sineye çekmemek lazım arkadaşlar.
sineye çekmemek lazım arkadaşlar.
Yazıkk vallaha yazıkk eğerr haksız bı durum gercekten varsa kı 110 ytl lik pompa dıye bısı olmaz cın malı motorda haram zıkım olsun...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ben geçen hafta asya motora mail atmıştım pompa fiyatını sormuştum ama hiçbir cevap gelmedi
gördüğünüz gibi fatura falan yok.sanırım yeni fatura düzenlicekler.ben böyle düşünürüm.
Bence siz, benzin pompasiyla fiyatida pompalamissiniz! Elinizde 2 adet pompa varsa niye sormadan 115 ytl olani takiyorsunuz, ki 115 ytl´ye pompa olmaz, ben motorun teknik kisimlarini iyi bilirim, basit bir ornek vermek gerekirse gilera runner 180ín orjinal ITALYAN benzin pompasi 24 euro´bunun buraya gelisi max 40EURO yapar buda 70YTL gibi bir fiyat tutar!Ki bu extrem bir ornek,cünkü ben burda italyan ve gilera gibi bir markadan bahsediyorum´sizin taktiginiz tayvan mali ne oldugu belli olmayan bir pompa ve 115YTL, isterseniz bu pompalardan size getirebilirim ýurtdisindan
http://scooter-center.com/catalog/pr...ducts_id=12153
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Arkadaşlar sayfalar uzadı bu nedenle barış-raptordan alıntı olarak servisin yerini tekrar hatırlatmak istiyorum.
"fikirtepe mahallesindeki 'Güler Satıral' adlı cin malı motorlarının servisini yapan yer"
Bu servise, onarıma gitmeye karar vermeden önce Barış - Raptor un başına gelenleri okuyup, bir kere daha düşünün bence.
Aygül hanımdan fatura gelmedi sanırım
Ama doğaldır bunlar çünkü elinizde öyle bir fatura yok bulamamanız yada bahaneler uydurmanızı doğal karşılamak gerekli...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
aygül hanimin pc si şu an yogun bakimda çikinca gereni yapacak inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
yalan oldu bu iş beyler baksanıza şimdi 1haftayı da bayram bahanesi ile geçirirler her şey ortada 2.eli 2000 ytl olan çin malı bi motorun pompası 115ytl'imiş.(((hamdullah usta göstergeler ne kadar 300-400 var mı sizin dükkanda ?)))boşwerin artık arkadaşlar bu formu okuyanlar artık zaten anladı okuyacak olanlar da anlarlar.şirket eğer haklı olsaydı zaten haklı olduğunu göstermek için elinden geleni yapardı bunlar yapmadığına göre her şey ortada işte.adresleri de belirtildi artık burada formu okuyanlardan kimsenin oraya gideceğini sanmıorum
arkadaşlar tecrübeye sabittir; k.bakkalköyde SEVPA TİCARET var.mondial yetkili servisi... yahu bu kadarmı ilgi,alaka,titizlik olur...servis 10 numara,sahipleride müştr. ile ilgileniyor ustalarıda...zaten İSMET USTA işinin ehli olmuş durumda... az çok bilenler bilir... ayrıca fiyatları makul,servis kaliteli,imkanları dahilinde YOK-OLMAZ-VS... demiyorlar.... araştırın farkı anlayacaksınız.fuarda mondial bakıyorduk eşimle; hangi bayinizi önerirsiniz diye sorduk (satış-servis-vs...) sevpa dediler.
reklam gibi oldu ama,herkez hakkını almalı.
nasıl işini yapmayanı yazıyorsak,şikayet ediyorsak bende bu yazıyı yazmayı uygun gördüm... ayrıca; bu vesileylede;
tüm ailesinin ve üyelerinin mübarek RAMAZAN BAYRAMINI kutlarım...
yok abi reklam niye olsun ben pendikteki yamahanin anadolu yakasinda en iyi servisi oldugunu söylüyüyormuyum hatta servisteki ustanin lakabi imam usta pendik geçit bisikletyag degişiminden pek bi para almiyorda parca falan alacaksaniz fiyatlari geçiriyor vallayalniz taktigi parcadanda ayriyetten işçilik adi altinda para almiyor neyse onu söylüyor...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Eeee ne aygül hanım var piyasada nede bir başkası...
Konu unutuldu gitti..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Ben burdayım ve hala okuyorum ama maalesef koyamıyorum fotoyu
isteyen istedigi gibi düşünebilir servis hakkında kusura bakmasın cevap bekleyenler.. :( buraya yazamayacagım
yalnızca sunu belirteyim arkadasın geliş arızaları hep farklı ve her geldıgınde arızası gıderıldı ve taktıgımız otomatıgın fıyatının resmınıde cektım ama koyamıyorım uzgunum..
iyi forumlar herkese
Böyle bişey olabilir mi ya?
Üzgünüm demekle madur olan arkadaşların paraları geri mi gelecek?
Şahsen bizim dükkan için birisi gelip burada laf etse ben rahat uyuyamam
Haklıysam ne varsa çıkarırım ortaya..
Koskoca servissiniz daha bir fotoyu buraya koyamıyormusunuz?
Kaldı ki ufacık çocuklar bile başarabiliyor bu işi veya herhangi bir cafeye gitsenizde yapabilirsiniz fakat mazeretiniz kalmadığı için bu yola başvuruyorsunuz sanırım...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
foto koymayı beceremıyorum demıyorum koyamıyorum dıyorum yanı ızın verılmıyo anlatamadım sanırım.
dukkan benım degıl zaten calısıyorum ama haksız bişey yok ya neden anlamamak için ugrasıyorsunuz ki ilk geliyo otomatıgı degısıyo ikinci gelişinde motoru kitlemiş otomatıgın fıyatıda evet dedıgımız gıbı 115 ytl hatta bende emın olmak ıcın bı arkadas mondıal zn nın fıyatlarını koymustum bızım bı ustamız vardı ayrıldı mondıal da sımdı ona bile sordum otomatıgın fıyatını bızımkıler sıze olan gelısler gıbı pahalı degıl dedı. Ne biz yalancıyız ne motor için gelen arkadas
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)