Motorcuya KAFA tutanın Hali hep böyle olsun
Reklamlar
-
Reklamlar
-
video yu izleyemedim ama tahmin ettiğim kavgaysa simitçi filanda karışmış ve motorcu arkadaş ikisinide haşat etmişti
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
babaçi adlı üyeden alıntı
video yu izleyemedim ama tahmin ettiğim kavgaysa simitçi filanda karışmış ve motorcu arkadaş ikisinide haşat etmişti
ewet ağa o kavga linki düzelttim izleyebilirsin
-
headquarters adlı üyeden alıntı
İstanbul taksimde bugün öğlen saatlerinde yaşanan bi olay, tasvip etmiyoruz bunlara gerek yok ama bazen iş çıgrından çıkıyor. Taksimde bugun bı araç tarafından sıkıstırılan motorcu kardesımız çileden çıkıyor işte olanlar...
Shot with
Canon EOS 20D at 2007-07-06
Shot with
Shot with
Shot with
Shot with
Shot with
Shot with
Canon EOS 20D at 2007-07-07
Shot with
Canon EOS 20D at 2007-07-07
Shot with
Shot with
Shot with
Shot with
Ve artık insanların motosıkletleride trafıkte bır arac bır vasıta gıbı gormesını temennı ederek herkese ıyı surusler dılıyorum yolunuz acık olsun
. .
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
iyi yapmış tabi orda motorları görmeyip zart diye önüne atlayanlarlar çok oluyor özellikle ordaki ışıklarda otomobilin önüne atlamıyorlar motosiklet ani bi frende dengesini kaybedip düşebiliyor sırf bi salak yüzünden orda benimde çok canım burnuma geldi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
oda güzelmiş be, umarım o yumrukları yiyenler hakkettikleri için yemişlerdir, gercekten savunma ve özellikle saldırı sporlarına gidesim geliyor trafikteki duyarsız saygısız ukala insanları gördükce
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
Taksim ışıklarda insanlar mtoorlara kesnilikle dikkat etmiyorlar ve önümüze atlıyorlar. O nokta da ben de çok ter attım kendini bilmez yayalar yüzünden.
Kimse ile kavga etmesem de çok kez tartışmışımdır. Bir yaya ister motor olsun ister araba hareket halindeki bir aracın önüne kendisini karpuz gibi atmamalı.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
adam aragaz çeker gibi dayak çekmiş wallaha
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
kuzu cbf 150 notu epey güldürdü şahsımı. şiddet ara sıra çözer işleri ülkemizde. ne diyelim, inşallah haklı olan kazanmıştır müsabakayı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
ooooooooohhhhhhhh içimin yagları eridi eline koluna saglık isteyen bana geri kafalı desin ama nası mutlu oldum anlatamam ama bildigim tek bişi var adam uzak dogu dovus sporları biliyo benden demesi kimse böle dovusemez
-
nahzuvay adlı üyeden alıntı
oda güzelmiş be, umarım o yumrukları yiyenler hakkettikleri için yemişlerdir, gercekten savunma ve özellikle saldırı sporlarına gidesim geliyor trafikteki duyarsız saygısız ukala insanları gördükce
hiç gerek yok günde 60 tane şınav çek sabah 30 aksam 30 aç karnına zımba gıbu oluyorsun kurye oldum olalı çekiyorum . kollarımda sanki güç dolaşıyor
biraz eczane tarıfı gıbı oldu ama olacak o kadar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
-
-
motorcu arkadaşa helal olsun ikisini bir devirdi adamlar kuzu kuzu kaçtılar.
-
Hani abi uçan tekmeler.. bir onlar eksik
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
ablayada helal olsun bakın kimin haklı oldugunu biliyo ve ayırırken ona gore ayırıyor cbf de temizmiş ha
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Helal olsun diyorum başka da bir şey yok
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
Kuryeci arkadaş sağlam dayak atmış. Eline sağlık valla ne diyim, umarım haklıdır da boşa dayak yememiştir adamlar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)