arkadaşlar; elciklere takılan püsküllerin / püsküllü kılıfların bir faydası var mı? yoksa sadece görüntü olsun diye mi takıyorlar ?
arkadaşlar; elciklere takılan püsküllerin / püsküllü kılıfların bir faydası var mı? yoksa sadece görüntü olsun diye mi takıyorlar ?
Motorun dengesini sağlar, eğer kısa kol ile binersen 60 km nin üstüne
çıkarsan seni kırbaçlayıp uyumamanı sağlar.
Şaka şaka tabiki...
Pantolonu gösteren ütüdür,
Motoru gösteren püskülüdür...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Motosikleti bir at gibi kullanmaya yarayabilir. Otobanda gazı sabitlersin ve püsküllerden tutarak "deehh" dersin
Görüntüden başka hiç bir işe yaramaz...Oda yeter zaten..
üyelik tarihine bakıyor ve bişe yazmıyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
sineklere karşı da etkili olabilir. at kuyruğu misali....
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
G string iç çamaşırı ne işe yarıyorsa püskülde o işe yarıyor .tamamıyle aksesuar hoş görünmesi için .
60 km/h hızın üzerine çıktığında kollarını kırbaç misali döverek yavaşlaman gerektiğini hatırlatır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
biri düştüğünde ötekisinide atmak zorunda kaldığın bi aksesuardır :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Konunun yukarisindaki Hudson Leather yazisina tikladiginda , bircok modelini bulabilecegin aksesuar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
benim motorun püsküllerini en cok mahallenin kedileri sevdi püskülleri yakalamaya çalişiyo keretalarhele bide rüzgarda sallaniyorsa
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Yalan soylerken ise yarayabilir.. Soyleyecegin yalani puskullendirebilirsin mesela.. Cok esprituelim bu gece niyeyse.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)