Motora alarm taktırdım Lakin sorun var Bi yardım!
Reklamlar
-
Konuyu teknik bilgilere açtım ama Cevap yazılmadı
Merhaba arkadaşlar bugün scooter a alarm taktırdım..lakin bi sorun var şu: takdırdığım alarmı usta koltuğun altına taktı. ıslanmaya karşı korumalı olsun diye. fakat sorun şu ki alarmın hassasiyeti koltuğa oturduğunda yada vurduğunda algılıyo. motorda alarm en uygun ve en hassas yer neresidir bunu öğrenebilirmiyim.
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
Reklamlar
-
Alarm dogru yere takilmis zaten calisma prensibide odur koltuga oturdugunda yada biri motora temas ettiginde sallanma etkisi ile calisir. Ustan dogru yapmis sen ne bekliyordun alarmdan?? motoruna 50cm kala yaklasan her seyi gorsun ve alarmmi calsin??Alarminda sorun yok gayet dogru yapilmis.Zaten hasasiyet ayari vardir minik bir sarsintida bile calar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
cewaplayan ilk kişi sen tşk ediyorum hassasiyet ayarını nasıl yapabiliriz yoksa sabitmi?
Tıkla dinle
-
hassaslık ayarı illaki vardır... sen taktırdığın yere götür ayarlat ücret almazlar... yanlış bişi yapma...
-
alarmını aç bi motora bin çalıştırmayı dene itele falan alarm ötüyosa sorun yok demek ti şaka bi yana alar hassaaiyeti kumandadan yapılıyo diye biliom ama bi dene istersen 2 defa baş alarm açma tuşuna
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
Tekrar merhaba arkadaşlar..Ya soracağım bişe daha var! Motorla giderken alarm birden çalışıo Ve motor istop edio! alarm kapalı olduğu halde..kumandayı kilitliyorum hatta tuş kendi kendine değip mi alarm açılıo die ama alakasıda yok..Kendi kendine alarm devreye girip motor yoldayken bağırıp duruo İstop edio! Böyle bi durum var..
Tıkla dinle
-
kumandayı kontakla beraber aynı yere takıpta motor çukura girince
alarm tuşuna darbe alıp olmasın o dediğin şey...
başıma geldi ondan diyom kontrol et monta koy kumandayı
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
Ondan mı bilemiyorum ama düz yolda giderkende oluyor..Hadi ölede deniyeyim.kontaktan çıkartayım alarmı cebime koyayım bakalım..
Tıkla dinle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler