Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

buğu önleyici sprey

REKLAM ALANI

arkadaşlar araba camımı buğudan korumak maksadıyla bir buğu önleyici sprey aldım. %50 daha fazla buğu önleyici aktif madde, %67 daha fazla buğulanma süresini uzatan aktif madde, %100 ozon koruyucu itici gaz katkıları ile güçlendirilmiş formülü ile yağmurlu havalarda aracınızın, evinizin, büronuzun camlarının buğulanmasını önler, uzun süreli net bir görüş sağlar diye bir ibaresi var. bu buğu önleyici malzemeyi Cox Trip marka kaskımın vizöründe kullanabilir miyim. daha önce böyle bir konuya rastlamadım burada. yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    ...........
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar araba camımı buğudan korumak maksadıyla bir buğu önleyici sprey aldım. %50 daha fazla buğu önleyici aktif madde, %67 daha fazla buğulanma süresini uzatan aktif madde, %100 ozon koruyucu itici gaz katkıları ile güçlendirilmiş formülü ile yağmurlu havalarda aracınızın, evinizin, büronuzun camlarının buğulanmasını önler, uzun süreli net bir görüş sağlar diye bir ibaresi var. bu buğu önleyici malzemeyi Cox Trip marka kaskımın vizöründe kullanabilir miyim. daha önce böyle bir konuya rastlamadım burada. yardımcı olursanız sevinirim

Kullanabilirsin.İnce mavimsi bir tabaka yapıyor.Gündüz pek sorun yaratmıyor ama gece far ışıklarında rahatsız ediyor.
    Benim izlenimim böyle.

teşekkür ederim _old_ arkadaş. bu mevsimde bile klimalı odadan çıkıp sıcağı gördümü kask ilk nefes alış verişimde bile buğulanıyor. kışın neler olacak allah bilir. bunu önlemek ve güvenli sürüş maksadıyla buğu önleyici sprey kullanmak istiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)