motosiklet.net' toplamak :)
Reklamlar
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben ybr ile gelirim ama yanimda bi ybr daha olmasi lazim
yoksa yol bitmez
Kardeşim gelin izmire izmirden gidelim hep beraber ordaki ybr cileride toplarsınız hem
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Hadi istanbula gelin madem
İstnbul kesin be kesin kez olmaz zati her şey istanbulda yapılıyor
Reklamlar
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Kardeşim gelin izmire izmirden gidelim hep beraber ordaki ybr cileride toplarsınız hem
İstnbul kesin be kesin kez olmaz zati her şey istanbulda yapılıyor
Yahu daha ne her şey istanbul'da işte
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Yahu daha ne her şey istanbul'da işte
Yok ole yağma diger illerimize de şans verilmesi lazım.Ya sen de motosiklet aldın yol yapmıyorsun
-
-
bencede toplanti yeri yapalim tabi toplanti yerimiz yoksa
-
Süper Moderatör (BBRR)
Forumda üyelik tarihimden bu yana 3 seneden fazla zaman geçmiş. deneyimlerime dayanarak çok rahat diyebilirimki. böle bi etkinlik yapsak toplantı yeri neresi olursa olsun gelecek motor sayısı 40 ı geçmez .. 40 bile süper iyimser bir rakkamdır. sanalda atıp tutmak çok kolay. icraata gelince nedense iş hocanın filleri padişaha şikayete gitmesine benziyo. son anda bi dönüyonki arkanda kimse yok. sanalda devam edelim böylesi daha güzel .
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
sucuertan adlı üyeden alıntı
105 olan varmı?
106 var turbo
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Forumda üyelik tarihimden bu yana 3 seneden fazla zaman geçmiş. deneyimlerime dayanarak çok rahat diyebilirimki. böle bi etkinlik yapsak toplantı yeri neresi olursa olsun gelecek motor sayısı 40 ı geçmez .. 40 bile süper iyimser bir rakkamdır. sanalda atıp tutmak çok kolay. icraata gelince nedense iş hocanın filleri padişaha şikayete gitmesine benziyo. son anda bi dönüyonki arkanda kimse yok. sanalda devam edelim böylesi daha güzel .
10'numara bir açıklama
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Anket düzenleyelim gelenler söler ve site yönetimine bilgi verir.
Gelmemezlik yaparlarsa site tarafından bir ceza verilsin ...
Ben katılırım.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
BBRR adlı üyeden alıntı
ben bir yere gitmeyeceğim için ancak gelin diyorum
işte bu sebepten dolayı
-
evet insanlar icrata gelince hep yan çiziyolar liste yapsan 100 leri bulur ama gitmeye gelince adam bulamazsın
-
BBRR adlı üyeden alıntı
benim 1 sene olcak..aktif olalı da 7-8 ay olur nerdeyse.. ben bile farkındayım bunun
-
Ben Gelirim
[COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]2 o o 4 AN 400 BurgMan[/COLOR][/COLOR]
-
Bana da uyar seneye bu böle bi organizasyon gerceklestirilmsini isterim...(öss den sonra olur artık temmuzda faln)
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
-
böyle bişeyi yapmak için ortada bedava bişey lazım bence
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
istanbul / avcılar mt den selamlar saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
kafa güzel galiba, enteresan bi konu olmuş
-
Ya aslinda süper olur gelecekler kesin olarak bilgi verirlerse yeter 40 geçmesin motor sayisi 10 kişi gelinse gene yeter diye düşünüyorum
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
ankaraya gelinirse süper olur, motosikletsiz olan ben' de gelebilirim böylelikle
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler