usta'nında soyledıklerınden sonra artık heralde acıga kavusmustur aklınızdakı soru ısaretlerınden bazıları sılınmıstır. Ben bu topıgı acarken dava acıcam falan dıyerek acmadım sadece benım gıbı bılıncsız arkadaslarımızı bılgılendırmek ve benım dustugum hatalara dusmemesı ıcın actım. Usta tabı bılgılerınden baya bısı yazmıs buraya ben o kadar bılmedıgım ıcın sadece 1-2 sey yazabılıcem. Madem sorun benzın pompasındaydı 115 mılyona degıstırdın orada calıstı motorum sonra eve geldım. Sabah nıye tekrar calısmadı. Sonra sıze getırdım motor yagsız dıyorsun ama en sonra yagınıda sen degıstırmıstın. Sonra sekmanlarla pıstonu degıstırdın motor orada calıstı. Sonra sabah tekrar calısmadı. bı usta 2 kere parca degıstırıp nasıl hala kalıcı bır cozum bulamaz. Sonra sıze guvenım kalmınca maltepede bı ustaya goturdum yarım saat ugrastı o sıradada sızın yaptıklarınızı anlattım bana baya kızdı nasıl cc yukseltırsın sen dıye. bı 60 mılyonluk masrafla elektrık sıstemını degıstırdı. bendede ıscılık parası almadı senı zaten baya bı dolandırmıslar artık yorum sıze aıt arkadaslar ben pek motor terımı bılmedıgım ıcın burada cok teknık seyler soyleyemıcem ama olay benım basıma geldı o kadar para vermeme ragmen yolda ben kaldım servıs parayı kasaya ındırdı.Her sabah motor calısıcak mı dıye heyecanla gıdıyodum motorun basına. Ayrıca bende sızı hatırladım Hamdullah usta sızde su herkesle telefonda falan onlara sormadan parca degıstırıp sonrada kavga eden kısı olmasınız
ayrıca ben ısrar etmedım 150 cc olayını ztn ben oyle bırsey oldugunu bıle bılmıyordum . Aynı yerde calısan bır baska usta bana onerdı motor ucar valla falan bıle dedı.Madem bu kadar bılıncsızım zaten 125 lık motorun 150 cc yere donusturulemıcenı bılemem dııl mı?
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
terimlerden anlamadıgın kadar gerçekten motordan da anlamıyorsun. Evet ben Hamdullah ustayım bana motoru gelip gerektiginde çalıştırmam için saglıklı olması için parça değiştiren insanım, veyahutta tamir eden. Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. Altstatorunu degıstırtmıssın onu anlıyorum marşına bas ve gez İnanın çok işim var boş muhabbet edemiyorum. Arkadaşlar kusura bakmasın sormak istediginiz soru varsa yazın elimden geldigince cevaplarım.
Arkadaşlar itiraf ediyorum barış-Raptorun motorunu ben bozdum . Motoru 125 likden 150 ye zorla ben getirdim
tüm bunlara karşılık ...... kadar parayı ben aldım. Valla Bravo
(Sanırım barış arkadaşın istediği şey olan "Başka arkadaşlar mağdur olmasın" gerçekleşti. ancak Bizce barışın mağduriyeti giderilmedi.)
Saygılarımla.
Sanırım burada renk belli oldu..kim haklı kim haksız belli oldu... herkes farkında olayın artık..yalnız aygül hanım demişti ya ben müşteri tarafındayım vs vs... anladık
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
hangi servis iyiki
Barış arkadaşın gebç kullancı olmasından mı faydalandınız sayın ustam
Mağduriyet olduğu gibi duruyor....Peki sadece elektrik aksamında problem olduğunu nasıl bilemediniz 29 yıllık deneyiminizle..
En azından Aygül Hanıma teşekkürler aracı olduğu için.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Arkadaslar bu konuyu bi kaç gün güncel tutalim...Görmeyen kalmasin ....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
!! Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. !!
Bu insan size neden geldi neden 400 ytl para harcadı?
Tabikide motoru calısacak
Ayrıca calıştırmak mesele değil..
Adam diorki..;
Bugun motorumu alıyorum ertesi gün calısacakmı calısmayacakmı diye heyecanlanıyorum..
Bu arkadasımın gönül rahatlıgı ile motosikletine binmesi gerekir
Öyle degilmi Hamdullah usta?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ya şaka maka benimde piston sekman attırmam gerekiyor motoru kitledim
Anasayfada var topik
Şu olay tatlıya baglansında bir..
Olmassa bide biz götürürüz motoru Hamdullah ustaya
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
birçoğumuz (ben dahil)bilinçli motosiklet kullanıcısı değiliz maalesef!!hepimizin başından böyle şeyler geçti ve geçiyor...umarım barış arkadaşımızın bu başından geçenler hepimize ders olur!!yanlış anlaşılmasın burada ben motoru tamir eden ustayı kötüleme,karalama gibi amacım yok...ama biraz daha dikkatli olmak lazım...elimizden geldiğince ufak tefek bakımları kendimiz yapmalıyız (ben öyle yapıyorum ) ne bileyim bir sinyal ampülü patlasa hemen servise gidilmemeli veya yağ değişimi (motorun ömrü)kendimiz'de değiştirebiliriz..yazık günah sonuçta bunlar değişirken belirli ücretler ödüyoruz...biraz daha dikkatli olunmalı devir'de ekonomi devri olunca artık gerisini siz düşünün.....
slm arkadaslar bendemotorsıklet tamırcısıyım vebendede cın malı var ama cok hoskubamotor sj 123 hondacbr125lık tıpındeben tek eksuzvardı ıkıyaptım lastıklerı degıstırdım dıslı sını cok hosoldu
Duyarlılık gosterıp destek veren herkese cok tesekkur ederım.. Umarım bu topıkle yenı kullanıcı olan arkadasları bırazcıkta olsa bılınclendırebılmısızdır.
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
ne demek barış kardeşim biz teşekkür ederiz böle bir durumu göz önüne serdiğin için ayrıca gittiğin diğer(duygusal düşünmeyen $$$)ustanın adresini veya numarasını verirsen diğer arkadaşlar da motorda bir sorun olduğu zaman o usta ile görüşmek isteyebilir sonuçta sen(yanlış anlama)kazık yiye yiye doğru ustayı bulmuşsun buradaki arkadaşlarında böle ustalara ihtiycı var sen de yardımcı olursan hepimizi mutlu etmiş olursun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)