 te alabilirim belki, ama deyişiklik yapmak istiyorum bu defa cbf500 olacak
Hehe zaten modeli de yanlış yazmışım xt660x yazacaktım xt6oox degil de 6ooE varmış
Vala ben deilk zamanlar cbf5oo cok istiyordum ama hondanın yedek parca pahalılıgı engel oldu er5e ile 250 likler arasında gidip geliyorum er5 yine iyi seçim olurdu çünkü cbf leri takip ediyorum hayli pahalı
-
Valla aga ; Gelir motoru bakarsın ki cocuk bezzle oksuyoor .. O derece titiz bakıyor ; gözlermle gördüm... Götürmesi bi sekilde hallolur... Hiç olmadı otobüse koyarız
bakalım artık hele bir gün doğsun, araya birde bayram girdi.şimdi bankalarda kapalı 9 gün
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hehe zaten modeli de yanlış yazmışım xt660x yazacaktım xt6oox degil de 6ooE varmış
Vala ben deilk zamanlar cbf5oo cok istiyordum ama hondanın yedek parca pahalılıgı engel oldu er5e ile 250 likler arasında gidip geliyorum er5 yine iyi seçim olurdu çünkü cbf leri takip ediyorum hayli pahalı
er5 i gerçekten tavsiye ederim.ben bu defada cbf ye merak sardım, umarım pişman etmez
-
Hakkinda Hayirlisi abi Yorumlar göz attim söylenecek bi sz bulamadim
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
abi 4 silindir düşünmüyorsan sana er6 tavsiye ederim şiddetle.hem kawasakiden devam et geçme başka markaya
-
Marv adlı üyeden alıntı
abi 4 silindir düşünmüyorsan sana er6 tavsiye ederim şiddetle.hem kawasakiden devam et geçme başka markaya
Hocama katılıyorum o yuzden sana özelden msj attım abi, görüşelim insallah.
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
r6n tavsiye edilir ama ne yalan söylüyüm honda tr de çok iyi bi motor servis dayanıklılık
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Suzuki SV 650 de bir alternatif olabilir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler