arkadaşlar agility'e yeni renkler gelmiş ben bayıldım helede turuncuya süper olmuş.. bende turuncudan alcam inş...
kaynak:sahibinden.com
arkadaşlar agility'e yeni renkler gelmiş ben bayıldım helede turuncuya süper olmuş.. bende turuncudan alcam inş...
kaynak:sahibinden.com
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
güzel olmuş ama çamurluk sanki ford minibüs çamurluğu gibi
En güzeli de Turuncu oLanı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kaç cc kaedeş!!!!
bana bu motorlar hiç güzel gelmiyor sevmiyorum scuturun kralını bile vitesliden şaşmam kararizma onda
Siyah jant çok sportif duruyor. Sanki modifiyeli gibi...
Hatta biraz abartıyım turuncu olanı Fast and Forius daki Turuncu supra gibi olmuş(ne hayal gücü beaa)
Kaç cc bu motorlar acaba?
Paylaşılmayan bilgi değersizdir.
Turuncu olan çok güzel yahu.
Diğerleri pek birşeye benzemiyor
Bende benim ufaklığın kafa grenajını ve çamurluğunu beyaza çevireceğim. (folyo ile)
Koca eşek gidince bir süre anca ufaklıkla oynayacağız zaten (Allah izin verirse)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Eşek'e altın semer vurmuşlar, yine eşek yine eşek
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
arkadaşlar ben agility mi şu anki yeni haline yaklaşık 2 ay önce getirmiştim sanki benden görmüşler:d işte resimler. bu arada motorum satılıktır link aşşağıda...
http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
asm kardeş. seni bulmuşken sorayım. hyo gv 250 almayı düşünüyorum. sende hyo kullanıcısısın sanırım. motorla ilgili düşüncelerin nedir?
Özelden yazdım cevabı. (konuya aykırı ikili muhabbet olmaması adına)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
turuncu güzel olmuş yakışmışama arkadaki plastiklerde turuncu olsaymış tadından yenmezmiş
agility yaw minilerin arasında en mükemmeli en harikasııı...kesinlikle mini sınıfında agility..başkası yalan...
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)