Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

KIŞIN MOTOR ALINIR MI?

Motovento
    REKLAM ALANI
    desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Hayatında hiç motor kullanmamış biri olarak sorum oldukça basit:
    Kışın motor almak ne kadar akıllıca. Evet kışın 2.el motor fiyatlarının düştüğü bir gerçek ama sıcak havalarda bile motor kullanmak bir cesaret işi iken kışın motora başlamak doğru mu... İçinde müthiş bir motor hevesi olan biri olarak BİLENLERE soruyorum. Kışı hali hazırda teoriyi geliştirerek mi geçireyim yoksa yeter bu kadar deyip bir motor sahibi olayım mı?
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    desertnight, nedemek abi ya kışın motolar kıllık yapıp üzerindemi atıyor içinde varsa bu sevda durma al gönlün ne istiyorsa. Ama bu işe yeni baslıyorsun tarzını belirle gönlüne yatanı al
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Uygun kıyafetlerin olursa kışın da motora pekala binebilirsin (yerde kar yokken).. Soğuktan korkma, motosiklet için üretilmiş montlar ve pantolonlar soğuk geçirmiyor, rüzgar almıyor. İstanbul da çok kar yağışı alan bir yer değil. Kars'da otursan kesinlikle alma derdim ama İstanbul'da iken alınır. Fiyatların düşmesi de senin için avantaj. Bence bu zevkini hiç geciktirme ve motorunu al derim.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    motor alınacak en gusel zaman heryerde kampanya varken ben bıle dusunuyorum hatta bugün gıttım gorustum bıle....

burakoksuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    just life dostum bende en 500 var ama bazı parasal sorunlar yaşıyorum ve yakın bi tarihe kadar motorumu satacam gibi görünüyor. tiger alabilirim ama bir kullanıcısı olarak senin gözlemlediğin artı ve eksileri nelerdir anlatırsan sevinirim.inşallah satmak nasip olmaz yaaa...
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    necef dostum hangisini sordun ve izlenimlerin neler
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yaw kardes bende mondıal 150 zat var cokta memnunum ama bıraz ufak gıbı gelıyoo artık bana ve esımle beraber bındıgımızde motorun gucu fazla kaldırmıyor onun ıcın bugun suzukı burgman400 lere baktım c.tesıde nexus 500 lere bakcam ıkısı arasında karar verecem ama maddı durumun el vermıyorsa mondıali tercıh etmenı onerırım servıslerı cok ıyı dıstrıbutoru cok saglam....

Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Başlangıç için bende mondial ya da as 150 t1 düşünüyorum.Sonrasına bakacaz.

ozgur77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Neden alınmasın ki, asıl kışın alınır fiyatlar düşmüşken, kampanyalar varken.. Ayrıca alsan bile çok kötü hava koşullarında kullanmamanı tavsiye ederim. Uygun fiyata bir motorsiklet sahibi olduğun için bahar geldiğinde kendini şanslı hissedersin..

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    burakoksuz, En500 den sonra Tiger seni kesinlikle sarmaz.
    İnşallah motorunu satmazssın. Motor seçimi ve modeller bölümünde Tiger 250cc ve resimleri adı altında aratırsan yazılarımı bulacaksın.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    necef, benim ebatlarda senden farksız, ben o zaman bu mondial işine girmeyeyim ama başlangıç içinde büyük bir motor beni düşündürüyor açıkcası...

Sen ne dersin?

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Burgman 400 kullanmakla as150t kullanmak arasında pek bir zorluk farkı yok hocam..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    Burgman 400 kullanmakla as150t kullanmak arasında pek bir zorluk farkı yok hocam..
    cenk bence bu tür fetvaları yeni başlayacak olanlara vermesen iyi olur.
    motora yeni başlayacak olan birisi için en önemli konulardan biri motorun ağırlğıdır, bana göre güçlü yapılı bir erkek bile 100-120 kg nin üstünde bie alet ile başlamaması lazım. Evet 150 t bu kilonun üzerinde ama burgman 400 ile en az 60-70 kg fark vardır, zaten 150 t de başlamak için ilk tercihlerden değil.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    kışın motor alırsan tecrübeli değilsen ve gerekli kıyafetin yoksa kullanamazsın. Ama hazır alabiliyoken alayım varsın kullanmayım diyosan alabilirsin. Bence bekle fuarı derim, mart nisan gibi aylarda da fiyatlar çok yükselmez.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Fuarı beklemek mantıklı geldi... Fuarlarda fiyatlar daha caziptir hem. Martın kaçında bu fuar bilen var mı?

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    martın sonu nisanın başı

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    desertnight ben motoru alalı 4 gün oldu. bu aşkın yazı kışı yook.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ameno doğru diyosun ama, acele etmeyip mantıklı bir karar vermek gerekir bence. Fuar 23 Mart ta olmuştu geçen sene.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Hayırlı olsun. O sarışın (JL 150-5) ürkütmese beni bende düşünürdüm ama zannediyorum senin ilk motorun değil.Benim ilk olacağı için tedirginim biraz. Bir de aileye anlatmak var derdini...
    Tekrar hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    desrtnight teşekkür ederim. inşallah seninde olur. tabiatıyla öncelikle kendi ihtiyaçalarına ve deneyimlerine uyan bir motor alman daha doğru olacaktır. sen bana bakma :D para dediğin şey kolay bulunmuyor bu zamanda. ayrıca sırf güzel diye kullanamayacağın bir motora para vermen yazık olur. bence de sen fuarı bekle. bu arada eğer imkan varsa motor kiralayıp sürüşünü güçlendirmeye bak.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler