[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
kaynak varmı??
herkes radikal degişliklere giderken suzuki neden bukdr benzer bi alt cıkarsın photoshop olmasın bu
true love..
Drift Religion
fotoshop oldugunu sanmiyorum bugun-yarın paris motosiklet fuarinda zaten aciklanmasi bekleniyordu sanirim bu foto da orada dagitilacak olan brosurlerden birinden taranmis, kaynak gixxer.com
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Ilk fotografta depoda ezik mi var?
Ben pek inanamadim , onumuzdeki gunlerde gorecegiz...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem gözündende bişey kaçmıyor ha
suziki neden değişiliğe gitmiyor ki anlamadım
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
fotograftaki gibiyse bence 2007 kasadan daha güzel. ama bana sorarsanız en güzeli 2005 kasaydı.
bu arada bu fotograf kuvvetle muhtemel dogru olabilir. far yapısı 2008 gsxr-600'e benzeyecek diyorlardı; benzemiş.
İki foto da gözükemiycek kadar ezilmiş
Bir öneride bulunayım;
Böyle başlıklar var, açılmış ilk mesaj silinmiş, konuya mesaj yazılmış, konunun gidişatı ona göre şekillenmiş sonra mesaj silinmiş.
Bunlar hoş gözükmeyen şeyler, 2 çözümden birini uygulamak şart
1)Eski mesajını silene ceza ver(pek önermeyeceğim bir çözüm)
2)Mesajı yazdıktan sonra altına başka bir mesaj yazılmışsa kullanıcının önceki mesajını editleme silme v.s. yetkisinin olmaması.
Kolay gelsin.
Bu arada bu başlıkta sorun benim pc de sanırım ama yinede yukardaki yazıyı silmeyim çünkü forum içersinde benzer şeyler çok fazla.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
suan sitedeki hiçbir foto acılmıyo..?
Bende goremıyorum resım falan edıtlenmıs oglece kalmıs...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ezik depo süper bi teknoloji, depon ezildiğinde üzülmüyosun, orjinali öyle çünkü. resimler şakır şakır açılıyor. rayjay'ı başka bi hatasında linç ederiz. gözümüz üzerinde rayjay
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
depoda ezik warsa fiyati dusururler o zaman
1000rr yag yakıo 2 zamanlıdan beter okdr adam aldıysa onu bunuda ezik depoyla herkes alır hatta kimse dikkat bile etme ondan snr
true love..
Drift Religion
belki ezik depo moda olur
k8 in çekiciliğinden sonra nası bişi üreticekler merak ediyorum ama bi depoyu çekilemekten de aciz deillerdir, suzy sonuçta
GKN MOTORS
Ayrıca bana egzoz da cok çikin geldı sizce ?? Ya yokk yaa kırmızı yada sımsıyah 2007 GSX-R 600 gıbısı yok 2008 de yalan 2009 da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)