Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!
Reklamlar
-
biko90 adlı üyeden alıntı
ne demek barış kardeşim biz teşekkür ederiz böle bir durumu göz önüne serdiğin için ayrıca gittiğin diğer(duygusal düşünmeyen $$$)ustanın adresini veya numarasını verirsen diğer arkadaşlar da motorda bir sorun olduğu zaman o usta ile görüşmek isteyebilir sonuçta sen(yanlış anlama)kazık yiye yiye doğru ustayı bulmuşsun buradaki arkadaşlarında böle ustalara ihtiycı var sen de yardımcı olursan hepimizi mutlu etmiş olursun
Cok aradıktan sonra motoru buraya goturdum benımle cok fazla ılgılendıler cokta durustlerdı. Zaten denemeden sorunun cozuldugunden tamamen emın olmadan motorunuzu vermıyorlar. Maltepe cıvarında oturan butun arkadasları buraya yonlendırebılırım.
Ama avrupa yakasında oturanlar ıcınde Barbaros'dan aşağı inerken Atv' yi geçince Renault bayi nin ordan darphaneye sapın. Darpaneyi geçip Ata bloklarından sola girin 300m ileride yol çatallaşıyor, sol tali sokağa girin. 300 m daha gidin tam orada Ali Usta'nın servisi var. Oda cok durust bır usta bu 2 ustaya cok guvenıyorum sızlerde gonul rahatlıgıyla gıdebılırsınız
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
Reklamlar
-
ali usta bir numaradır canım onu bilmeyen yok ama avrupa yakasında olduğu için arkadaşlar bu tarafa gelmekte zorluk çekebilirlerdi fakat verdiğin bilgiler doğrultusunda sanıyorum ki anadolu yakasında oturan arkadaşlar da bu durumdan memnun olacaklardır
-
allahım darphanenın oralarda oturuorm ılk defa duydum ali ustayı
-
kadıkoy cıvarlarında olan arkadaslar ıcınde tepe nautilus'tan kızıltoprak'a dogru gıderken spotmotor var ozellıkler choopper tarzı motorlardan cok ıyı anlıyorlar dolandırmak falan o tarz seylerle hıc ısı olmayan Emre usta'yada yonlendırebılırım
KID333 adlı üyeden alıntı
allahım darphanenın oralarda oturuorm ılk defa duydum ali ustayı
eger motorun varsa gonul rahatlıgıyla Ali Usta'ya goturebılırsın motorunu ısını hakkıyla yapan yegane ustalardandır.
-
hamdullah ustam ne yapıodur acaba şimdi
-
hatta gittiğin zaman ben motosiklet.net'te duydum isminizi sizi önerdiler çok dürüst usta dediler dersen sana her türlü güzelliği de yapar ali usta ;)
-
Bu arada arkadaslar motorunuza araba sıgortası taktırın benımkını Ali usta onerıp taktı. Cok memnunum eger Alı ustaya gıdersenız bı sorun ıstersenız zaten sıgortayla ılgılı sorunu olan herkese cok makul bır fıyata degıstırıo cam sıgoratayı cıkarıp araba sıgortası takıo
-
-
gıdıcem de adresını tam anlıyamadım yarın renaultun ordan bı denım bulabılırsem artık cunku darphanenın oralarda gecmedıgım yok dıe dusunurdum ama warmıs demekkı
-
extrema kardeş zaten bu topiği okuyan bi daha gitmez o servise o yüzden artık o(duygusal $$$)usta ne derse desin boş
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Fiyatlara bak abi ya
Biz enayiymişiz o zaman
15 ytl ye değiştiriyoruz benzin pompasını
Adamlar 115 ytl alıyolar
Vay anasını be bide en pahalı parçaymış
Bizde tamirciyiz hamdullah usta
Sen istanbul gibi yerde daha ucuza parça alırken biz burada kargo parası v.s. verirken bile 15 ytl ye benzin pompası takıyoruz
Ayrıca o dediğin pompa temizleniyor
İçine su kaçması bozulma sebebi değil zaten o pompa sürekli benzin altında çalışıyor kimi kandırmaya çalışıyosun
Şimdi bunu okursun ama yazmaya nedense yemez
Verecek cevabın kalmadı sanırım..
Çık erkek gibi söyle ben bu arkadaşı keriz buldum ittirdim fiyatları de açık açık
Valla ExTReMa noktayı koyuver artık madem sende ustasın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
valla ExTReMa kardesım sen son sozu soylede bızde anlayalım olayın tamamını ben bılmıyordum 15 mılyon oldugu benzın pompasının. heralde Hamdullah usta bırdakı herkesı cahıl sandı.
-
eeraktan adlı üyeden alıntı
"Benzin Deposu" Grubuna Ait Yedek Parçalar
No Yedek Parça Kodu Yedek Parça Adı Parça Adeti Fabrika Perakende Adet Fiyatı (KDV DAHİL)
1 1ZN2401 BENZİN FİLTRESİ KOMPLE 1 2,61 YTL
2 1ZN2402 BENZİN OTOMATİĞİ 1 8,07 YTL
3 1ZN2403 VAKUM BORUSU 1 1,72 YTL
4 1ZN2404 BENZİN BORUSU I 1 1,46 YTL
5 1ZN2405 BENZİN BORUSU II 1 1,46 YTL
6 1ZN2406 KLİPS 6 1,23 YTL
7 1ZN2407 KLİPS 2 2 0,69 YTL
8 1ZN2408 BENZİN DEPO KAPAĞI 1 3,22 YTL
9 1ZN2409 BENZİN DEPO KAPAĞI LASTİĞİ 1 0,15 YTL
10 1ZN2410 BENZİN DEPO BORUSU KOMPLE 1 1,44 YTL
11 1ZN2411 BENZİN DEPOSU KOMPLE 1 28,55 YTL
12 1ZN2412 CİVATA M6X12 2 0,64 YTL
13 1ZN2413 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI KOMPLE 1 6,90 YTL
14 1ZN2414 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI SEGMANI 1 0,64 YTL
* İş bu sirküler fiyatlar tarafımızdan her an değiştirilebilir.
* Tavsiye edilen fiyat listesidir.
Yedek Parça Ara
Yedek Parça Kodu ve Adı ile arama yapabilirsiniz.
bu 125 t modeli mondialin 125 zn si ile aynı galiba
zn otomatik pompa fiyatları ile asyanın arasında uçurum var galıba
yada....zn nın en pahalı parçasıymış pehh
kim ne biraz yavaşın beylerr
Ustam burda yazmış zaten satış fiyatınıda parça listelerinden almış
Ayrıca parça kodunuda koymuş
İşte yukarıdaki parçanın bize geliş fiyatıdır sadece bu yeterlidir sanırım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
vay hamdullah vay indiregande yapmış çakal
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
Ben 3 yıldır o bahsettiğin serviste çalışıyorum ve böyle bi olay nedense hiç hatırlamıyorum. He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum. İsmini ve motorunun plakasını bana özelden yazarmısın lütfen bi inceleyeyim ben servis raporlarını. Kimsenin 3 kuruşunda gözümüz yok Allah a şükür. Elimizden geldiğince de yeni ustalarımız ile müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz. Lütfen suçlama yaparken delil gösterin en azından bana özelden ulaşın. Hatamız varsa da düzeltiriz.
İyi günler
Aygul hanım'ın bu laflarını hatırlıyorsunuzdur heralde helede (Kimsenin 3 kuruşunda gözümüz yok Allah a şükür) lafını maden ole buradakı seyler nedır kardesım 15 ytl lık seyı 100 mılyona satıyorsunuz.Suclama yaparken delıl gosterın demıssınız delılde ortada. Hatamız varsa duzeltırız demıssınız sımdı duzelme olayını beklıyoruz..
-
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
-
heralde benım gıbı neyın ne oldugunu bılmeyen bırısnın bujısınde sorun olsa servıse gıtse onada en pahalı parcayı yakmıssın valla degıstırmemız gerekır dııp bı bujıyede 100 kagıt alırdı
-
eeraktan adlı üyeden alıntı
"Benzin Deposu" Grubuna Ait Yedek Parçalar
No Yedek Parça Kodu Yedek Parça Adı Parça Adeti Fabrika Perakende Adet Fiyatı (KDV DAHİL)
1 1ZN2401 BENZİN FİLTRESİ KOMPLE 1 2,61 YTL
2 1ZN2402 BENZİN OTOMATİĞİ 1 8,07 YTL
3 1ZN2403 VAKUM BORUSU 1 1,72 YTL
4 1ZN2404 BENZİN BORUSU I 1 1,46 YTL
5 1ZN2405 BENZİN BORUSU II 1 1,46 YTL
6 1ZN2406 KLİPS 6 1,23 YTL
7 1ZN2407 KLİPS 2 2 0,69 YTL
8 1ZN2408 BENZİN DEPO KAPAĞI 1 3,22 YTL
9 1ZN2409 BENZİN DEPO KAPAĞI LASTİĞİ 1 0,15 YTL
10 1ZN2410 BENZİN DEPO BORUSU KOMPLE 1 1,44 YTL
11 1ZN2411 BENZİN DEPOSU KOMPLE 1 28,55 YTL
12 1ZN2412 CİVATA M6X12 2 0,64 YTL
13 1ZN2413 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI KOMPLE 1 6,90 YTL
14 1ZN2414 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI SEGMANI 1 0,64 YTL
* İş bu sirküler fiyatlar tarafımızdan her an değiştirilebilir.
* Tavsiye edilen fiyat listesidir.
Yedek Parça Ara
Yedek Parça Kodu ve Adı ile arama yapabilirsiniz.
bu 125 t modeli mondialin 125 zn si ile aynı galiba
zn otomatik pompa fiyatları ile asyanın arasında uçurum var galıba
yada....zn nın en pahalı parçasıymış pehh
kim ne biraz yavaşın beylerr
Güzel kardeşim ben bu pompaları Asya nın fabrikasından alıp onun listesinden satıyorum. Bana Mondial ın listesini gösterme. Zamanında orjinal Taiwan ı pahalıya alıp yan sanayisi ile kıyaslayamazsınız.
contrary adlı üyeden alıntı
kardeşim bu nasıl mantık ya.biz çalışıtırıp kapının önüne koyduk demek nasıl bi mantık???anlamıyorum.ustasın sen ya.geçici çözümlermi senin işin.hoş sadece siz böle değilsiniz.baq burda çalışıodu diyen bi sürü BİSİKLET TAMİRCİSİ var.sizde haklısınız......
bir yanlış anlamanız var. Arkadaş getirdi parça değişti yine çalışmıyor diyor bizde çalıştırıp kontrol ediyor sahibine teslim ediyoruz. Dükkanın dibine degil önüne koyuyoruz. Başka mantık varsa aydınlat bisikletçiler öyle yapıyorsa onalra gidiyorsunuz demek.
biko90 adlı üyeden alıntı
kirki ve jedaykin'in sölediklerine katılıorum özellikle jedaykin kardeşimin söylediklerine.ne olursa olsun bir servis asla cc yükseltmesi yapmamalı.sonuçta servis böyle bir şey yapılınca çıkabilecek sorunları bilir ve bunun yapılmaması için elinden geleni yapar ama burada görüorum ki duygusallık biraz ağır basmış($$$$$$$$$$$) ;)
kendi zevkim için 150cc lik motoru 300cc yaptım yağ radyatörlü, para harcadım, işçilik yaptım benim harcadıgım duygusallık degilmi? Renk ve zevk. İsteyen varsa yine yaparım. Kullanması çokda zevkli oluyor. 125cc yi 150cc yapmanın ne Zararı var??? ne için zararı var eksozuna mı
-
18 Eylül 2008, 11:54
AYGÜL adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim ben bu pompaları Asya nın fabrikasından alıp onun listesinden satıyorum. Bana Mondial ın listesini gösterme. Zamanında orjinal Taiwan ı pahalıya alıp yan sanayisi ile kıyaslayamazsınız.
bir yanlış anlamanız var. Arkadaş getirdi parça değişti yine çalışmıyor diyor bizde çalıştırıp kontrol ediyor sahibine teslim ediyoruz. Dükkanın dibine degil önüne koyuyoruz. Başka mantık varsa aydınlat bisikletçiler öyle yapıyorsa onalra gidiyorsunuz demek.
bisikletçiye gitme hatasını ömrümde bi kere yaptım.bakım die civataları sıktıklarında aklım başıma geldi.daha sonra ADAM GİBİ USTAYA götürdüm.çok şükür kafamız rahat şimdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)