Anket: _Si_BeMoL_ motor ıcın varını yogunu satmakta haklımı??
- Katılımcı sayısı
- 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
carem kalmadı kredıden baska!!!
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
valla yazın gel 6 taksite bölelim maaş + taksit yaparım ben sana merak etme ama kışı geçireceksin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Süper Moderatör
_Si_BeMoL_, kredi işi seni aşar çünkü öğrencisin. Gaz vermek gibi olmasın ama bence sat PC yi filan al bi 2. el kalite motor. Bilgisayarın üstüne binince seni bi yere götürmüo ayrıca ara sıra cafeden girersin siteye.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
_Si_BeMoL_, dinleme canım sen Eyong, u motor almak için bilgisayar satılmaz kaldıki ölü fiata gider sen bak işine gücüne adam öğrenci ya alla alla çalış sen derslerine öle her istediğin hemen olmaz emek sarfederek olur okulun biter yazın çalışırsın alırsın motorunu ve inan çok daha kıymetli olur o zaman
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
varı yoğu sat pederden destek iste ağla biraz)
şaka yapıyorum.bu işler zevk işidir.sabırsızlandığını anlıyorum ama bir zevkten vazgeçip başka bir zevki satın alırsan tam anlamıyla mutlu olmayabilirsin.bu çat içebilmek için sigarayı söndürmek zorunda olmak gibi bişey.
bekle biraz daha.okadar istekliysen gelirini biriktir yaza doğru bi daha soyunursun bu işe.hem daha güzel olur isteğin tavan yapar kavuşunca mutluluğunda öyle...
böyle şeylerde acı çekmek iyidir
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
bılmemmı ya kıymetını.ben bu bılgısayarı kendım calısıp aldım.kımsenın kurusu yok bu bılgısayarda.yerınden oynatmaya bıle kıyamam ama motorun yerı bambaska BBRR abı ya.hele s.lıght ı gorunce ıcım bı cızzzz ettı.soylemeye utanıyom ama tutamadım kendımı ıkı damla suzuluverdı gozlerımden .cadde bıtene kadar baktım arkasından.belkı fren yaparda stop lambası nası yanıyo gorurum dıye.....
-
dostum doğum günü ayağına babanı kafaya alamadınmı...bu fırsatları değerlendir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Öğrenci adamsın, çalışırsın yazın alırsın motorunu sabret....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ahh mete_han, bısey dıyemıyomkı motorla ılgılı babaya.bazen odama gelıyo adam ne zaman gelse motosıklet.net acık oluyo.geneldede motor resımlerı falan. "lan yınemı motor bıkmadınmı olum sundan aksama kadar motor allah motor.yeter..." dıye uzayan bı konusma yapıo.kredıyı nası dıcem bılmıyom ama dıcem.olmazsada naalım caresız kısın gecmesını beklıcem ıs bulma umuduyla.yazın ısallah BBRR abımın yanındayım.ama kısı gecırmek sorun.caresızlık cok kotu bısey
-
_Si_BeMoL_, bence acele etme biraz çalış ve para biriktir ondan sonra bak ben motorum çalındıktan kaç sene sonra anca bir pardon 3 motor sahibi olabildim demimete_han, cığım
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, Arvasi3, kardeslerım ıs bulsam sımdıde calısırım hatta sımdı calısmam daha ıyı olur.yaza kadar toplarım parayı ama ogrencılık ıste
-
-
crazy zor be dostum...
arvasi abi senin tuzun kuru...bak milletin derdi dünyadan büyük...belediyenin sırtında yer içersin tabi...
crazycim arvasi nickli abi belediye zabıta amiridir adapazarında...içinden geçenleri kendisine iletsene...hem rahatlarsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
dostum budist tavri takinmak istemiyorum ama
arzularini kontrol etmeyi ogren yoksa daha cok aci cekersin.
motosiklet 'e bu kadar bagliu ol ma. olursa olur olmazsa olmaz sonucta
zevk icin biniyoruz. sabret.. ilerde eminim karsina daha iyi firsatlar cikacak..
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
nmtears, vlad1462, ıkınızde haklısınız.gelır olmadan zor olduguu bılıyom ama bı turlu bıtmıyo bu sey.ıcerde bısey var durtup duruyo.olur olmaz zamanda sokuyo aklıma s.lıght ı.ıyı dıleklerınız ıcın saolun.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
çalış - kazan - al
varolanı yitirerek , bişi edinilmez
pc yi yarı fiyatına satmaya değmez bence, motor zevkini küçümsemiyorum - sadece elindekini avucundakini çarçur etmesinden bahsediorum - yannış anlaşılmasın...
tekrarlıorum çalış - kazan - al
saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler