Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Onlarda ticaret yapıyor...

Motovento
    REKLAM ALANI

Bu konu belki farklı baslıklar altında defalarca dile getirildi ama,
    biz Türkiyedeki tüketicilerin özellikle buradaki distribitor firmalar tarafından hiçe sayılması, ilgisizlik, alakasızlık, işgüzar tutumları artık canımıza tak etme noktasına getirdi maalesef.

Çok kısa bir süre önce şahit oldugum ve Türkiyedeki firmalar ile yurt
    dışı firmalar arasındaki çalışma prensibi ve iş disiplini farkını anlatmak
    istiyorum..

Firma ismi belirtmeden bundan 10 gün önce bir markanın motorsiklet modellerini Türkiyeye getiren ve satış servis hizmetlerini üstlenen ve sözde büyük bir firmaya MAİL YOLU İLE bir soru yönellttim.
    MAALESEF DÖNEN YOK..

Aynı hafta yurt dışında motorsiklet kaskları üzerine üretim yapan bir firmaya yine MAİL YOLU İLE , sadece ürettikleri bir modelin rengini Türkiyede bulamadıgımı ve distribitor bilgilerini vermelerini rica ettim.
    ERTESI GUN MESAININ ILK SAATLERINDE GEREKLI CVP VERILDI.

Bu benim yaşamış oldugum çok basit bir örnekti,
    Burada yerli üretici ve ithalatçı firmalarla yaşanan büyük sorunlarıda
    yeri geldiğinde görüyoruz.

Neden acaba Türkiyedeki firmalar gerekli hassasiyeti bu kadar göstermiyor,
    Buradakilerde ticaret yapıyor, onlarda.

Ama üretim yapan büyük bir firma bile yeri geldiğinde bireysel küçük bir müşterisinin sordugu soruyu bile anında cevaplamak gibi İyi ticaret ahlakına sahipken neden buradaki firmalarda kendi vatandaşını hiçe sayan bir anlayış hakim, anlam veremiyorum..

BEN O ADAMLARI ALKIŞLIYORUM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Bazen bende keske Türkiye de dogmasaydım dıyorumm...

Dikkat "Türk" olmasaydım degıl...
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    tvs apache
    ...distirübütör yada ithalatçı firmaların hangisinin doğru düzgün internet sitesi var ?? maalesef ben göremedim sadece buna bakarak 80 milyonluk bir tüketici kitlesine verdikleri önemi bizleri nerelerine takmadıklarını varın anlayın işte..
    ....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Mesleğim gereği, verdiğim tüm hizmetlerimi yurt dışından temin ediyorum. Bunu bana yaptıran da Türk firmaları. Yıllardır edindiğim deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, gelişmiş ülkelerdeki insanlar iş saatlerinde "iş yapmaya" ve "en iyisini" yapmaya odaklanmış durumdalar. Bizdekiler ise adeta başka şeylerle uğraşıyormuş ta "arada iş yapar" durumdalar gibi. Bizde iş yapmak "baştan savmak" demek genelde.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    haklısın stahl. bizim insanımız güzel insandır ve fakat bazen uyanıklığı ve küçük hesapları güzelliğini gölgeler. ne yaptın, aldınmı kymconu?
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Kuvvetmira
    hayır henüz almadım motoru. kışın almayı düşünüyorum.

Bundan sonra bu tür yaklaşım sergileyen özellikle Türk firmalarına hiçbir sekilde para kazandırmamak için elimden gelen herseyi yapacagım.
    bunlara gerekli tepkiyi göstermek lazım.
    Adam gibi iş yapmayı öğrensinler.

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    ya hayret bisey arkadasim adamlar o kadar yogun calisiyolarki servisler talepler vsd.. adamlar bilgisayar basina bile oturamiyolar sende ne diyosun musteri memnuniyeti hedefleri adamlar servislere ve bayilere satarak nasilsa kazaniyolar.....ne gerenk var sizin sorunuzu cevaplamak yerini bi servisin telefonuna cevap verir baska is baglantilari vs.. bakar(turkiyede esnaflik konusundada egitim verilip sinavlar olmali gorusundeyim)yuksek okul filan kurulmali bu konuda...yuksek okullu arkadaslar alinmasinlar bende yuksek okulluyum...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler