tenere 660 test sürüşü yaptım...
Reklamlar
-
Bodrum yamaha bayisine gelen yeni tenere 660 ile yalaşık 1 saat boyunca bodrum sokaklarında test sürüşü yapma fırsatım oldu,mesainin yarısını serviste geçirdim, TDM900 lerin bakımı vardı
İlk kez kros tarzı bir motor kullanmış oldum,görev motorum olan TDM900 den inip TENERE ye binmek biraz garip geldi ilk başta,ama zaman geçtikçe alışmaya başladım,hatta hoşuma bile gitmeye başladı,
Motor güç açısından gayet iyi görünüyo ancak bunu arazide denemek lazım,ben hep asfalt üzerinde kullandım,biraz da yüksek geldi bana,
TENERE nin önden görünüşünü de biraz garip geldi daha düzgün bi tasarım olabilirdi,
Neyse kros kullanan arkadaşlar yamaha bayilerinde yeni TENERE nin test sürüşüne katılabilirler
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
KÜRŞAD_KORKUT adlı üyeden alıntı
Bodrum yamaha bayisine gelen yeni tenere 660 ile yalaşık 1 saat boyunca bodrum sokaklarında test sürüşü yapma fırsatım oldu,mesainin yarısını serviste geçirdim, TDM900 lerin bakımı vardı
İlk kez kros tarzı bir motor kullanmış oldum,görev motorum olan TDM900 den inip TENERE ye binmek biraz garip geldi ilk başta,ama zaman geçtikçe alışmaya başladım,hatta hoşuma bile gitmeye başladı,
Motor güç açısından gayet iyi görünüyo ancak bunu arazide denemek lazım,ben hep asfalt üzerinde kullandım,biraz da yüksek geldi bana,
TENERE nin önden görünüşünü de biraz garip geldi daha düzgün bi tasarım olabilirdi,
Neyse kros kullanan arkadaşlar yamaha bayilerinde yeni TENERE nin test sürüşüne katılabilirler
abi sen polismisin görev icabı demişssinde
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
-
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
Bende dün tekirdağ otobanda gördüm varaderolu jandarma şok oldum ya
-
KÜRŞAD_KORKUT,,siz de yeri gelince fena motor kovalıyonuz haa.
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
-
Yamaha Turkiye deki internet sitesinde tenere test sursu gunleri sinir tanimiyor diye ilan vermiş. Ben izmir de 9- 14 eylul deki test suruslerinde bi deneyeyim ne kadar sinir tanimiyormuş gorelim dedim. Yetkili bayisine gittim. Motorun Bursa dan gelmedigini soylediler. Yamaha hakkaten test suruşlerinde sinir tanimiyormuş.. Bunu ogrendik. Sonra mail yoladim.. koskaca YAMAHA sucu bayiye atiyor ve işin icinden kurtuluyor.. ne guzel dimi?? Kendilerinde hic suc yok.. hem bayi ile aranizda problem varsa bana ne yaa.. Bide motoru bodruma yoladik orda deniye bilirsiniz dedi.. bu kadar geniş rahat insanlar gormedim.. sen cok şanslisin ne guzel..
-
Ben Yalıkavak'ta oturuyorum hani migros var MM Migros..Bi ara çevirme yaptınız hatta orda Orda otruyorm
-
KÜRŞAD_KORKUT adlı üyeden alıntı
peki a2 ehliyeti olan askere bu motoru kullandırırlar mı? yoksa illa kıdemli personel mi olacak?
-
modify adlı üyeden alıntı
Bende dün tekirdağ otobanda gördüm varaderolu jandarma şok oldum ya
Evet aynen şu an JANDARMA da,
yamaha tdm 900
honda varadero
bmw gs 1100 var
Thelovingone48 adlı üyeden alıntı
Ben Yalıkavak'ta oturuyorum hani migros var MM Migros..Bi ara çevirme yaptınız hatta orda
Orda otruyorm
tamam görüşelim senle yarın gelcem ben yalıkavağa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)