Selam arkadaşlar 6 ay önce 2.nci el 2006 model kanuni racer aldım gecen ay motorsiklet hantallaşmaya başladı çevremdeki motorsikletcileri gezdım nedeni nedir diye araştırdım 10 motorsıkletcıden 8 i debriyaj balatası degişmesi lazım dediler bir tavsiye üzerine gazi motor denen bir tamirhane ile anlaştım 100 ytl işçilik malzemeyi ben alacagım diye konuştuk ismail usta ile motoru teslim ettim obür gunu gittim malzeme listesini cıkartmış ister sen al dedi ister ben alayım dedi 120 ytl cektı ben almayı tercıh ettım ( yan sanayi yada piyasa mali takmasin diye ) malzemeleri aldım ( 78 ytl tuttu ) teslım ettım yarın gel al dedı cuma gunu gıttım motoru toplamış debriyaj taş gibi vitesler zor geciyor usta bu nedir böyle diye soruyorum
* derbiyaj balatası yeni oldugu için sert olur dedi
- pekı sıfır km motorsikletde eski balatami var yumuşacık oluyor
* bu seferde deryaj gobegi dagılmış ver 80 ytl yapayım
- tamamda ben sana teslım ettıgımde boyle bır sorunum yokdu nasıl oldu bu
* eskıyi karıştırma sımdıkı halını konusuyoruz
-
hadi bakalım dedim işim vardı aldım motorsıkletı usta borcum ne kadar 140 ytl hayırdır usta 100 ytl odeme yapacaktım bobın degiştirmiş 25 ytl, yag degiştirmiş
15 ytl bobin bir kere benım motorsıklete ait degil sabır cektım haram zıkkım ettım odedım parayı
- aradan 4 saat sonra arka zincir gevşek olmudu için yenıden gıttım
- zıncır gergınleştırecek habıre anlamsız konusuyor bu motorsıklet tek kısılıkmış hayda peki arka koltuk dekor amaçlımı dedım
zar zor sıkıştırdı zıncırı
2 nci gun bir daha gıttım usta bu boyle olmuyor eger başıma bir iş gelirse sizi sorumlu tutarım bu nedir yaa vites gecmez deryaj işlemez
anlamsız paraya yonelık konuşuyorlar 2 kısı abi kardeş bu şahıslar sicili bozmamak için çektim gittim artık kavga etme noktasına geldım şikayet edebilecegim bir müşteri hizmetleri yok cunku yetkili servis degil.
moto ref yılların ustası biraz pahalı yapıyor ama yapıyor bu işin ehli adamlar yetkili servise gittim dun 30 ytl ile düzeltibilecegını soylediler.
BU PARA TUZAKLI MOTORSİKLETÇİ GAZİ MOTORSİKLET BAGCILARDA İŞİNİZ OLMASIN bir üyemizde bu ş.....lerin eline düşmüş sorununu dile getirmiş buyrun link
http://www.motosiklet.net/forum/moto...dusunun-6.html
para tuzaklı ve kendini bilmez ş..lerin önemsiz bilgileri:
GAZİ MOTORSİKLET
ZEKİ & İBRAHİM USTA
sancaktepe mah. 3/2 g sok no : 7/b tabya / bağcılar istanbul
tel : 0212 433 38 76
gsm: 0532 648 98 90