Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    Selam arkadaşlar, gecen sene ilk motorum asya motor 125t'yi servis icin internetten buldugum fikirtepe mahallesindeki 'Güler Satıral' adlı cin malı motorlarının servisini yapan yere goturdum. Ilk goturdugumde cok ıyı bır sekılde ugrastılar ama ertesi gun motorum calısmadı. Cok zor sartlarla calısmayan motoru tekrar aynı yere goturdum bunun benzın pompası bozuk dıyerek 115 mılyonluk masraf cıkardılar. Ertesi gun tekrar motor calısmadı fazla yag warmıs ıcınde bız komple pıstonla sekmanlarını degısterılelım yoksa calısmaz dıyerek 300 mılyonluk masraf yaptılar. motor 1 hafta calıstı sonra tekrar bozuldu. sabah motoru gelıp alırmısınız calısmıyor dıe aradım 2 gun boyunca servıs aracımız calısmıyor dıe oyaladılar. Sonra Maltepe'de baska bır servıse goturdum.Oradakı usta cok ılgılıydı herseyı anlattım ona bunlara hıc gerek yoktu bostan yere masraf yapmıslar sadece elektırık sıstemınde bozukluk war dıyerek 40 mılyona motorun herseyını yaptı motorum bırdaha bozulmadı. Ilk motorum oldugu ıcın adamların yaptıkları bırazda benım cahıllıgıme geldı.Sonra oraya gıden bı kac kısıye daha sordum aynı sekılde onlarıda bole dolandırmıslar. Sızlere uyarım sakın bu 'Guler Satıral' adlı yere gıtmeyın.Servıs ısı cok onemlı o yuzden guvendıgınız bırısı olsun arkadaslar..
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    evet araDA böle uyanıklık yapıyorlar servisler banada dediler motorunde sorun var yapalım ucuza kapatırız ama ben yaptırmadım tabıı cunku motorumdan emınım 100 ytl halledırz degısexcek bısey yok sadece sıkacaklarmıs zıncırı aman dıkkat tecrübe kazandıgımdan böle dıyorum bu çinliler bize işkence içinmi geldi yoksa motosiklet ustalarını daha iyi anlayıp motorucu olmamızımı ıstedıler gerisini siz dusunun artık
    [B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    e bu garantili ise bedava yapmaları lazımdı

Motosikleti
    Alıntı KARDAĞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e bu garantili ise bedava yapmaları lazımdı
    onu belirtmemisim kusura bakmayın, garantıden cıkalı 1 sene olmustu motorum zaten garantılı olsa bıle onlar bı sekıl bulur garantı kapsamı dısında bırakırlardı motorun sorunlarını..

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    çok basit kardeşim hemen şikayet et servisi git üzerine bu işin madem öyle sonuna kadar ugraş...bu uynıklara ders lazım..

Motosikleti
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok basit kardeşim hemen şikayet et servisi git üzerine bu işin madem öyle sonuna kadar ugraş...bu uynıklara ders lazım..
    bu tek kısının ugrasmasıyla olabılıcek bısı dıılkı kardesım. Bu tarz konularda bırbırımıze destek olmamız lazım. Bugun benım basıma gelen yarın bı baska arkadasımızın basına gelebılır. Bu dolandırıcıları temızlemek lazım aslında..

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    topla arkadaslarını çök o servise yerim boyle servisi kafasına gecir dükkanı bidahada kimseye yapmazlar
    Now the world is gone. Im just one.

Motosikleti
    hangi servisse genel merkeze şikayet etmeye çalış...mail et tel nebilm vs.vs

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250
    tüketici hakem heyeti diye bişey var arkaşım. bu iş tam da bireysel olarak uğraşılacak birşey. adamlar seni kazıklamışlar sen şikayetçi olmazsan servisten kim olacak? bulunduğun ilçenin kaymakamlığına gider başvurursun. elindeki faturaları verirsin delil olarak. gerisini kaymakamlık halleder. klasik yurdum insanı mantığıyla başvursam da birşey çıkmaz diye düşünüyorsan da yanılıyorsun. sonuçta resmi bir şikayet varsa bu adamlara gidilir sorulur mutlaka. en azından gözleri korkar.

ha diyosun ki uğraşmaya üşeniyorum yaptıkları adamların yanına kalsın benim rahatım bozulmasın. o zaman dicek bişey yok. hatta buraya yazmasan da olurdu.

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barıs-Raptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, gecen sene ilk motorum asya motor 125t'yi servis icin internetten buldugum fikirtepe mahallesindeki 'Güler Satıral' adlı cin malı motorlarının servisini yapan yere goturdum. Ilk goturdugumde cok ıyı bır sekılde ugrastılar ama ertesi gun motorum calısmadı. Cok zor sartlarla calısmayan motoru tekrar aynı yere goturdum bunun benzın pompası bozuk dıyerek 115 mılyonluk masraf cıkardılar. Ertesi gun tekrar motor calısmadı fazla yag warmıs ıcınde bız komple pıstonla sekmanlarını degısterılelım yoksa calısmaz dıyerek 300 mılyonluk masraf yaptılar. motor 1 hafta calıstı sonra tekrar bozuldu. sabah motoru gelıp alırmısınız calısmıyor dıe aradım 2 gun boyunca servıs aracımız calısmıyor dıe oyaladılar. Sonra Maltepe'de baska bır servıse goturdum.Oradakı usta cok ılgılıydı herseyı anlattım ona bunlara hıc gerek yoktu bostan yere masraf yapmıslar sadece elektırık sıstemınde bozukluk war dıyerek 40 mılyona motorun herseyını yaptı motorum bırdaha bozulmadı. Ilk motorum oldugu ıcın adamların yaptıkları bırazda benım cahıllıgıme geldı.Sonra oraya gıden bı kac kısıye daha sordum aynı sekılde onlarıda bole dolandırmıslar. Sızlere uyarım sakın bu 'Guler Satıral' adlı yere gıtmeyın.Servıs ısı cok onemlı o yuzden guvendıgınız bırısı olsun arkadaslar..
    Ben 3 yıldır o bahsettiğin serviste çalışıyorum ve böyle bi olay nedense hiç hatırlamıyorum. He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum. İsmini ve motorunun plakasını bana özelden yazarmısın lütfen bi inceleyeyim ben servis raporlarını. Kimsenin 3 kuruşunda gözümüz yok Allah a şükür. Elimizden geldiğince de yeni ustalarımız ile müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz. Lütfen suçlama yaparken delil gösterin en azından bana özelden ulaşın. Hatamız varsa da düzeltiriz.
    İyi günler

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    kardeş mt den bi kaç babayiğit delikanlı toplanıp gidelim kafasını kırıp gelelim bidaha yaparsan yine habermiz olur yapma diyelim bana adam gibi 3 kişi yeter
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 3 yıldır o bahsettiğin serviste çalışıyorum ve böyle bi olay nedense hiç hatırlamıyorum. He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum. İsmini ve motorunun plakasını bana özelden yazarmısın lütfen bi inceleyeyim ben servis raporlarını. Kimsenin 3 kuruşunda gözümüz yok Allah a şükür. Elimizden geldiğince de yeni ustalarımız ile müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz. Lütfen suçlama yaparken delil gösterin en azından bana özelden ulaşın. Hatamız varsa da düzeltiriz.
    İyi günler
    iyi denk geldi heralde aynı benzer olay gülbah daki serviste başıma geldi fakat yemedim ve yetkili yerlere şikayette bulundum sonradan takip ettihime göre şu anda yetki belgesi iptal
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi denk geldi heralde aynı benzer olay gülbah daki serviste başıma geldi fakat yemedim ve yetkili yerlere şikayette bulundum sonradan takip ettihime göre şu anda yetki belgesi iptal

zaten eger haksızsak şikayet etsinler bişey demiyorum. Ama inanın ben 3 yıldır Asya dayım ve böyle bi olay hiç hatırlamıyorum. Elektrik arızası var ise de zaten bizim ustalarda kötü degil ki anlarlar. Eger olmuş ise de böyle bi olay servis adına özür dilerim belki bizimkiler yanlış karar vermişlerdir. Ama olayı ben yaşamış olsam 2 dk durmaz aradan aylar geçmesini beklemez bi motosiklet firmasına yazmak yerine önce şikayet ederdim. Sonra haklılıgım kesinleşince yazardım.

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler

Bence arkadaş gayet güzel ifade ederek delil göstermiş, mağdur olduğunu yazmış, başka kardeşim mağdur olmasın diye bizimle paylaşmış. Eğer sizin servis olarak bir karşı deliliniz varsa savunmanızı da buraya yazarak yapmak istiyorsanız, yapın fakat şimdiden savunma yaparsanız (Lütfen suçlama yaparken delil gösterin) o zaman (He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum.) cümleniz pek inandırıcı olmaz.
    Saygılar.

poyraz06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BULURSAK UYGUN BİŞEY ALACAZ
    pistonu sekmanı deiştirip 300 ytl mi aldılar diyorsun gözünle görmediysen emin ol onlarda değişmemiştir
    ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR

Alıntı Whitehair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence arkadaş gayet güzel ifade ederek delil göstermiş, mağdur olduğunu yazmış, başka kardeşim mağdur olmasın diye bizimle paylaşmış. Eğer sizin servis olarak bir karşı deliliniz varsa savunmanızı da buraya yazarak yapmak istiyorsanız, yapın fakat şimdiden savunma yaparsanız (Lütfen suçlama yaparken delil gösterin) o zaman (He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum.) cümleniz pek inandırıcı olmaz.
    Saygılar.
    ben zaten ona birşey demiyorum. Bakın ben 3 yıldır burdayım hatırlamıyorum diyorum bana sadece özel den ulaşıp ismini soylemesını istiyorum ki yaşamıs ise boyle bi olay hatamızda varsa düzeltiriz diyorum. Tabiki paylasacak burada sorunlarını herkesi bilgilendirmesi gerekir ama bizim eski elemanlarımızdan biri daha dogrusu burayı devir alıp işletemeyip daha sonra eski sahipleri geri aldıgında buraya üyeliği olan birisi yalan yanlış yazılar yazmıştı sadece gene o mudur diye bi düşünce var içimde o kadar. Yazan arkadaş ulaşırsa bana elimden gelen yardımı da yaparım ki bu bütün müşterilerim için geçerli ki zaten beni tanıyanlar varsa burada bilirler müşteriyi destekledigimi herzaman.

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş mt den bi kaç babayiğit delikanlı toplanıp gidelim kafasını kırıp gelelim bidaha yaparsan yine habermiz olur yapma diyelim bana adam gibi 3 kişi yeter
    Yapma be birader ille sopa mı olmalı artık birşeyleri aşalım vurdu kırdı nereye kadar allah aşkına nereye varacak bizim sonumuz .
    Mutlaka şikeyette bulunmanın bir yolu omalı.
    Bu şikayeti okuyan arkadaşlar mutla bu servisle ilişkisini kesecektir buda büyük ceza.

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Evet arkadaşlar iyi ustaların hakkını mutlaka en az bu sitede koruyalım. Bizler sayasinde birileri ekmek yiyecekse hak edenler yesin. Bende (Barış-Raptor) arkadaşımız gibi Büyük çekmece Mimarsinan E-5 güzergahı üzerinde bulunan Kanuni servisi kadar cahil ve beceriksiz servis görmedim. Bana denen kelime " deneyip yanılma metodu ile doğruyu bulacağız sıkma canını" takdır sizlere...
    Bu konuda uzman 4. levent Kayalar motosiklet Rafet usta ve Çatalca'da İzzet usta diyorum.

Motosikleti
    Pekala aygun hanım burda boyle guzelce konusuosunuzda pek suna ne dıceksınız. Sıze 300 mılyonu verırken bı guzel parayı sız aldınız bır sorun olursa ılgılenırız dedınız. Ertesı gun motorum calısmadı.Sızı aradım gelıp alırmısnız motoru dıye 3 gun boyunca( 5 ten sonra gelıcez, bız gelırken haber verırız) gıbı seyler soyleyerek oyaladınız. motoru kendı ımkanlarımla servıse goturmek zorunda kaldım. O zamanlar cahıldım anlamadım ama sımdı butun burdakı motordan anlayan arkadaslara soruyorum eger bır servıstekı ustalar ıyı ıse hangı usta 3 tane motor parcası degıstırdıkten sonra motoru hala calıstıramaz. bana 100 mılyonluk benzın pompası taktırdınız calısmadı sonra yetmedı 300 mılyona pıstonu degıstırdınız calısmadı. sonra bıde karburatore bakalım dıyerek sadece 2 vıda sıkmaya 50 mılyon aldınız olmadı. Aku'ye gıden kablolardan cıkan bı sorunu anlamayıp 500 mılyonluk masraf cıkaran bır servıs sızce dolandırıcı mıdır yoksa becerıksız mıdır kı baska bır servısın 30 dkk cozdugu sorunu 1 haftada cozemedınız. parayı alırken baya bı ılgılıydınız sonra motorum calısmıyor derkende suan mesguluz dıyordunuz. ayrıca sıze gelen bır kac arkadasımla daha konustum onlarada hıc sormadan parca degıstırmıssınız bu parca calısmıo dıe sonrada bı ton para almıssınız. Butun motorcu kardeslerım bu tarz servıslere dıkkat edın benım basıma gelen sızın basınızada gelmesın..

Motosikleti
    hadi bakalım cewap verin adama ....sizin bulamadıgınız arızayı başkası bulmuş yarım saatte bide servis ...durup durken piston niye attılar anlamadım...biraz bilgim varsa bu işte

1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)