Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!

REKLAM ALANI
    Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Alıntı biko90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kirki ve jedaykin'in sölediklerine katılıorum özellikle jedaykin kardeşimin söylediklerine.ne olursa olsun bir servis asla cc yükseltmesi yapmamalı.sonuçta servis böyle bir şey yapılınca çıkabilecek sorunları bilir ve bunun yapılmaması için elinden geleni yapar ama burada görüorum ki duygusallık biraz ağır basmış($$$$$$$$$$$) ;)
    Bravo işte farkı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    usta'nında soyledıklerınden sonra artık heralde acıga kavusmustur aklınızdakı soru ısaretlerınden bazıları sılınmıstır. Ben bu topıgı acarken dava acıcam falan dıyerek acmadım sadece benım gıbı bılıncsız arkadaslarımızı bılgılendırmek ve benım dustugum hatalara dusmemesı ıcın actım. Usta tabı bılgılerınden baya bısı yazmıs buraya ben o kadar bılmedıgım ıcın sadece 1-2 sey yazabılıcem. Madem sorun benzın pompasındaydı 115 mılyona degıstırdın orada calıstı motorum sonra eve geldım. Sabah nıye tekrar calısmadı. Sonra sıze getırdım motor yagsız dıyorsun ama en sonra yagınıda sen degıstırmıstın. Sonra sekmanlarla pıstonu degıstırdın motor orada calıstı. Sonra sabah tekrar calısmadı. bı usta 2 kere parca degıstırıp nasıl hala kalıcı bır cozum bulamaz. Sonra sıze guvenım kalmınca maltepede bı ustaya goturdum yarım saat ugrastı o sıradada sızın yaptıklarınızı anlattım bana baya kızdı nasıl cc yukseltırsın sen dıye. bı 60 mılyonluk masrafla elektrık sıstemını degıstırdı. bendede ıscılık parası almadı senı zaten baya bı dolandırmıslar artık yorum sıze aıt arkadaslar ben pek motor terımı bılmedıgım ıcın burada cok teknık seyler soyleyemıcem ama olay benım basıma geldı o kadar para vermeme ragmen yolda ben kaldım servıs parayı kasaya ındırdı.Her sabah motor calısıcak mı dıye heyecanla gıdıyodum motorun basına. Ayrıca bende sızı hatırladım Hamdullah usta sızde su herkesle telefonda falan onlara sormadan parca degıstırıp sonrada kavga eden kısı olmasınız

ayrıca ben ısrar etmedım 150 cc olayını ztn ben oyle bırsey oldugunu bıle bılmıyordum . Aynı yerde calısan bır baska usta bana onerdı motor ucar valla falan bıle dedı.Madem bu kadar bılıncsızım zaten 125 lık motorun 150 cc yere donusturulemıcenı bılemem dııl mı?
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barıs-Raptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta'nında soyledıklerınden sonra artık heralde acıga kavusmustur aklınızdakı soru ısaretlerınden bazıları sılınmıstır. Ben bu topıgı acarken dava acıcam falan dıyerek acmadım sadece benım gıbı bılıncsız arkadaslarımızı bılgılendırmek ve benım dustugum hatalara dusmemesı ıcın actım. Usta tabı bılgılerınden baya bısı yazmıs buraya ben o kadar bılmedıgım ıcın sadece 1-2 sey yazabılıcem. Madem sorun benzın pompasındaydı 115 mılyona degıstırdın orada calıstı motorum sonra eve geldım. Sabah nıye tekrar calısmadı. Sonra sıze getırdım motor yagsız dıyorsun ama en sonra yagınıda sen degıstırmıstın. Sonra sekmanlarla pıstonu degıstırdın motor orada calıstı. Sonra sabah tekrar calısmadı. bı usta 2 kere parca degıstırıp nasıl hala kalıcı bır cozum bulamaz. Sonra sıze guvenım kalmınca maltepede bı ustaya goturdum yarım saat ugrastı o sıradada sızın yaptıklarınızı anlattım bana baya kızdı nasıl cc yukseltırsın sen dıye. bı 60 mılyonluk masrafla elektrık sıstemını degıstırdı. bendede ıscılık parası almadı senı zaten baya bı dolandırmıslar artık yorum sıze aıt arkadaslar ben pek motor terımı bılmedıgım ıcın burada cok teknık seyler soyleyemıcem ama olay benım basıma geldı o kadar para vermeme ragmen yolda ben kaldım servıs parayı kasaya ındırdı.Her sabah motor calısıcak mı dıye heyecanla gıdıyodum motorun basına. Ayrıca bende sızı hatırladım Hamdullah usta sızde su herkesle telefonda falan onlara sormadan parca degıstırıp sonrada kavga eden kısı olmasınız

ayrıca ben ısrar etmedım 150 cc olayını ztn ben oyle bırsey oldugunu bıle bılmıyordum . Aynı yerde calısan bır baska usta bana onerdı motor ucar valla falan bıle dedı.Madem bu kadar bılıncsızım zaten 125 lık motorun 150 cc yere donusturulemıcenı bılemem dııl mı?
    terimlerden anlamadıgın kadar gerçekten motordan da anlamıyorsun. Evet ben Hamdullah ustayım bana motoru gelip gerektiginde çalıştırmam için saglıklı olması için parça değiştiren insanım, veyahutta tamir eden. Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. Altstatorunu degıstırtmıssın onu anlıyorum marşına bas ve gez İnanın çok işim var boş muhabbet edemiyorum. Arkadaşlar kusura bakmasın sormak istediginiz soru varsa yazın elimden geldigince cevaplarım.

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    terimlerden anlamadıgın kadar gerçekten motordan da anlamıyorsun. Evet ben Hamdullah ustayım bana motoru gelip gerektiginde çalıştırmam için saglıklı olması için parça değiştiren insanım, veyahutta tamir eden. Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. Altstatorunu degıstırtmıssın onu anlıyorum marşına bas ve gez İnanın çok işim var boş muhabbet edemiyorum. Arkadaşlar kusura bakmasın sormak istediginiz soru varsa yazın elimden geldigince cevaplarım.
    Arkadaşlar itiraf ediyorum barış-Raptorun motorunu ben bozdum . Motoru 125 likden 150 ye zorla ben getirdim
    tüm bunlara karşılık ...... kadar parayı ben aldım. Valla Bravo

(Sanırım barış arkadaşın istediği şey olan "Başka arkadaşlar mağdur olmasın" gerçekleşti. ancak Bizce barışın mağduriyeti giderilmedi.)

Saygılarımla.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Sanırım burada renk belli oldu..kim haklı kim haksız belli oldu... herkes farkında olayın artık..yalnız aygül hanım demişti ya ben müşteri tarafındayım vs vs... anladık
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    hangi servis iyiki

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Merhaba sevgili Barış kardeşimiz ve bizi merakla izleyen motor sevdalısı kardeşlerim.
    Burada bana söz hakkı düşüyor. Ben HAMDULLAH USTA. 41 yaşında 29 senelik deneyimimle hizmet veriyorum. Seni forumlarından çıkardık. 2 kere yol yardımından faydalanmış motorunu çalıştırmayı bile ancak kavramış genç bir arkadaşımızsın.
    1.Benzin pompan değişti. Çünkü benzinle karışık su almışsın. Bu sadece benzinle çalışıyor. Değiştirildiği zaman buradan iterek mi çıktın?
    Dış görüntüsü hurdaya döndürülmüş, yağsız bırakılmış, motorunu kitlemişsin!!!
    2. yol yardımını da almış 150cc yapılmış. Çalıştırılmadan paranı almışız kapı önüne mi koymuşuz.??
    3. yol yardımında ise yetişememişiz bozmak için.
    Arkadaşlara katılıyorum yuhh bu kadarı da olmaz.
    Evet 150cc yaptık. Senin 125cc den beklentin yetmeyince 150cc denedik. Dip gazda sabit gidersen evet eksoz perdelerini dökersin. Kitapçığını okursan sabit gazla gidilmeyeceğini görürsün. Yapılan işin karşılığını aldıgımız doğru. Aldıgımız tutar motor işçiliği dahil silindir-piston-segman-conta-yağ 185 ytl + değişen farklı parçalar var
    Sana 3. kez servis veremedik çalışan motorunuzu bozmak için özür dileriz

tezatı size bırakıyoruz.

NOT:ayrıca biri merak etmişti yol yardımı için ne kadar aldıgımızı. Barış beyden alınmamış
    ama normalde 20 -25 ytl - avrupa yakası 50 ytl

Arkadaslar bu mesajdan anladigim şu ki servis yine suclu olarak kullaniciyi göstermiş ve su üzerine çikmiş bravo hocam bi sorum daha var ybr leri 150 cc yapabilirmisn? füze gibi gitmek istiyorumda
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Barış arkadaşın gebç kullancı olmasından mı faydalandınız sayın ustam

Mağduriyet olduğu gibi duruyor....Peki sadece elektrik aksamında problem olduğunu nasıl bilemediniz 29 yıllık deneyiminizle..

En azından Aygül Hanıma teşekkürler aracı olduğu için.
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    2000 ford
    Arkadaslar bu konuyu bi kaç gün güncel tutalim...Görmeyen kalmasin ....

Motosikleti
    mondi 150MC
    terimlerden anlamadıgın kadar gerçekten motordan da anlamıyorsun. Evet ben Hamdullah ustayım bana motoru gelip gerektiginde çalıştırmam için saglıklı olması için parça değiştiren insanım, veyahutta tamir eden.Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz.Altstatorunu degıstırtmıssın onu anlıyorum marşına bas ve gez İnanın çok işim var boş muhabbet edemiyorum. Arkadaşlar kusura bakmasın sormak istediginiz soru varsa yazın elimden geldigince cevaplarım.

!! Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. !!

Bu insan size neden geldi neden 400 ytl para harcadı?
    Tabikide motoru calısacak
    Ayrıca calıştırmak mesele değil..
    Adam diorki..;
    Bugun motorumu alıyorum ertesi gün calısacakmı calısmayacakmı diye heyecanlanıyorum..

Bu arkadasımın gönül rahatlıgı ile motosikletine binmesi gerekir
    Öyle degilmi Hamdullah usta?
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    !! Buraya araba ile geliyorsa çalıştırarak yolluyoruz. !!

Bu insan size neden geldi neden 400 ytl para haycadı?
    Tabikide motoru calısacak
    Ayrıca calıştırmak mesele değil..
    Adam diorki..;
    Bugun motorumu alıyorum ertesi gün calısacakmı calısmayacakmı diye heyecanlanıyorum..

Bu arkadasımın gönül rahatlıgı ile motosikletine binmesi gerekir
    Öyle degilmi Hamdullah usta?
    Hamdullah usta şimdi evinde yatiyor hacı.... yarin kime piston sekman atsamdiye düşünür heralde

Motosikleti
    mondi 150MC
    Ya şaka maka benimde piston sekman attırmam gerekiyor motoru kitledim

Anasayfada var topik

Şu olay tatlıya baglansında bir..
    Olmassa bide biz götürürüz motoru Hamdullah ustaya
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    birçoğumuz (ben dahil)bilinçli motosiklet kullanıcısı değiliz maalesef!!hepimizin başından böyle şeyler geçti ve geçiyor...umarım barış arkadaşımızın bu başından geçenler hepimize ders olur!!yanlış anlaşılmasın burada ben motoru tamir eden ustayı kötüleme,karalama gibi amacım yok...ama biraz daha dikkatli olmak lazım...elimizden geldiğince ufak tefek bakımları kendimiz yapmalıyız (ben öyle yapıyorum ) ne bileyim bir sinyal ampülü patlasa hemen servise gidilmemeli veya yağ değişimi (motorun ömrü)kendimiz'de değiştirebiliriz..yazık günah sonuçta bunlar değişirken belirli ücretler ödüyoruz...biraz daha dikkatli olunmalı devir'de ekonomi devri olunca artık gerisini siz düşünün.....

Motosikleti
    2000 ford

Anasayfada var topik

hacı hamdullah ustya götür senin makinayi 200 cc yapar F16 tokatlarsin

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)

Anasayfada var topik

valla son duyduğum habere göre asya motor porche ye motor üretecekmiş çinde.. senin motorun makinasını 911 carrera S ile değişitrsekmi acep ??????
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

guveli28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda sw400
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu konuyu bi kaç gün güncel tutalim...Görmeyen kalmasin ....

çok haklısın. bir süre güncel kalması deneyimsiz arkadaşlarımızın faydasınadır...
    renault sport

slm arkadaslar bendemotorsıklet tamırcısıyım vebendede cın malı var ama cok hoskubamotor sj 123 hondacbr125lık tıpındeben tek eksuzvardı ıkıyaptım lastıklerı degıstırdım dıslı sını cok hosoldu

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    Duyarlılık gosterıp destek veren herkese cok tesekkur ederım.. Umarım bu topıkle yenı kullanıcı olan arkadasları bırazcıkta olsa bılınclendırebılmısızdır.
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar ns 200
    Alıntı rasıt664 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar bendemotorsıklet tamırcısıyım vebendede cın malı var ama cok hoskubamotor sj 123 hondacbr125lık tıpındeben tek eksuzvardı ıkıyaptım lastıklerı degıstırdım dıslı sını cok hosoldu
    ustalığında yazın gibidir kesinn
    şu yazıya bak rezillik,,, yaş kaç 10 mu?
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez

Motosikleti
    malesef yok ama olacak inş. :D
    ne demek barış kardeşim biz teşekkür ederiz böle bir durumu göz önüne serdiğin için ayrıca gittiğin diğer(duygusal düşünmeyen $$$)ustanın adresini veya numarasını verirsen diğer arkadaşlar da motorda bir sorun olduğu zaman o usta ile görüşmek isteyebilir sonuçta sen(yanlış anlama)kazık yiye yiye doğru ustayı bulmuşsun buradaki arkadaşlarında böle ustalara ihtiycı var sen de yardımcı olursan hepimizi mutlu etmiş olursun

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)