Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rx 135

REKLAM ALANI

SLM arkadaşlar ben antalyadan mehmet motor ehliteni yeni aldım ve bir motor almak istiyorum..onuda rx 135 olsun istiyorum sizce doru bi karar mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kazasız sürüşler herkeze...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    ehliten hayırlı olsun kardeşim.2 zamanlı olduğundan çok seri alet.ben 115 ni 4 gün sürekli kullandım.çok hoşuma gitmişti.çok ta hoş sesi var.ama bana uymayan tek bişeyi var.o da tipi.taby tarzın ne bilemem

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    valla o motor 2 zamanlı diye biliyorum . biraz seridir .acemi adam zorlanabilir ama hersey kendıne guvende bıter . herkes bana dussun de gulelım dıye bakarken ben 251 mz etz ile alıp basımı gıtmıstım ve 2. bindiğim vitesli motordu
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Kumsal41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2008
    rx 135 alacağına benim yamaha ybr yi verim sana hem daha ucuza gelir sana motor...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    eger rx 135 alıskanlıgı varsa ybr zayıf gelebılır . ben 200 cc ye alıstım arkadasımın ybr 125 sımdı kucuk gelıyor
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    kardeş acemiysen hiç yanaşma ama antalyada acemi olduğunu sanmıyorum rx135 sıfırı zaten yok 2. el alırsan çok yakar ama 160 ile 180 km hız yapanlar var rahat rahat hafif ve tehlikeli bi alet sakın çıplak binme ona kask mont şart ayıca 2 zamanlı çok yakar ama hakkını verir ybr de yamahadır ama motor değil rx135 in yanında
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    RX 135 arkadaşların dediği gibi cok yakar masrafı çok olur sonuçta eski bir motor
    :thumright

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)