motosiklet.net' toplamak :)
Reklamlar
-
2010'da olur bu iş. dedik 40 kere. aha bi daha yazıyorum buraya. gayet ciddiyim. 2010 temmuz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
-
2014 yapalım motorla geliyim
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
bence önümüzde ki temmuz ayı içeriside böyle bir organizasyonu Ankara veya konyada düzenlemek çok uzak bir ihtimal olmaz ama istanbul diye tutturursanız kendi kendinize yaprsınız ki buda MT Türkiye olmaz. Olsa olsa MT Marmara olur. benim önerim ya ankara veya konya olsun yada bu işe hem basının biraz daha ilgisini çekmek hemde doğudaki insanlarımızın yalnız olmadıklarını, orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz şarkısını hayata geçirmek için doğuda bir yer seçmek bence çok iyi olur. saygılar
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bu ateş büyür. 2010da olur bu iş. çokta güzel olur. aha yazıyom buraya.
inşallah ilk adımı ben ateşi yaktım gerisi tüm üyelerimizce ve organizatörlerimizle gelişcek
erisilmez adlı üyeden alıntı
Ancak bu uygulama büyük ihitimal haziran ayinda felan olur kişa girdik çünkü
zaten en az bi 2 sene sonra gerçekleşebilir
BHTYR_VFR adlı üyeden alıntı
şimdideen gelecek yılın takvimini önüne koyup; üniversite, kpss, motor festivalleri gibi tarihleriyle çakışmayacak şekilde tarihler belirleyip.. site oylamasına bırakarak en yogun toplanma zamanını belirlemiş olursunuz..
zaten amac toplanmak olacagı için fazla beklentilerlede gelinmemeli.. 2 saatlik büyük buluşma için gelinir
valla bend gelirim 2 saatlik de olsa
yarasa-35 adlı üyeden alıntı
harika bişey.. hayaller niye gerçek olmasın herkes ister ama maddiyat herşeyin başı
biraz önceden birikim yapcaz o kadar
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
evet ya kişilerin siteye ait aksesuarlarla ve de kendini tanıtan aksesuarlarla tanışmalara,buluşmalara,gezilere gelmesi çok güzel olurdu
önce maymundan motosiklete dönüşen insan figürleri arkasında mt amblemi ve altında ya da üstünde nick..
gayet güzel olur..
üstelik her şehirde tanıdık insan kazanılır sosyalleşme ve yol yapma adına harika bi fikir..
tabi şu anda başlasak eminim yazın tamam olur..
bi şekilde birinin/birilerinin kafa patlatması gerek..
harikasın
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
mt büyük vole vurcak bu işten
herkes t-shirt alsa, (toplu alalım ucuz olur
) baskıyı kendimiz yaparız zaten..
şahane de organizasyon olur.. yollarda fln hava atar caka satarız
bizi gören ibret almalı hatta
buralpdi adlı üyeden alıntı
emok gibi motosiklet.net festivalimi düzelense acaba, ne dersiniz?
biz ne diyoz sabah beri?
oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı
antalya ya ne dersiniz deniz vb vb vb herşey var
şaka bi yana bu topik i güncel tutalım .
güncel tutcaz artık .
byn_manyax adlı üyeden alıntı
vllla en güzeliii uzak bır yer seçelım hem uzuktakı kardeslırıme yarım ollurr hemde oraları orda yasayan ınsanları goruruz ? ornegin gaziantep, sanlıurfa gibi .!
katılıyorum kanka. seni artçı alabilirim
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben ybr ile gelirim ama yanimda bi ybr daha olmasi lazim
yoksa yol bitmez
hacı gel beraber gideriz eskişehirden
aykan adlı üyeden alıntı
valla dehşet güzel olur ancak herkesi bi arada toplamak imkansız gibi bişey.....
neden olmasın? biçok hayal gerçeğe dönüşüyor şimdi de bu hayalimizi devreye almak üzereyiz
İzmirli35 adlı üyeden alıntı
GT250 mi aldıktan sonra istediğiniz her yere gelirim önümüzdeki sezon
NoVaRiX'n dediği gibi bütün il MT leri toplanır bir araya ortak bir şehir olarak Ankara çok iyi bence Atamızı MT olarak ziyaretede gitme imkanı buluruz.Belki oradan meclisede gideriz.
ziyaret fikri de muhteşem oldu evet yeni fikirlerinizi bekliyoruz
DooMsDaY adlı üyeden alıntı
kutahya frig vadisi daha öncede aynı şeklilde organizasyonlar yapıldı çadır kampı için yer lavabolar herşey var tek sorun uzaktan gelecek arkadaşlar için olur. ankara - istanbul-izmir-antalya yaklaşık olarak aynı mesafede
kütahya biraz kenarda kalıyo hacı daha ortalara
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Hadi istanbula gelin madem
hee oldu kaybolam sona trafikte
PIERzig adlı üyeden alıntı
Kardeşim gelin izmire izmirden gidelim hep beraber ordaki ybr cileride toplarsınız hem
hacı, sen ben sedat...
BBRR adlı üyeden alıntı
Forumda üyelik tarihimden bu yana 3 seneden fazla zaman geçmiş. deneyimlerime dayanarak çok rahat diyebilirimki. böle bi etkinlik yapsak toplantı yeri neresi olursa olsun gelecek motor sayısı 40 ı geçmez .. 40 bile süper iyimser bir rakkamdır. sanalda atıp tutmak çok kolay. icraata gelince nedense iş hocanın filleri padişaha şikayete gitmesine benziyo. son anda bi dönüyonki arkanda kimse yok. sanalda devam edelim böylesi daha güzel .
barış abi, bu konuda biraz zamana ihtiyacımız var. geriden gelip toparlancaz
vlad1462 adlı üyeden alıntı
kafa güzel galiba, enteresan bi konu olmuş
yoo gayet iyiyim ben...
haluka28 adlı üyeden alıntı
bence önümüzde ki temmuz ayı içeriside böyle bir organizasyonu Ankara veya konyada düzenlemek çok uzak bir ihtimal olmaz ama istanbul diye tutturursanız kendi kendinize yaprsınız ki buda MT Türkiye olmaz. Olsa olsa MT Marmara olur. benim önerim ya ankara veya konya olsun yada bu işe hem basının biraz daha ilgisini çekmek hemde doğudaki insanlarımızın yalnız olmadıklarını, orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz şarkısını hayata geçirmek için doğuda bir yer seçmek bence çok iyi olur. saygılar
önümüzdeki temmuza yetişmez haluk tabi basın gelmeli bizim birlik olmamızı görmeliler eski başlıklarda vardı bi ara dış ülkelerin birinde 4000 motor mu ne toplanmıştı.
onlara özendim o yüzden böyle bir başlık açtım
şimdi Eskişehir'e toplamak istesem inanınki Eskişehir kaldırmaz hepimizi trafiğiiz çok kısıtlı cezalar üstüste gelir . park imkanlarımız da kısıtlı. benim garaja en fazla benim motordan sonra 3 motor, amcamın garajına da bi 6 motor sığar
-
Ya Başlik Güncel Olsun Cünkü Önemli Bi Konu Sabitlense İyi Olur Doğu Aslinda İyi Fikir Basinin ilgisinide ceker sahil kentleride olabilr ama Trafik sorununa dğinmiş digi boy aslinda onuda düşünmek lazim ve kara vermek lazim
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
en çok kişi istanbuldaysa mt'de herkes istanbula gelip kalsın bi kaç gün istanbul mt olarak ağırlarız herkesi süperde olur bi kaç gün boyunca herkes bir arada =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
en çok kişi istanbuldaysa mt'de herkes istanbula gelip kalsın bi kaç gün istanbul mt olarak ağırlarız herkesi süperde olur bi kaç gün boyunca herkes bir arada =)
Tüm motorcularin veya diğer forum sitelerinin toplandiklari yer istanbuldur genelde biraz farklilik olsun mademki tüm mtciler orda biraz şehirden ciksinlar başka şehileride gezsinler )))
-
-
cok mukemmel super bi baslik bayram tatili 9 gun toplanalim bi yerlerde mt cileerrrr sayin administrator arkadaslar duyun bu sesi yagmurlarin baslayacagi kar kisin gelecegi gunler olmadan kisa girmeden bu firsati degerlendirme imkanimiz yokmu?
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
çok güzel olurdu hatta motosiklet.net olarak bi festival düzenlense en azından bi kaç günümüzü birlikte geçirsek tüm mt...
bu sene için zor ama seneye yaza yapılabilir aslında biraz üstünde durursak
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
bence sapanca gölü iyi olur
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
her nereye gidiliyosa ben gelirim
-
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
Ya Arkadaşlar Şu Konuyu kesinleştirelim Hadi Bi El atin
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
olacak bu iş güzel duygular seziyorum ben
-
biz bunu Trakya olarak yaptık
Gezi düzenleyin biz geliriz
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
o ne la ankarayamı gidiyoz şimdi
....eh ne zaman gidiyoruz barii.
sedat bu arada sayende motosikletemi , dolmuşamı ,
bindik o da belli değil hani
abi ankaranin nesi var bana 430 km sana 500 km mesafede
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
25 Eylül 2008, 00:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler