Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!
Reklamlar
-
22 Eylül 2008, 11:33
Arkadaşlar,biraz araştırınca az da olsa kimin haklı olduğunu kendime göre anlamış durumdayım.
Daha önce de dediğim gibi yapılan işlerde bir anormallik yok.Gereken işler yapılmış ve motor sağlam olarak teslim edilmiş.Daha sonra çıkan elektrik arızasının önceki arızalarla bir alakası yok.Elektrik tamiratını yapan ustanın,yaranmak için daha önceki arızaları buna bağlaması ve Hamdullah ustayı kötülemesi de esnaflığa sığmaz.
Diyeceksiniz ki "sen Hamdullah ustadan yanamısın?".Hayır.Sezar'ın hakkı Sezar'a
Buraya kadar her şey Hamdullah ustadan yana.Ama yaklaşık bir haftadır çeşitli bahanelerle gösterilmeyen fatura olayı az çok açıklığa kavuşturuyor.Ben hem kendi motorcuma,hemde tanıdığım bir kaç motorcuya,forumda yazılanlardan bahsetmeden Asya 150 t Motorun benzin pompa fiyatlarını sordum.Perakende satış fiyatı herkezde biraz değişik.Ama en düşüğü 15 ytl iken,en yüksek fiyat veren 25 ytl oldu.Eğer aynı parçadan söz ediyorsak,burda servisin fiyattaki büyük hatasını görürüz.Ve açıkçası bu resmen kazıkçılıktır.Üstelik bu parçanın onlara maliyeti 10 ytl bile değil.Eğer hatam varsa düzeltin lütfen.
Buradan Hamdullah ustaya sesleniyorum.ve size de Aygül hanım.Eğer bu fiyatlar kanıtlanırsa lütfen işçiliğinizi düştükten sonra kalan bedeli Barış arkadaşımıza iade edin.Bunu bir hata olarak kabul ediyorum ben kendi adıma.Diğer arkadaşlar ne olarak algılarlar onu bilemem.Saygılarımla.
ALTAN.
Reklamlar
-
22 Eylül 2008, 11:39
bakıın bizde de 2 adet benzin pompası var ben ikisinin de fiyatını koyacagım foruma bahsettiginiz 15 ytllik pompadan da var ve bizim Barış beye taktıgımız 115 ytl lik pompadanda ama dedigim gibi iş yerimdeki pcye foto yükleyemiyorum evdeki pcm arızalı ve hafta sonu yapılacak bir haftaya kadar faturayı gosterecegim.
-
22 Eylül 2008, 14:08
Aygül hanım
fotosunu koyana kadar , şu pompaların marka model ve alındığı yeri yazsanız mesela? belki alaştırırız buluruz
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
22 Eylül 2008, 14:33
Aygül hanım,lütfen birbirimizi kandırmayalım.Benim sorduğum hiç bir motorcu 115 ytl lik pompa satmıyor.Zaten bunlar Çin motoru.Fabrika bunların üzerine 115 ytl lik pompa koymuyor herhalde.Üstelik elinizde iki çeşit pompa olduğunu söylüyorsunuz.Arkadaşın pompasını değiştirirken,kendisine sordunuzmu? "Elimizde iki adet pompa var ama biri 15 ytl,diğeri 115 ytl" diye.Yani her durumda batıyorsunuz.Bana adresinizi verirseniz,Kendim gelip o faturanın fotokopisini alıp siteye yükleyebilirim.Burada tüketici hakları söz konusu.Barış arkadaşımız sizi tüketici hakları mahkemesine vermediği için şanslı sayılrsınız.Saygılarımla.
-
22 Eylül 2008, 14:36
arkaaşlar servis denilen yerlere gitmeyin bulun kendine iyi bir usta ona gidin. benim en az 5 kere servise gitmme lazımdı ama bir kere gittim oda bana yetti çünkü setvis denilen yerdeki usta daha benzin anahtarının açma kapama anahtarının konumlarını bile bilmiyordu, kullanmasını bilmediği subap ayar makinesini başka yerden getirip ayar yapmaya çalıştı ama olmadı ve benden parasını istedi ve bir dahada gitmedim garanti marani attım hepsini bir kenara. şu ana 10000km yi devirmiş durmdayım yazın karadeniz turu yaptım. şeytan kulağına kurşun taş gibi.....
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
22 Eylül 2008, 14:42
yaw bu servislwrde de bazen iyi ustalar çıkıyor onlarda hemen kendi dükkanlarını açıyorlar..normal olanda bu..bakın aydın usta var kadıköyde. Kymco ve Tvs nin servisi ama aynı zamanda çimlilerede bakıyor ( 1 hafta önce bu kararı aldı ) bi çok servis bozuntusunun anlamadığı sorunları tıkır tıkır çözüyor.. Keza aynı şekilde yine duyduğum bir ali usta var..gibi gibi..
yani iyi bir usta bir çok servis müsvettes,ine taş çıkarır..
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
22 Eylül 2008, 20:28
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
23 Eylül 2008, 11:35
Konuyu güncel tutalım arkadaşlar bende heyecanla faturayı bekleyenlerdenim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
23 Eylül 2008, 11:39
Bence de bu konunun üstüne gidelim.Mağdur olan varsa hakkını arayalım.
-
23 Eylül 2008, 16:53
Galiba artık cevap verilmeyecek.Barış eğer şu an elindeki belgeleri taratıp buraya koymazsan bu konu bu şekilde kapanacaktır. Şayet elindekileri burada bizlerle paylaşırsan ve bu somut delillerin üzerine servis gerçekten mahcup olursa yada servis de haklılığını delilleri ile beyan ederse konu kapanır ve servis itibarı iade edilebilir yada mağduriyetin giderilebilir. Şimdi tam sırası
-
23 Eylül 2008, 23:18
Whitehair adlı üyeden alıntı
Galiba artık cevap verilmeyecek.Barış eğer şu an elindeki belgeleri taratıp buraya koymazsan bu konu bu şekilde kapanacaktır. Şayet elindekileri burada bizlerle paylaşırsan ve bu somut delillerin üzerine servis gerçekten mahcup olursa yada servis de haklılığını delilleri ile beyan ederse konu kapanır ve servis itibarı iade edilebilir yada mağduriyetin giderilebilir. Şimdi tam sırası
Bariş kardeşim var mı böyle bi imkanin koy şu faturalarida bitsin bu iş zaten servis koyamadi 115 ytl lik faturayi....
kirki adlı üyeden alıntı
Aygül hanım
fotosunu koyana kadar , şu pompaların marka model ve alındığı yeri yazsanız mesela? belki alaştırırız buluruz
ayrica bu sorununda cevabini bekliyoruz...
-
23 Eylül 2008, 23:45
arkadaslar malesef benzın pompasıyla ılgılı faturayı bulamadım ama sanırım aygun hanımda benzın pompasından 110 mılyon aldıklarını ınkar etmıyorlar ellerınde bır 15 mılyonluk bırde 110 mılyonluk pompa oldugunu soyluyorlar. Keske motorum arızalandıgı sırada bu sıteye uye olup sızden akıl alsaymısımda bır pompaya 110 mılyon vermeseymısım.
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
-
24 Eylül 2008, 14:04
Anladığım kadarı ile artık kimse bu konunun üzerine gitmiyor.Ülkemizde bu tür olaylar insanların hakkını aramaması yüzünden kısa sürede unutulup gidiyor maalesef.Yani haksızlık edenin yanına kar kalıyor.Ne diyeyim,her koyun kendi bacağından asılırmış.Ama bu forumu okuyanlar için bir bilgi kaynağı oldu ve insanlar artık bazı şeylerde daha dikkatli davranırlar diye düşünüyorum.Herkese sevgiler,saygılar.
-
24 Eylül 2008, 14:24
extrema banlandı konunun üzerine giden kalmadı
115 ytl lik pompa hikaye srad750 nin pompası bile 150 ytl düşünün artık...
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
-
24 Eylül 2008, 15:04
Ne servis nede mağdurum diyen arkadaş belge yollamadı. Olay bitmiştir.
Bu konuya geçmiş olsun.
-
24 Eylül 2008, 21:44
SaRı39 adlı üyeden alıntı
extrema banlandı konunun üzerine giden kalmadı
115 ytl lik pompa hikaye srad750 nin pompası bile 150 ytl düşünün artık...
belki srad 750 pompasi takilmiştiraygül hanimdanda ses soluk yok ya
-
24 Eylül 2008, 21:51
Sacmalıktan başka birşey değil...
(((110 ytl..)))
ikinci eli 1 milyar degerinde olan
çin malı scooter'a 110 ytl benzin pompası
2 gün önce 10 ytlye aldım ben
Neden 15 ytl lik pomapayı degilde 110 ytllık pompayı takma geregi duydunuz anlamıorum..
Saglam olsun diyemi acaba_?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
24 Eylül 2008, 21:55
ozan150zc adlı üyeden alıntı
Sacmalıktan başka birşey değil...
(((110 ytl..)))
ikinci eli 1 milyar degerinde olan
çin malı scooter'a 110 ytl benzin pompası
2 gün önce 10 ytlye aldım ben
Neden 15 ytl lik pomapayı degilde 110 ytllık pompayı takma geregi duydunuz anlamıorum..
Saglam olsun diyemi acaba_?
-
25 Eylül 2008, 00:10
yok arkadaslar banada hıc sorulmadı zaten 15 mılyonada pompa var onu takalımmı dıye yanımda para olup olmadıgı bıle sorulmadı ıyıkıde varmıs yanımda o kadar para getırdıler pompayı taktılar elımede bı kagıt verdıler bunu kasaya gotur dedıler bı goturdum 'ımm benzın pompası degısmıs 110 ytl lutfen' aynen bu lafı duydum.
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
-
25 Eylül 2008, 00:14
Barıs-Raptor adlı üyeden alıntı
yok arkadaslar banada hıc sorulmadı zaten 15 mılyonada pompa var onu takalımmı dıye yanımda para olup olmadıgı bıle sorulmadı ıyıkıde varmıs yanımda o kadar para getırdıler pompayı taktılar elımede bı kagıt verdıler bunu kasaya gotur dedıler bı goturdum 'ımm benzın pompası degısmıs 110 ytl lutfen' aynen bu lafı duydum.
Kuzu gibi ödedin dimi ondan sonra parayi.... peki piston sekman atma olayi bu 110 ytl lik işlemden sonrami yapitlar yada bundan önce mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)