FORMULA-1 TÜRKİYE-İSTANBUL GENEL KURALLARI :
Reklamlar
-
Admin
1. Turk pilotlar yaris araçlarinin bagajlarinda mangal bulunduramayacak.
2. Otomobilde teyp ve amfi teskilati varsa sokturulecek; mini vantilator,kafasini sallayan köpek ve bos CD asili bulunduran
pilotlar yarisa alinmayacak.
3. Araçlarin arkasinda yazili bulunan varsa tabi ki "Canisi, Varya, Deli Yurek, Bir Sana Doyamadim Bir de Sabah Uykusuna, Gunahkâr
Sokaklarin Tovbekâr çocugu COSKUN, O simdi Asker 76/4 Tertip
Idris" "..... da sollardi.." gibi ibareler acilen kazinacak.
4. Pitstop aninda (tamir - bakim amaçli, kisa sureli mola) teknik ekipten,"Usta gelmisken bi de karburatore bakiver" ya da "Diferansiyelden ses geliyo, alt takimlara el ativer" gibi taleplerde
bulunulmayacak.
5. Ulkemize gelen hiçbir yabanci pilotun arabasina yaklasip, "Usta kaç yapiyo bu?", "Bizim Almanya'daki kayinçoda bunun aynisindan vardi", "Bunlarin ikinci elleri kaça gidiyo hoca" gibi sorular sorulmayacak..
6. Start verildigi anda arkadan "Diiiiit" diye kornayla uyari yapilmayacak. Adamlarin gozu kor mu? O da farkinda herhalde start
sinyali yandiginin.
7. Yaris esnasinda yabanci pilotlarla çarpismak suretiyle kaza yapan pilotlarimizin, "Trafik gelmeden yerinden kipirdatmam arabayi"
ya da "Sana sanayiden tanidik bi ustanin kartini vereyim, git ona yaptir. Faturayi ben hallederim" gibi yaklasimlar gostermelerine kati
surette izin verilmeyecek..
8. Marlboro, Camel, Winston gibi yabanci sigara reklamlarla birlikte, milli menfaatler uyarinca, Tekel 2000, Uzun Samsun, Yeni Raki, Altinbas, Vefa bozacisi gibi reklamlar alinabilecek. Ancak yaris sirasinda kesinlikle sigara içilmeyecek..
9. Bu kosullarda memleketi temsil edecek usta sofor varsa gelsin basvursun..
Reklamlar
-
oha bunlar super
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
Yaw sarı yadığında kornaya basmaya okadar alışmışımki. Birgün ışıkda en önde beklerken. Sarı yandığı anda kornaya basmışdım. 2 3 saniye sonra farketdimki ben en öndeyim .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
bende kirmizi isigi gecip isik yandiginda gormeyenlerin arkasina gecip oyle bi korna patlatiyorum ki. ama naapiym onlarda isigi gorebilecek bi yerde dursunlar, cakallik yapmasinlar, sinirimi bozmasinlar :mt45:
-
Admin
bu arada adamlar formula pistini cok hızlı yapıyorlar kabası bitmis nerdeyse.
Normal pistlerden cok degisik olacakmis
Ben simdiden basliyorum hazirliklara Rossi ile kapismak kolay degil tabii
Pisti simdiden öğrenmek lazım :happy6:
-
Walla Şu pisti bi dünya gözüyle görsek fena olmayacak . Bu arada anemin golfüne havalı korna takdırdım acayip oluyor küçücük arabadan o ses .
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
o pistin temel atma toreninde ne eziyet cekmistik yaa. gece trene bindik ankaradan sabah haydarpasa da inip minibusle alana gittik. sonra butun gun ayaktaydik. sayin erdogan bi dugmeye basicak die saatlerce kapi acip kapadim giriste. sonra herkes gitti, 2 saat kazik ve jud topladik. ustelik hava o kadar sicakti ki dagitilan icme sulariyla dus aldim resmen. sonra aksam yine trenle geri donduk.
Rossi gene GP kazancak die fedakarlilarima bakin. Bunu Rossi'ye, o ilgilenmezsede Hayden'e sooleyin tamam mi?
-
Admin
-
Pistde Ben ve nx4 ümyeteriz birbirimize. E ne demişler Rampaların ustası gözlerinin Hastasıyım .
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
18 Aralık 2003, 17:32
Admin
Federasyon sana bir NX cup duzenler artık
-
18 Aralık 2003, 19:11
yok zaten golf annesinin, o yariscak. nx bende R1 imi almis olurum o zamana kadar. gapışah mı?
-
19 Aralık 2003, 10:43
Admin
10 Temmuz 2005 Yer İstanbul Kurtköy Türkiye Formula 1 Pisti
(bu arada piste bir isim verildi mi?)
Motosiklet.net Track Day (yurt dışında böyle yapıyorlardı galiba)
Kapışmak için kayıtlar başmıştır
2 Resim yollamanız yeterli
-
19 Aralık 2003, 18:00
R1 bana hafif gelir . bana ksaca roket derler arkadaşlar altımda 50 cc olsun yeter.
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
19 Aralık 2003, 20:06
Motorcuların piste ihtiyacı olmaz !!
-
20 Aralık 2003, 15:29
Admin
Tamam Nx sana bi bisiklet verelim o da yeter sana
-
22 Aralık 2003, 16:25
rakibi kucumsemek ha? yaktim seni nx.
bu arada bnm altimda bisiklet varken bi 7R la kapismistim 14 yasindaydim ama
-
22 Aralık 2003, 16:37
bende bisikletle arabanın altında kalmışdım ama bu konu dışı tabi . 3 4 Kerede dağdan düşdüm hehehe .
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
22 Aralık 2003, 16:45
34 mu 3-4 mu?
bende ingilterede yapay duvara tirmanmistim bi kere ama o zaman genctim tabi. yil 2000
-
22 Aralık 2003, 16:49
Ben hala yapay duvar tırmanıyorum . Dağlara gitmeye vakit kalmıyor.
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
22 Aralık 2003, 16:52
kendi yaptigin duvara mi? bu arada dibinde toroslar varmis ne guzel, diicem ama orasi tirmanmak icin nasi bilmiyorum. cahilligim ortaya cikicak. en iyisi onu demiyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler