Lastik değişimi için bu fiyat normalmi???
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese merhaba,bu akşam üstü cbr125 için ön arka lastik aldım dunlop,aldığım yer özen motor kendi önerdikleri servis akşam olması dolayısı ile kapanmıştı fakat ertesi gün 40 ytl'ye değiştireceklerini söylediler,balans ayarı felan dahil...
durum acil olduğu için kızıltoprakta sürekli ''övülen'' Ali Esengül servise gittim(honda),ve 100 ytl fiyat söyledi Ali Esengül bende değiştirdim bu fiyat normalmidir???
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Reklamlar
-
biraz fazla gibi.ilden ile değişirmi acaba fiyat
-
Lastik değiştirmenin 100 ytl olacak nesi var ki? Bence normal değil... çok A normal.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
lastik parası değişim ücreti bu ne yaaaaaaw
-
Lastik fiyata dahil degilse bayahi bi pahali geldi fiyati
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
Burdur'da ön+arka 8 Lira. Balans ayarıda dahil..
GÖZÜNÜ SEVEYİM BURDUR'UMUN!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
100 ytl ? lastik fiyatı vermiş olmasın sakın
sen ümraniyedeki d&b motora bi uğra istersen. bukadar pahalıya lastik falan değişilmez
-
lastik senin kendi lastiğindi anladığım kadarı ile sadece değiştirme ücreti 100 ytl mi en fazla 6-7 ytl felan olması lazım düşündürücü açıkcası..?
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
15-20 lira iyidir.
10 ytl vermiştim ben
-
contrary adlı üyeden alıntı
10 ytl vermiştim ben
5 daha wer. ayıptır.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
5 daha wer. ayıptır.
bidahaki sefer veririm hocam
-
10-15-20 neyse hadi bir yere kadar da 100 lira neymiş be kardeşim.12 tekerlekli tırın tüm lastiklerini değiştirtsen o parayı ancak verirsin kanımca
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
amma o lastikler şimdi ne biçim gider biliyonmu! motor "yol istiyom yol" diye feryat eder, tutabilene aşkolsun.
-
valla güzel işmiş günde iki lastik değiştirip, cumartesi pazar tatil yapsa ayda 4 bin ytl para yapar. aynen istifa edip lastikçi oluyorum
-
dostum senden cok para ıstemısler benım ustam 60 ytl ye değiştirmişti istersen adresını verebılırım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
sen en buyuk hatayı 'ozen motor'dan alışveriş yapmakla yapmışssın!
2 lastiğin değişim ucreti de en fazla (bahsiş dahil) 30 YTL dir !
-
Pahali gibi ama bilmiyorum :S
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2,5 yıldır kızıltopraktaki mağzalardan alışveriş yapıyordum fakat böyle insafsızını bugün gördüm birde herkes övüyordu bende bir gideğim dedim Ali Esengül honda servise 100ytl 2 lastik değişimi için para istedi verdik lenet olsun bu ramazan günü fazla aldığı her kuruş zehir zıkkım olsun,böylece 100 ytl'ye ne mal olduklarını fırsat bulunca nasıl ittirdiklerini göümüş oldum bu hem bir müşteri kaybettiler hende bunu okuyanlar bu servise dikkat etsin arkadaşlar böyle esnafmı olur
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
-
Geçtiğimiz ay bende benim Hyo'nun lastikleri değiştirmek için bir arkadaş vesilesi ile tanıştığım bir motorcuya gittim.
Lastikleri sadece değiştirecek adam,yeni lastik falan verdiği yok düşünün.
Bana da 100 ytl fiyat çekti. Yav ne ki bu da 100 ytl tutuyor dedim
Sonra da diyor "abi bunların parçaları pahalı,her adam sökemez vs."
Bende bir halta elini sürmeyen zengin bebesiyim ya hiçbirşeyden çakmıyorum!
Kafam attı. Motoru eve çekip takozlara oturtup kendim sökecektim lastikleri. Sonra bir lastikçiye götürür takarım dedim.
Neyse gittim bir yerde 50 ytl'ye eskileri söktürüp,yenileri taktırdım. (işi ustasına bırakalım gibisinden)
O eleman da "25 ytl lastikçi alır,25'te ben alırım" dedi
Balans ayarı yaptırdığından bile şüpheliyim.
Çarpıcı adam çok piyasada.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)