Güncelliyim dedim
Güncelliyim dedim
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Aslında Ankara fena fikir değil, bayram tatilinde havalar da uygun olursa... Karar verirseniz ben de müsait olursam gelirim.
hakkikaten değşet olurdu tanışırdıkta yaza inşallah
olursa önümüzdeki yaz olsun bari daha motorum yok kaçırmak istememkılşında zor olur , yakın tarihte olursa kalk gidelim olmaz zor olur kanatindeyim.2009 yazı mt yazı olsun
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
abi herkes kendi memleketinin reklamını yapıyor
Gel mt gel kuzey egeye gel )
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
yaa bu harika ollurr eğer izmir tarafında yaparsak daha da süper olur ben gönüllüyüm bu işi takip etmeye
ARKDAŞLAR sayın yoneticilerin bu konuya sıçak bakmaları lazım onçe onun fikirlerini alalım (benimki yalakalık) nebileyim konuyu tartısırız oy kullanılır nelde olca kanısında nerde olursa o şehirdeki mt ler konuyla ilgilenir ama birinin site yonetımınden birinin sıcak bakması lazım!
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
[QUOTE=PIERzig;1294452]Niye yahu izmir dışında olunca destek bulamaz mısın Boşver işte Bol bol km yapmış olursun
izmir dışında pek bulamam :(
izmirde olmaSi bnada uyar hele bornovada olurSa gerci fark etmez heryere gelirimde izmir bornovada alem yapardik mt olaraktan:D
[QUOTE= Biz buluruz sen merak etme sana tek kalcak olan bize eşlik etmen olur [/QUOTE]
ee ii öyleyse bana uyar
ya bna her yer uyar :D hem ankaraya iStanbula fln gidince naSil yapcakSAk kalma isini ole yapariz:D hic olmadi kurariz bi cadir buyuk parkin ortaSina:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)