Baksana su güzellere
Baksana su güzellere
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
o depoyla olmaz o iş.1000rr sahipleri yağcılarla ahbap oldu k9 sahipleride kaportacılarlamı ahbap olsun.
Drift Religion
egsoz tam bir hayal kırıklığı olmuş nedir ya o öyle ....
depoda ayrı bir konu suziden bunu beklemezdim açıkçası...
kimin motoru daha çirkin yarışmasına suzide katıldı böylece
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Arkadaşlar bence suzuki malzemeden kısmış gibi görünüyor bunuda egsozdan yapmış heralde olucakki nasıl olsa motoru alan orjinal egsoz ile kullanmıyor alan mutlaka performans egsozu takıyor gibisinden düşünmüşlerse yapan arkadaşlar Yoshimura-Akrapovic vs vs gibisinden boşuna masraf olmasınlar diye çin malı egsoz takmışlar bence aklıma bu geldi yani
Egzoslar ortaçağda kale girişlerinde muhafızların öttürdüğü borazanlara benzemiş!..
Ama çift egzos olması hoş. (Yanlış görmüyorsam)
Suzuki'nin Supersportlarını ebat konusunda çok beğeniyorum. Uzun boylu ve iri kullanıcılara hitap ediyor..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
İki resim arasında arka fren pedalı, arka çamurluk ve jant renklerinde farklılıklar var.
La liberta non ha prezzo !
fotolar dogruymus, motor 191 HP ve 5 kg daha hafif deniliyor = +5 nm tork, motor da kucultulmus kompaktlasmis.
kaynak http://www.bike.se/content/2728/
m1800, m1500 ve tamamen yeni çıkan daha cok bayanlara yönelik gladius 650 diye bir model tanıtmışlar.
kaynak http://bike.no/start/
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Abıı gercekten cıft taraftan o borozan gıbı eksozları yapmıss yaa olamaz yanııı :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şimdilik pek fazla ısınamadım ama ileride gözüm alışır da sever miyim bilemiyorum. Görünüş olarak biraz hayal kırıklığına uğramış gibiyim. Ağırlığı azaltıp gücü yükseltmişler. Alacak olanlara hayırlı olsun.
La liberta non ha prezzo !
bence olmus egzoslara da alısmak gerek ama eskısınden ıyıdır
Kim ne derse desin arkadaşlar egzoslar muhteşem ve yine 190 hplik güç kawasaki zx-10r ye verilen bi cevap ben çok mutlu oldum ...Helal olsun Suzukiye ....Artık yamaha R1 de yenilensin dimi ama......
2009 Suzuki GSX-R1000: 191bhp, 87lb/ft, 167kg
ıslak agirlik 203 kiloydu sanirim
ne guzel bisey bu yaa
ilk mesajdaki fotolarıda duzeltrsen herkes gorsun
true love..
Drift Religion
gerçekten çok hoş.bu senenin galibi bence suzuki
Drift Religion
allahım boyle bir güzellik olabilirmi yaaaaaaaaaaaaaaaa......... o kuyruk o kafa grenajı .. o egzostlar .. moto gp style .. off off offf anlatacak soyleyecek kelime bulamıyorum.... honda yamaha kawa.... işte terbiyeciniz pistlere indi (:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)