Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcuya KAFA tutanın Hali hep böyle olsun

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    sadece burda bakim doğal olarak motorcu şahistan yana oluyoruz ama belki gercekten haksızdır. Yargılamamak lazim ama iyiki motorcu sağlam söyle korumali eldiven falan yokmuş diyorum yumruğu yiyen dpğrulamazdi birdaha korumalarin önemini kavrayalim degil mi?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Sol gardını çok düşürüyo bir de yere 90 derece paralel yumrugu çıkarsa hedeften şaşmaz orda indirirdi adamı Mesala ben de o kadar cüsse olacaktı ikisini de birer vuruşta yere sererdim

Motosikleti
    TVS-ApAcHe 150cc MOTORU ÇİFTLEDİM &MONDİAL 125-UAG
    öncelikle motorcu arkadaşımıza geçmiş olsun ve tebrikler haberde diyorki kuryeden yol istediler o da vermeyince kavga çıktı bence bu tam bir saçmalık ama haberden bir not ekleyeceğim güzel yazmışlar orasını
    işte haberin detayı ancak son paragrafı bir okuyun ;)

Taksim Meydanı'nda yol verme meselesi yüzünden motosikletli kurye ile yaya vatandaşlar arasında tekme tokat kavga çıktı. İstanbul Metrosu'nun güvenlik görevlilerinin bile ayıramadığı kavga da tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Son günlerde sık sık tekme tokat kavgalara sahne olan Taksim Meydanı'nda yol verme yüzünden çıkan kavgada yumruklar konuştu. Yol vermediği gerekçesiyle vatandaşlar tarafından uyarılan kurye, üzerine gelen vatandaşları tekme tokat uzaklaştırdı.

İHA Kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kavgayı ayırmak isteyen vatandaşlar da boksör kuryenin yumruklarına hedef olmaktan kurtulamadı. Metro güvenlik görevlilerinin eğitimli kurt köpeği ile müdahale ettiği kavga polisin gelmesi ile sona erdi. Profesyonel boksörlere taş çıkartan kurye attığı yumruklarla üzerine gelen herkesi saf dışı etmeyi başardı.
    [COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Marifet değil iki taraf içinde gereksiz show ama insan bazen kendini tutmıyor gerçekten
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:   mevcut topic
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...bi-yandan.html
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)