Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!
Reklamlar
-
sondurum adlı üyeden alıntı
Müşterinin parasını iade etmeniz gerekir.
Parayı falan gerı ıstedıgın yok sadece benım haklı oldugum anlasılsın. servıstekılerden bır ozur bıle yeterlıdır benım ıcın. Zaten benım bu topığı acmamdakı amac motorcu kardeslerımın servıs secerken dıkkatlı olması ve benım dustugum duruma herkesın dusmemesı. plakamıda verdım ztn eger Aygül hanım dedıgı gıbı tarafsız bır sekılde arastırınca dogruları gorup herkesle paylasıcagını umuyorum o zaman dogrular ortaya cıkıcaktır
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
Reklamlar
-
barış raptor
bu söylediklerin bir servis için oldukça ağır şeyler.. misal motorun hacmini büyütmek gerekli değişiklikleri yapmadan oldukça sorun çıkarır.. bunu düşünmeden öneren servise bir daha asla uğramam kapısından bilem geçmem..bu topiği merakla izliyorum..aygülün cevaplarını ve servis formlarını tarayıp rburaya eklemesini bekliyorum..davanda buradanda olsa arkandayım..
kal saalıcakla
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
Barıs-Raptor adlı üyeden alıntı
Parayı falan gerı ıstedıgın yok sadece benım haklı oldugum anlasılsın. servıstekılerden bır ozur bıle yeterlıdır benım ıcın. Zaten benım bu topığı acmamdakı amac motorcu kardeslerımın servıs secerken dıkkatlı olması ve benım dustugum duruma herkesın dusmemesı. plakamıda verdım ztn eger Aygül hanım dedıgı gıbı tarafsız bır sekılde arastırınca dogruları gorup herkesle paylasıcagını umuyorum o zaman dogrular ortaya cıkıcaktır
kardeşim nedemk ya al paranı ya...akılları başına gelsin ve temizlensin bunlar...ama senin bu iş çok kişiye ders olacak bence
-
zaten eger aygul hanım durust davranmasa bıle ben faturaların hepsını buldum orada yazıyor 150 cc lık pıston takıldı dıye. motorda hala benımle ısteyen arkadasların hepsıne motorun gereksız yere degısen herseyını gosterebılırım. ama yarın ınsallah aygul hanım benım bunları kanıtlamama gerek kalmadan dogruları acıklar hersey ortaya cıkar..
[B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]
-
kardeşim senin sayende biçok şey aydınlanacak..ve herkez akıllanacak daha dikkatli olacak..
-
aygül hanımdan ses çıkmıo malesef kardeşimizin dedikleri doğru gibi eğer elinde belgeler varsa kardeş bence onların resmini de çekip koy ve davanda ne kadar haklı olduğunu göster bizler de bilelim bilelim ki başka arkadaşlarımızı da uyaralım onlarda gerekirse bu servisle ilişkilerini kessinler ama önce aygül hanımın bize söylenenlerin gerçekliği ile ilgili bilgi vermesi lazım
-
yuh be! bir servis bu kadar mı beceriksiz ve pişkin olur? yazık :((
-
Bekleyelim arkadaşlar kesin mesaisi bitmiş ve evine gitmiştir. Nöbetci Servis değil ya.
-
Merhaba sevgili Barış kardeşimiz ve bizi merakla izleyen motor sevdalısı kardeşlerim.
Burada bana söz hakkı düşüyor. Ben HAMDULLAH USTA. 41 yaşında 29 senelik deneyimimle hizmet veriyorum. Seni forumlarından çıkardık. 2 kere yol yardımından faydalanmış motorunu çalıştırmayı bile ancak kavramış genç bir arkadaşımızsın.
1.Benzin pompan değişti. Çünkü benzinle karışık su almışsın. Bu sadece benzinle çalışıyor. Değiştirildiği zaman buradan iterek mi çıktın?
Dış görüntüsü hurdaya döndürülmüş, yağsız bırakılmış, motorunu kitlemişsin!!!
2. yol yardımını da almış 150cc yapılmış. Çalıştırılmadan paranı almışız kapı önüne mi koymuşuz.??
3. yol yardımında ise yetişememişiz bozmak için.
Arkadaşlara katılıyorum yuhh bu kadarı da olmaz.
Evet 150cc yaptık. Senin 125cc den beklentin yetmeyince 150cc denedik. Dip gazda sabit gidersen evet eksoz perdelerini dökersin. Kitapçığını okursan sabit gazla gidilmeyeceğini görürsün. Yapılan işin karşılığını aldıgımız doğru. Aldıgımız tutar motor işçiliği dahil silindir-piston-segman-conta-yağ 185 ytl + değişen farklı parçalar var
Sana 3. kez servis veremedik çalışan motorunuzu bozmak için özür dileriz
tezatı size bırakıyoruz.
NOT:ayrıca biri merak etmişti yol yardımı için ne kadar aldıgımızı. Barış beyden alınmamış
ama normalde 20 -25 ytl - avrupa yakası 50 ytl
-
usta pompaya sulu benzin girince bozuluyomu temizlenmiyomu?+ yenisi 110 ytl mi?
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
temizlenmez çünkü zarlıdır 4 ayrı zar sistemi vardır silkelendigi zaman bir müddet çalışır tekrar kesebilir sorumlulugu alamayız ve Asya nın en pahalı parçasıdır.
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
ustam merak ettim bişey soracağım..bu kadar senelik tecrübeye sahipsin ve madem sözlerinden anladığım kadarıyla barış acemi ( bunu sen demişsin ) diyemedinmi arkadaşa bak kardeşim bunu 150 lilik yaparsan bunlar bunlar olur orası burası bozulur dökülür diye? eğer sen bunu söyleyipte barış yinede yok 150 lilik isterim diye tutturduysa hakslısın...amma sen bunun sorun çıkaracağını söylemediysen ve uyarmadıysan ben şüpheye düşerim..
Teşekkürler
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
şu durumda anlaşılan iki tarafın da karşılıklı hatası olduğu. motora iyi bakılmaz fazla yüklenilirse problem çıkarması normaldir. zorlanmayı bir yana bırakalım temel nokta her işlemde ayrı arıza söz konusu olması. motor yekpare tek parça bir eleman değil her parçasında ayrı sorun çıkma ihtimali var. işin ucunda biraz konuya yabancılık durumu var anladığım kadarıyla.
diğer nokta da motorun ccsinin arttırılması. motorun yetip yetmemesi tamamen kullanıcıya bağlı servisin de bu konuda bir sorumluluğu ve yetkisi olmadığını düşünüyorum. 150ccye çıkarmak kullanıcı istese bile servisin yapmaması gereken bir olay. burada "ben aldığım paraya bakarım" durumu olmuş.
olayı biz yaşamadığımız için bilemeyiz ancak 150cc yapma olayıyla servis haklı olabilecek olsa bile artık haksızdır. kullanıcı sorunu o an çözülmüş olsa bile ileriye dönük yanlış işlemler yapılmış, kullanıcının sürekli sorun yaşaması engellenmemiş.
her şekilde biz burada ne kadar konuşsak boş. en uygunu barış-raptor elindeki servis faturaları ile gidip tüketici mahkemesine başvuracak ve mahkeme karar verecek. burada iligli servise gitmeyelim desek de en fazla gidecek 3 kişi gitmeyecektir. topiği okuyanların çoğunun zaten o servise gitme ihtimali yoktur. hiçbir şey değişmez.
-
"Benzin Deposu" Grubuna Ait Yedek Parçalar
No Yedek Parça Kodu Yedek Parça Adı Parça Adeti Fabrika Perakende Adet Fiyatı (KDV DAHİL)
1 1ZN2401 BENZİN FİLTRESİ KOMPLE 1 2,61 YTL
2 1ZN2402 BENZİN OTOMATİĞİ 1 8,07 YTL
3 1ZN2403 VAKUM BORUSU 1 1,72 YTL
4 1ZN2404 BENZİN BORUSU I 1 1,46 YTL
5 1ZN2405 BENZİN BORUSU II 1 1,46 YTL
6 1ZN2406 KLİPS 6 1,23 YTL
7 1ZN2407 KLİPS 2 2 0,69 YTL
8 1ZN2408 BENZİN DEPO KAPAĞI 1 3,22 YTL
9 1ZN2409 BENZİN DEPO KAPAĞI LASTİĞİ 1 0,15 YTL
10 1ZN2410 BENZİN DEPO BORUSU KOMPLE 1 1,44 YTL
11 1ZN2411 BENZİN DEPOSU KOMPLE 1 28,55 YTL
12 1ZN2412 CİVATA M6X12 2 0,64 YTL
13 1ZN2413 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI KOMPLE 1 6,90 YTL
14 1ZN2414 BENZİN DEPO ŞAMANDIRASI SEGMANI 1 0,64 YTL
* İş bu sirküler fiyatlar tarafımızdan her an değiştirilebilir.
* Tavsiye edilen fiyat listesidir.
Yedek Parça Ara
Yedek Parça Kodu ve Adı ile arama yapabilirsiniz.
bu 125 t modeli mondialin 125 zn si ile aynı galiba
zn otomatik pompa fiyatları ile asyanın arasında uçurum var galıba
yada....zn nın en pahalı parçasıymış pehh
kim ne biraz yavaşın beylerr
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
kardeşim bu nasıl mantık ya.biz çalışıtırıp kapının önüne koyduk demek nasıl bi mantık???anlamıyorum.ustasın sen ya.geçici çözümlermi senin işin.hoş sadece siz böle değilsiniz.baq burda çalışıodu diyen bi sürü BİSİKLET TAMİRCİSİ var.sizde haklısınız......
-
yeni kullanıcaları bu konuda bilinçlendirmek lazım.
-
ustanın biraz işi var yazılanları söyledim akşam üzeri cevap yazacakmış
aracı oldum iyice
-
kirki ve jedaykin'in sölediklerine katılıorum özellikle jedaykin kardeşimin söylediklerine.ne olursa olsun bir servis asla cc yükseltmesi yapmamalı.sonuçta servis böyle bir şey yapılınca çıkabilecek sorunları bilir ve bunun yapılmaması için elinden geleni yapar ama burada görüorum ki duygusallık biraz ağır basmış($$$$$$$$$$$) ;)
-
arkadaşlar benimkide çin mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)