Ya thisrt işi aslinda kolay gelecek arkadaşlarin isimleri alinarak basilir o kadar lüks olmasina gerek yok sonucta hatira amacli olacaği için maddi acianda fazla tutmaz ama organizyonu ayarlamak lazim...
Ya thisrt işi aslinda kolay gelecek arkadaşlarin isimleri alinarak basilir o kadar lüks olmasina gerek yok sonucta hatira amacli olacaği için maddi acianda fazla tutmaz ama organizyonu ayarlamak lazim...
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
bu ateş büyür. 2010da olur bu iş. çokta güzel olur. aha yazıyom buraya.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ancak bu uygulama büyük ihitimal haziran ayinda felan olur kişa girdik çünkü
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
türkiyenin 6 da biri istanbulda ise MT ninde 5 te biri istanbuldadır bu durumda ağırlık merkezi kocaeli adapazarı bolu tarafına doğru kayar aslında abant yada sapanca en çok kişinin gelebileceği yer olur gibi geliyor bana keşke yapılabilse süper olurdu
İki kişinin bindiği motor değildir.
şimdideen gelecek yılın takvimini önüne koyup; üniversite, kpss, motor festivalleri gibi tarihleriyle çakışmayacak şekilde tarihler belirleyip.. site oylamasına bırakarak en yogun toplanma zamanını belirlemiş olursunuz..
zaten amac toplanmak olacagı için fazla beklentilerlede gelinmemeli.. 2 saatlik büyük buluşma için gelinir
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
harika bişey.. hayaller niye gerçek olmasın herkes ister ama maddiyat herşeyin başı
[COLOR="blue"]ruhunu serbest bırak, o gideceği yeri bilir[/COLOR]
evet ya kişilerin siteye ait aksesuarlarla ve de kendini tanıtan aksesuarlarla tanışmalara,buluşmalara,gezilere gelmesi çok güzel olurdu
önce maymundan motosiklete dönüşen insan figürleri arkasında mt amblemi ve altında ya da üstünde nick..
gayet güzel olur..
üstelik her şehirde tanıdık insan kazanılır sosyalleşme ve yol yapma adına harika bi fikir..
tabi şu anda başlasak eminim yazın tamam olur..
bi şekilde birinin/birilerinin kafa patlatması gerek..
abi süper bi fikir burdan site yonetimine sesleniyorum abiler bu fikir tutar ve seneye 1.olagan motosiklet.net bulusması olur basın masın geliyo site yonetımınden abilerim konusma yapıyo burdakı 3000 motorcunun ortak amacı motorşiklet bilinçini vs konusuyo falan 3000 kişi toplanmıs hayali bile guzel 1000olsak gene yeter
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Yok o şakaydı orta bi yer bulmak zor olur tüm Türkiye düşünülürse bilindik yer açısından dogru Bir de bu t-shirte nick yapma fikri banada gelmişti.Bi ara ben de yapacaktım ama fırsat olmadı çalışmalardan.
Ben seneye dogru böyle bi gezi düşünüyordum zati Yani ordan da ankaraya uğrayıveririm
Off bunların hepsi düşünülürse belli bi zaman bulmak cok zorlaşır
Eminim ki tüm site gelemez iş güç okul ve diger durumlardan dolayı ama dediginiz gibi bu gibi durumları eleyerek ortak bi zaman aralıgı yakalanabilir
Öncelikle site adminleri bir tarih belirleyip (2009 yazına) birde anket düzenler müthiş tutar..
1 sene içinde bir kişi kendini her şekilde ayarlar.
1 sene önce düşünülen organizasyona bence katılım büyük olur. Ben şahsen gelirim.Kendimi ogüne iyi ayarlarım.
Hayırlısı...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
mt büyük vole vurcak bu işten
herkes t-shirt alsa, (toplu alalım ucuz olur ) baskıyı kendimiz yaparız zaten..
şahane de organizasyon olur.. yollarda fln hava atar caka satarız
İst. organizasyonlarını gölgede bırakacak olsa keske böle bir organizasyon ama nerde olmaz 20 kişi olursa öp başa koy ankara dısından gelenler
offf bende gelmeye hazırım ama ya benim motosiklet almamı bekleyin abiler ya da beni bi hayırsever arkasına atıversin kaskımı da alırım hiç ses çıkartmam eziyet etmem gidere gelirim bir köşede
ne güzel olur ama böyle bi organizasyon olsa
:bestmt:
ben t-shirt alınca arkasına baskı yapmayı düşünmeye başladım şimdi.
beleşe baskı yapma imkanım var zaten.. yolda dağda bayırda tanınabilirim böylece..
emok gibi motosiklet.net festivalimi düzelense acaba, ne dersiniz?
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)