arkadaslar ben scooter alıcam 2,750 2008 model adamın elınde 4 adet kalmış suzukı AN 150 3,00 belgelriyle beraber olur dedı sızcee şubat veyaa ocak ayında mı alsam cunku suann 2009 modeller cıkıyor ve gittikce düşer gibi gelıyor sızce napmalıyım ?
arkadaslar ben scooter alıcam 2,750 2008 model adamın elınde 4 adet kalmış suzukı AN 150 3,00 belgelriyle beraber olur dedı sızcee şubat veyaa ocak ayında mı alsam cunku suann 2009 modeller cıkıyor ve gittikce düşer gibi gelıyor sızce napmalıyım ?
Ocak ayında fıyatlar dusuyor banada ole dedıler beklıyorum ocagı bakalım ben
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
suzuki'nin an 125 hk modelini kullanan 2 bayan arkadaşım daha 1 ay kullanmadan sattılar çok sorun çıkardığından bahsederek hemde. ne sorunu olduğunu açıkçası hiç sormadım. merak etmediğim için
an125 o manyx
Bence acele etme, önümüz kış binemiceksin zaten havalar düzelene kadar.
Kampayalar fırsatlar olucaktır, Fuarda fiyatları şişirende var , güzel kampanya yapanlarda
Yaza doğru rekabet başlıyor firmalar arasında, paran cebinde dursun pusuya yatmış bi avcı gibi fırsatları kolla derim...
suzukini an serisinin 150cc scooteri yok uh serisinin 150 cc scooteri var
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
mutlaka bekle kışın al
Ocakta almak en iyisi şimdi alırsanız fazladan otopark ücreti ve sezon başında sorun çıkarmaması için bakım masraflarını da unutmamak lazım.
bılgiendırdıgin saoll arkadasım
Ya her sene bu olay böyledir bi üst model cikinca alta kalan model'in fiyati düşer indirimler kampanyalar yapilir biraz bekle ocağa kadar o zaman alirsin
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
An 150 ?
AN125HK olmasın ?
Bencede ocak ayında al motosiklet hakkında yorum yapamıyacam ama güzel bir scootura benziyor
ya arkadaşım ben bir türlü anlamıyorum sen neden ısrarla 150 150 diyosun
yani bu kadar kişi yanlış bi sen mi doğru Suzukinin AN serisi küçük scooter bir tane var o da 125 cc yok başka bu modelden 150cc falan
soruna gelince evet fuarda fiyatları indirende var çıkaranda ama illa suzuki AN 125 diyosan fuarı bekle derim.
Korlas çoğu zaman iyi kampanyalar yapıyo
:bestmt:
AN 125 i tavsiye ederim Mio 'yu almadan önce alacaktım bende...
Hem suzuki hem çok dayanıklı..
Şu an herkesin altında var hi kimseden şikayet yok..
Özellkile bayanlar mavi ve siyahını almaya başladılar..
Bu arada bende AN 125 biliyorum..
Suzukinin servisinde bir kaç arkadaşı var beraber topluyopruz bazen
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
kış sezonu fiyatlar düşer şimdi bekleyin biraz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)