Ikinci el Honda Cbr 125R'ların Fiyatı Düşmüş!
Reklamlar
-
Tamam Elbette Paylaşacağız Ama Yinede Sen Bilirsin Sadece Kendi Fikrimi Söledim O Kadar
Reklamlar
-
dostum verdiğin link'in altına bi bak istersen bir iki ufak kaza diyorgrenaj çatlak diyor değiştirmeye kalksan sana en aşağı 300 ytl'ye patlar
-
arkadaşlar biraz cbr 125 r ların videolarına baktımda yani kararsızlığıa düştüm iyice motor ufak ve bisiklet gibi gözüküyormuş kanuni/mz racer 200 gerçekten cbr 125 r a göre resmen yarış motoru ve videolarda cbr la adamlar 140 ı zor görüyorlar.
-
kings adlı üyeden alıntı
arkadaşlar biraz cbr 125 r ların videolarına baktımda yani kararsızlığıa düştüm iyice motor ufak ve bisiklet gibi gözüküyormuş kanuni/mz racer 200 gerçekten cbr 125 r a göre resmen yarış motoru ve videolarda cbr la adamlar 140 ı zor görüyorlar.
yeter iyi.... yetmiyomu cbr kullanicilarina 140 km hiz daha ne yapsin size cbr 125 cc makina
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
fiyatı niye çok pahalı o zaman anlamsız deilmi.
-
kings adlı üyeden alıntı
kanuni racer kaç yapıyormuş hemde 200cc motor
en son ibrede kaçı gördünüz topiğinde yazıyordu 125 diye zorlasanda başka gitmiyor diye yazmış
-
onun fiyatınna göre iyi la tipi de büyük yani bisiklet gibi gözükmüyo
-
melocann adlı üyeden alıntı
şimdi baktım nerde kırık dökük masraflı olan varsa onlar ucuz ben tavsiye etmem o ucuz olanları başına dertten başka bişey almazsın
gidip gördünmü de kırık dökük diosun ;) benmde ilanım war 2600 olan ama kırık dökük değil aciliyet die bişey war.bence karalamadan önce ii düşün he bide kırık dökük dediğin aletlerin senin aletten daha ii yürüyebilme ihtimali war ;)
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
-
emvtec adlı üyeden alıntı
gidip gördünmü de kırık dökük diosun ;) benmde ilanım war 2600 olan ama kırık dökük değil aciliyet die bişey war.bence karalamadan önce ii düşün he bide kırık dökük dediğin aletlerin senin aletten daha ii yürüyebilme ihtimali war ;)
ben kendiminkini övmüyorum ki sen neden üstüne alınıyorsun demek ki yarası olan gocunur hesabı
-
melocann adlı üyeden alıntı
ben kendiminkini övmüyorum ki sen neden üstüne alınıyorsun demek ki yarası olan gocunur hesabı
bilader ucuz motorlar şöle böle diosun sonrada yaradan bahsediyosun.şuan 3000ytlnın altındakiler ucuz normalinin altında ama hepsininde sorunu yok bende takip ediyorum oyüzden genelleme yapma...
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
-
bana değil kime dersen de arkadaşın verdiği linke bak istersen güzel dediği motorda neler yazıyo bir iki çatlak diyor grenaj değşmesi lasım bi orta grenej ne kadar biliyormusun sinyallere bak bi sinyal ne kadar biliyormusun
ben sana söliyimmm
orta grenaj 170 ytl
sinyal 140 ytl bunlar değiştirdiğini farzet oldumu sana tekrardan 3000 ytl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)