motorcu abi olmak isteyen biri
Reklamlar
-
Selamlar herkese
foruma yeni üye oldum , Antalyada oturuyorum ve burda özellikle supersport motorlar çok fazla , bende biryerden başlamam gerektiğini düşünüyorum, daha önce bu tarz çok fazla soru sorulduğuna eminim ama ben bulamadım,önce motor ehliyeti alıcam , normal araç ehliyetim var bana sadece uygulama sınavına gireceğim söylendi doğrumu ?yoksa yazılı sınav da gerekiyor mu?bir de ben şimdi gidip bir R1 alsam köşeyi dönemeden yere yapışacağımı biliyorum ve hafif bir motorla başlamak gerekiyor ancak R1 gibi bir motora binmem ne kadar sürer, yani bir yıl honda titanla falan gezmek istemiyorum , açıkçası ehliyetimi aldığım gün hem işi öğreneceğim hem de bıçkın bir araç ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
Dostum hoşgeldin.Önce ehliyet için 500-550tl yi gözden çıkar.Yazılı sınavda sadece motor sınavına girersin sonra hikayeden bir direksiyon sınavı ve ehliyeti alırsın. Doğrudan bir süperspor alırsan ne olacağını anlamak için bugünku(28 mayıs) tarihli milliyet gazetesini okuyuver.
-
-
ewt twister al tam racinge başlamadan önce ideal bimotor sonra er-5 cbr 600 falan yükselirsin
-
Admin
hayabusafreak aramıza hoşgeldin
ufak hacimli bir motorla baslarsam iyi olur twister ideal
-
walla hondanın bize twister ı bu kadar önerdiğimiz için destekli bi para vermesi lazım bence. iyi reklamını yaptık yani
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
hakikaten, aksi gibi piyasada da twister yok, önerdiklerimiz alamıyo
-
Slm, Öncelikle sıcak karşılamanıza çok teşekkür ederim, Twister ı netten inceledim kötü değil ancak yinede pizzacı motoru, ama kafayı kırmak istemediğim için tabii ki sizin dediğinize uymak gerek ancak benim bu motora ne kadar binmem gerek sizce ,tabi yetenekle de ilgili sanırım, ama şöyle bir örnek vermek gerekirse , bir saat kayak dersi aldıktan sonra Uludağ cehennem pistinden kayan bir vatandaşım. Kendinizden örnek verirseniz aranızda speed kulananlar varsa ne kadar da terfi ettiniz.tabi bunun maddi durumlarlada alakası var ama bunu saymazsanız ne kadar sürer, bir de beni anlıyorsunuz heralde motor biraz imaj işi yani twister tarzı bir motorla çok fazla görünmek istemem
-
TWISTER PİZZACI MOTORU FİLAN DEĞİL TITANLA KARIŞTIRIYORSUN
-
hangi pizzacı bi motora 5.600 Tl verir ki bu devirde
-
öhö öhö öhö
ilk önce bende bir tane twister var
iki pizzacı motoru değil
üç sen bu motora sadece internetten ve/veya kataloktan bakmışsın, üzerine binmemişsin.
dört emeklemeden yürüyemezsin.
şimdi adam gibi konuşalım bak kardeşim bende hayatımda hiç motora binmiş adam değildim ama racing hastası bi adam olarak neden twister aldım sence..? Daha uzun bir süre hayatta kalmayı istediğim için.. bu söylediklerimi bir düşün vede git motoru yakından görebiliyorsan gör hatta ona dokun ve üzerine bin derim ben sana...
bu arada sevindim aramıza bir motor tutkunu daha geldiğine.. (öğreneceksin merak etme)
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
twister çok güzel motor bende yakından inceledim öle pizzacı falan alakası yok yada sizin antalyada pizzacılar sağlam takılıyo :geek:
-
01 Haziran 2004, 12:58
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
01 Haziran 2004, 15:10
wallaha bizim burdaki pizzacılarda hayabusa ile dağıtım yapıyo 2 dk de adrese teslim ehueuhe
-
01 Haziran 2004, 18:34
-
01 Haziran 2004, 22:22
puahauh şimdiden çarpılmada
-
01 Haziran 2004, 22:50
hayabusafreak adlı üyeden alıntı
slm arklar,
Görüşlerinize teşekkür eder, esprilerinize de teesüf ederim
Ben motora internet ten baktım bana öyle geldi, ayrıca ben pizzacı
açarsam hayabusa ile dağıtım yaparım abicim , zevk benim
değilmi.
Neyse şu anda kurs araştırıyorum hayırlısı, Gerçi
annem motor alırsan hakkımı helal etmem diyor ama ne yapalım artık...
zaten motorda ölürsem intihara girer annem helal etse de etmese de cehennemde yanarım
euheue alma sende o zman motor neyim falan alma paşa paşa bin belediye otobüsüne
-
02 Haziran 2004, 02:33
hayabusafreak adlı üyeden alıntı
Görüşlerinize teşekkür eder, esprilerinize de teesüf ederim
e kendin kaşındın abicim, twistera pizzacı motoru dersen başına iş açarsın
-
02 Haziran 2004, 14:19
-
02 Haziran 2004, 17:33
Tabi haklısın abicim pizzacı motoru değil bu aracı kebapçı ve pidecilerde kullanıyor
Neyse bende twister alıcam heralde artık dağıtıma seninle çıkarız ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler