Bugün gözümüzün önünde motor kazası oldu..
Reklamlar
-
Bugün saat 14.00 sıralarında ekip arkadaşları ile Bodrum da göreve giderken bizi sollayan bir otomobil önünde bulunan motora arkadan çarptı.Çarpmanın etkisiyle sürücü ve motor yaklaşık olarak 3 m.civarında havalandı ve yere düştü,Allahtan aracın altında kalmadı,ben de ekip arkadaşları ile beraber olayı canlı canlı gördük ve hemen müdahale edip yaralı motor sürücüsünü hastaneye gönderdik,aldığım son habere göre durumu iyiymiş
olay bölge trafik mıntıkası olduğundan biz JANDARMA trafik olarak,olayın oluşunu polislere aktardık,zaten gözümüzün önünde oldu
Kazanın oluşumunda otomobil sürücüsünün 8\7 kusuru vardı,çok süratli şekilde bizim ekibi solladı,motor sürücüsü de sanırım arkasına bakmadan şerit değiştirmiş olacakki birden sağ şeritten sol şeride geçti,
Bu olayı gördükten sonra bi süre görev motoruna binesim gelmedi sevindirici nokta ölenin olmaması.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
görev zamanı dışında görmezden gelmeyen güvenlikçilerimizin olması güzel...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Kazazedelere gecmiş olsun !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ölüm olmaması sevindirici
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
Araba sürücüsünün alacağı ceza en ağır ne olabilirki? Bu yaptırım şartlarıyla kazaların sonu gelmediği gibi korkarım azalma bile olmayacaktır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
üzücü; motorcuların trafikte hayalet olduğuna iyi bir örnek aslında.
-
-
vıceroy adlı üyeden alıntı
Araba sürücüsünün alacağı ceza en ağır ne olabilirki? Bu yaptırım şartlarıyla kazaların sonu gelmediği gibi korkarım azalma bile olmayacaktır.
Kaza tespit tutanağını inceledim polis arkadsaşlar benim dediğim gibi kusur oranı vermişler,bu durumda asli kusurlu otomobil sürücüsü oluyor,
çarptığı motosiklet sürücüsünün hastane masraflarını ve motorun tüm hasarını karşılayacak,motor pert halde zaten kullanılamaz yani,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)