KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Piyasadaki bazı motorcular zengin elemanlar yüzünden şımardı birazda.
Adam bir fiyat çekiyor. Karşıdaki itiraz etmeden "neyse yap artık" diyor.
Ondan sonra (SS,vs.) motor işi zengin bebesi işi oluyor. (10,15,20 bin ytl'lik motorlar yahu piyasada dolaşan en kral motorlar;istisnalar vardır,çoktur belki)
"Usta ben arabamın lastiklerini kışlığa çevirirken 4 lastiği sökme,takma ve balansa kaç veriyorum biliyor musun "dedim
"Kaç" dedi.
30 ytl veriyorum dedim.
E abi bu motorları her adam sökemez zırvalıklarına başladı.
Yok bunun bir jantı 300 küsür lira da piyasada bunu sökerken içine ediyorlar da vs. vs. vs.
Ben doydum,git başkasına demiyor da lafı eveliyor geveliyor.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bostancıda buz motor balans dahil 30liraya takıo lastikleri bi oraya ugra istersen
true love..
Drift Religion
çok haklsın arkadaşım bu adamın yüzüne söyleyeceğim bakalım ne diyecek...
mhrrmkpnr;buz motor lastikte 1 numara,oraya gittim ilk önce orası çok iyi bir yer fakat lastik boyutları yoktu,iş işten geçti ben herkesin yerinede denemiş oldum 100ytl gitti ama ne oldukları ortaya çıktı böylece,aman sizler dikkat edin Ali Esengül birde çırak felanda değil ya direk kendi çekti bu fiyatı insafsız lenet olsun...
by tpr.
Tuğpercim geçmiş olsun...
Birde polyannacılık yapalım güvenliğin için olumlu yanı var napalım
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
harbi lanet olsun yaa adamlar soyuyo sovana çeviriyo altı üstü bi lastik değişicekler anasını satim ben kendim değişirim bu fiyatı çekerlerse :D gerçi benim motorcu bi abim var onun yanına gider orada hallederim :D kesinlikle bu balans olayı saçma geliyo bana ben kaç kere görüm lastiği söküyo takıyo sonra balans ayarı falan filan karıştırmıyo dewam et gitsin :d ne balansmış 100 ytl ile yapılıyomuş :D araba deilki bu kardeşim :D bunlar yakında bisiklet tekerinede balans ayarı falan die tuttururlar...
o bakımdan doğrusun bende kullanmıyorumki motoru ilk kez başlayacak birine sattım oda benden yardım istedi parayıda o verdi sen hallet diye onun için değiştik lastiği.
dediğin gibi 2,5 yıldan beri aynı lastikdi baya kabak olmuştu ilk kez kullanıyor birde 2 kez kaymış düşmüş neyse iyi oldu değişmesi bakımından,ama işte o fiyata vicdanım el vermedi eve gelince düşündüm çok sinirlendim napıyım...
Kumsal41; +46
by tpr.
buz motorda çift lastik değişimi ve dijital balans ayarı 30 ytl..
lastik konusunda oldukça uzmanlar..
GKN MOTORS
allahından bulsun. kör yanından çıkar o para merak etme arkadasım.
o kadar para verilecek bi durum deil aslında. böyle durumlarda ilk önce araştırmak gerekiyo. kim ne kadara değiştiriyo, ne kadara satıyo?
keske daha önce yazsaydın buraya sana yardımcı olabilirdik. neyse geçmiş olsun artık
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
Ah be Tugperim. Gitmeden bana sorsaydin ya... Ali usta bazi konularda iyidir fakat cok yuksek fiyat ceker.
Lastik degisimi 2 dakikalik bir is... Onemli olan janta zarar vermeden lastigi degistirebilmek. 30 ytl lastik degisimi icin verilebilecek en yuksek ucrettir.
Neyse , insan yasaya yasaya ogreniyor
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben 20 ye deıstırdım daha 1 ay once
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bencede çok para almışlar.Biz burda lastiklerimizi felan kendimiz değiştiriyoruz.İnsan göre göre herşeyi öğrenebilir...
1 de şey sorsam lastik fiyarı ne kadar?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Dostum anadolu yakasindasin buz motora git, kozyataginda yeri.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu motosiklet işinde servislerden ya da ustalardan anladığım bir şey varsa işini yaptırmadan önce fiyatını soracaksın.Uçarsa da eyvallah diyip ayrılacaksın.Sanırım sen yaptırdın ve sonrasında ne kadar tuttu dedin.O zaman da böyle bir geçirme yaptılar
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
aldıgın lastik ne kadar? taktırma ücreti lastikten pahalı desene
bende cbr 125 alıcam inşallah.
ön arka lastik fiyatları ne kadar??
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Arkadaşlar bu ne ya 100 ytl lastik deiştirme.harbiden adamlar uçmuş ben izmir de 600f in iki lastiğini 15 ytl ye deiştirttim.
Bence çok vermişsin arkadaşım bari hoşuna gittimi yaptıkları işçilik 100ytl hakkını verdilerse canın açımaz hiç değilse vermedilerse artık sen karar ver
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)