Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    sineye çekmemek lazım arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuzu gibi ödedin dimi ondan sonra parayi.... peki piston sekman atma olayi bu 110 ytl lik işlemden sonrami yapitlar yada bundan önce mi?

Kardesım motoru alalı daha 15 gun olmustu motor hakkında hıc bır bılgım yoktu valla. pıston sekman ıslemını 110 mılyonluk ıslemden sonra yaptırdım.
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Yazıkk vallaha yazıkk eğerr haksız bı durum gercekten varsa kı 110 ytl lik pompa dıye bısı olmaz cın malı motorda haram zıkım olsun...
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    TVS Apache
    Ben geçen hafta asya motora mail atmıştım pompa fiyatını sormuştum ama hiçbir cevap gelmedi

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    gördüğünüz gibi fatura falan yok.sanırım yeni fatura düzenlicekler.ben böyle düşünürüm.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakıın bizde de 2 adet benzin pompası var ben ikisinin de fiyatını koyacagım foruma bahsettiginiz 15 ytllik pompadan da var ve bizim Barış beye taktıgımız 115 ytl lik pompadanda ama dedigim gibi iş yerimdeki pcye foto yükleyemiyorum evdeki pcm arızalı ve hafta sonu yapılacak bir haftaya kadar faturayı gosterecegim.
    Bence siz, benzin pompasiyla fiyatida pompalamissiniz! Elinizde 2 adet pompa varsa niye sormadan 115 ytl olani takiyorsunuz, ki 115 ytl´ye pompa olmaz, ben motorun teknik kisimlarini iyi bilirim, basit bir ornek vermek gerekirse gilera runner 180ín orjinal ITALYAN benzin pompasi 24 euro´bunun buraya gelisi max 40EURO yapar buda 70YTL gibi bir fiyat tutar!Ki bu extrem bir ornek,cünkü ben burda italyan ve gilera gibi bir markadan bahsediyorum´sizin taktiginiz tayvan mali ne oldugu belli olmayan bir pompa ve 115YTL, isterseniz bu pompalardan size getirebilirim ýurtdisindan
    http://scooter-center.com/catalog/pr...ducts_id=12153
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Arkadaşlar sayfalar uzadı bu nedenle barış-raptordan alıntı olarak servisin yerini tekrar hatırlatmak istiyorum.

"fikirtepe mahallesindeki 'Güler Satıral' adlı cin malı motorlarının servisini yapan yer"

Bu servise, onarıma gitmeye karar vermeden önce Barış - Raptor un başına gelenleri okuyup, bir kere daha düşünün bence.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aygül hanımdan fatura gelmedi sanırım
    Ama doğaldır bunlar çünkü elinizde öyle bir fatura yok bulamamanız yada bahaneler uydurmanızı doğal karşılamak gerekli...
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    aygül hanimin pc si şu an yogun bakimda çikinca gereni yapacak inşallah
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aygül hanımdan fatura gelmedi sanırım
    Ama doğaldır bunlar çünkü elinizde öyle bir fatura yok bulamamanız yada bahaneler uydurmanızı doğal karşılamak gerekli...
    Yeni fatura düzenlemek cokmu zor extrema_?
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni fatura düzenlemek cokmu zor extrema_?
    Aslında çok basit bi işlembiliyozda konuşuoz

Motosikleti
    malesef yok ama olacak inş. :D
    yalan oldu bu iş beyler baksanıza şimdi 1haftayı da bayram bahanesi ile geçirirler her şey ortada 2.eli 2000 ytl olan çin malı bi motorun pompası 115ytl'imiş.(((hamdullah usta göstergeler ne kadar 300-400 var mı sizin dükkanda ?)))boşwerin artık arkadaşlar bu formu okuyanlar artık zaten anladı okuyacak olanlar da anlarlar.şirket eğer haklı olsaydı zaten haklı olduğunu göstermek için elinden geleni yapardı bunlar yapmadığına göre her şey ortada işte.adresleri de belirtildi artık burada formu okuyanlardan kimsenin oraya gideceğini sanmıorum

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    Alıntı biko90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalan oldu bu iş beyler baksanıza şimdi 1haftayı da bayram bahanesi ile geçirirler her şey ortada 2.eli 2000 ytl olan çin malı bi motorun pompası 115ytl'imiş.(((hamdullah usta göstergeler ne kadar 300-400 var mı sizin dükkanda ?)))boşwerin artık arkadaşlar bu formu okuyanlar artık zaten anladı okuyacak olanlar da anlarlar.şirket eğer haklı olsaydı zaten haklı olduğunu göstermek için elinden geleni yapardı bunlar yapmadığına göre her şey ortada işte.adresleri de belirtildi artık burada formu okuyanlardan kimsenin oraya gideceğini sanmıorum
    2. eli 2.000 olsa iyi yine kardes ben motoru 0 olarak 1.600 e aldım 2.ellerıde 800-900 cıvarı dusunun artık 800-900 ytl lık motora 110 mılyonluk pompa (ah aklım ah =)
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar tecrübeye sabittir; k.bakkalköyde SEVPA TİCARET var.mondial yetkili servisi... yahu bu kadarmı ilgi,alaka,titizlik olur...servis 10 numara,sahipleride müştr. ile ilgileniyor ustalarıda...zaten İSMET USTA işinin ehli olmuş durumda... az çok bilenler bilir... ayrıca fiyatları makul,servis kaliteli,imkanları dahilinde YOK-OLMAZ-VS... demiyorlar.... araştırın farkı anlayacaksınız.fuarda mondial bakıyorduk eşimle; hangi bayinizi önerirsiniz diye sorduk (satış-servis-vs...) sevpa dediler.

reklam gibi oldu ama,herkez hakkını almalı.
    nasıl işini yapmayanı yazıyorsak,şikayet ediyorsak bende bu yazıyı yazmayı uygun gördüm... ayrıca; bu vesileylede;

tüm ailesinin ve üyelerinin mübarek RAMAZAN BAYRAMINI kutlarım...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tecrübeye sabittir; k.bakkalköyde SEVPA TİCARET var.mondial yetkili servisi... yahu bu kadarmı ilgi,alaka,titizlik olur...servis 10 numara,sahipleride müştr. ile ilgileniyor ustalarıda...zaten İSMET USTA işinin ehli olmuş durumda... az çok bilenler bilir... ayrıca fiyatları makul,servis kaliteli,imkanları dahilinde YOK-OLMAZ-VS... demiyorlar.... araştırın farkı anlayacaksınız.fuarda mondial bakıyorduk eşimle; hangi bayinizi önerirsiniz diye sorduk (satış-servis-vs...) sevpa dediler.

reklam gibi oldu ama,herkez hakkını almalı.
    nasıl işini yapmayanı yazıyorsak,şikayet ediyorsak bende bu yazıyı yazmayı uygun gördüm... ayrıca; bu vesileylede;

tüm ailesinin ve üyelerinin mübarek RAMAZAN BAYRAMINI kutlarım...
    yok abi reklam niye olsun ben pendikteki yamahanin anadolu yakasinda en iyi servisi oldugunu söylüyüyormuyum hatta servisteki ustanin lakabi imam usta pendik geçit bisikletyag degişiminden pek bi para almiyorda parca falan alacaksaniz fiyatlari geçiriyor vallayalniz taktigi parcadanda ayriyetten işçilik adi altinda para almiyor neyse onu söylüyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Eeee ne aygül hanım var piyasada nede bir başkası...
    Konu unutuldu gitti..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben burdayım ve hala okuyorum ama maalesef koyamıyorum fotoyu
    isteyen istedigi gibi düşünebilir servis hakkında kusura bakmasın cevap bekleyenler.. :( buraya yazamayacagım
    yalnızca sunu belirteyim arkadasın geliş arızaları hep farklı ve her geldıgınde arızası gıderıldı ve taktıgımız otomatıgın fıyatının resmınıde cektım ama koyamıyorım uzgunum..
    iyi forumlar herkese

isteyen istedigi gibi düşünebilir servis hakkında kusura bakmasın cevap bekleyenler.. :( buraya yazamayacagım
    yalnızca sunu belirteyim arkadasın geliş arızaları hep farklı ve her geldıgınde arızası gıderıldı ve taktıgımız otomatıgın fıyatının resmınıde cektım ama koyamıyorım uzgunum..
    iyi forumlar herkese
    Böyle bişey olabilir mi ya?
    Üzgünüm demekle madur olan arkadaşların paraları geri mi gelecek?
    Şahsen bizim dükkan için birisi gelip burada laf etse ben rahat uyuyamam
    Haklıysam ne varsa çıkarırım ortaya..
    Koskoca servissiniz daha bir fotoyu buraya koyamıyormusunuz?
    Kaldı ki ufacık çocuklar bile başarabiliyor bu işi veya herhangi bir cafeye gitsenizde yapabilirsiniz fakat mazeretiniz kalmadığı için bu yola başvuruyorsunuz sanırım...
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    foto koymayı beceremıyorum demıyorum koyamıyorum dıyorum yanı ızın verılmıyo anlatamadım sanırım.
    dukkan benım degıl zaten calısıyorum ama haksız bişey yok ya neden anlamamak için ugrasıyorsunuz ki ilk geliyo otomatıgı degısıyo ikinci gelişinde motoru kitlemiş otomatıgın fıyatıda evet dedıgımız gıbı 115 ytl hatta bende emın olmak ıcın bı arkadas mondıal zn nın fıyatlarını koymustum bızım bı ustamız vardı ayrıldı mondıal da sımdı ona bile sordum otomatıgın fıyatını bızımkıler sıze olan gelısler gıbı pahalı degıl dedı. Ne biz yalancıyız ne motor için gelen arkadas

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    iyi forumlar herkese
    Valla helal olsun.Yani hala burdasınız.Bravo,tebrik ederim.Ben olsam firmayı başka yere taşır,adınıda değiştirirdim.Bu kadar pişkinlik bizim milletimize yakışır.Avrupa da olsa çalışma lisansınızı elinizden alırlardı.

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)