Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlar üzülerek söylemeliyim ki bu tarz servisler her zaman mevcut..o yüzden mutlaka bir tanıdık vasıtasıyla bu işi halletmek biraz daha güvenli..bir karburator temizlemek için 50 ytl alan bir zihniyet oldugu sürece ne biz keyifle motor kullanabiliyoruz..ne de motoru olmayanlar gönül ferahlıgıyla motor alabiliyorlar..biraz daha bilgi sahibi olmakta yarar var diye düşünüyorum..en azından kendi motorunuzu tanımaya çalışın..
    saygılar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barıs-Raptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pekala aygun hanım burda boyle guzelce konusuosunuzda pek suna ne dıceksınız. Sıze 300 mılyonu verırken bı guzel parayı sız aldınız bır sorun olursa ılgılenırız dedınız. Ertesı gun motorum calısmadı.Sızı aradım gelıp alırmısnız motoru dıye 3 gun boyunca( 5 ten sonra gelıcez, bız gelırken haber verırız) gıbı seyler soyleyerek oyaladınız. motoru kendı ımkanlarımla servıse goturmek zorunda kaldım. O zamanlar cahıldım anlamadım ama sımdı butun burdakı motordan anlayan arkadaslara soruyorum eger bır servıstekı ustalar ıyı ıse hangı usta 3 tane motor parcası degıstırdıkten sonra motoru hala calıstıramaz. bana 100 mılyonluk benzın pompası taktırdınız calısmadı sonra yetmedı 300 mılyona pıstonu degıstırdınız calısmadı. sonra bıde karburatore bakalım dıyerek sadece 2 vıda sıkmaya 50 mılyon aldınız olmadı. Aku'ye gıden kablolardan cıkan bı sorunu anlamayıp 500 mılyonluk masraf cıkaran bır servıs sızce dolandırıcı mıdır yoksa becerıksız mıdır kı baska bır servısın 30 dkk cozdugu sorunu 1 haftada cozemedınız. parayı alırken baya bı ılgılıydınız sonra motorum calısmıyor derkende suan mesguluz dıyordunuz. ayrıca sıze gelen bır kac arkadasımla daha konustum onlarada hıc sormadan parca degıstırmıssınız bu parca calısmıo dıe sonrada bı ton para almıssınız. Butun motorcu kardeslerım bu tarz servıslere dıkkat edın benım basıma gelen sızın basınızada gelmesın..
    ustalarımızın beceriksiz oldugunu düşünmüyorum. Motoru almaya gidiyoruz yol servisimiz var egerki kamyonetimiz müsait degilse zaten söylüyoruz çünkü pendik deki şubemizde de olabiliyor kamyonet. Eger basit bi arıza olsa zaten burda da anlaşılır. Bana özelden yada bu topic den lütfen motorunuzun plakasını bildirirmisiniz.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustalarımızın beceriksiz oldugunu düşünmüyorum. Motoru almaya gidiyoruz yol servisimiz var egerki kamyonetimiz müsait degilse zaten söylüyoruz çünkü pendik deki şubemizde de olabiliyor kamyonet. Eger basit bi arıza olsa zaten burda da anlaşılır. Bana özelden yada bu topic den lütfen motorunuzun plakasını bildirirmisiniz.
    siz sorunu burda çömemiyeceksiniz bence o başka bişe söylüyor siz başka
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Barış-Raptor kardeşim gerçekten şu son yazdığını da okudum ve gerçekten paran bağıra bağıra gitmiş hemde ifadene göre şuan halen çalışanlarda oradaymış. Başka bir servisin, olayı 30 dk da, hemde 500 ytl alan servisin (İsim yazmıyorum hala muallak olduğu iddaaları nedeniyle) bakmadığı bir yerden işi çözmesi zaten ilgili bilgili usta farkını gösteriyor. Allah cc bizleri böyle dolandırıcılardan korusun zaten onlardan misli misli çıkartıyordur bunları. Tekrar çok geçmiş olsun.

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz sorunu burda çömemiyeceksiniz bence o başka bişe söylüyor siz başka
    burdan tabiki çözemicez gibi

benım şikayet edenden istedıgım plaka nedenı servıs formlarımız vardır yapılan herşey kayıtlıdır hani oradan bakmak için

Amacım burayı savunmak degıl sonucta sahibi degilim sadece çalışıyorum ve elimden geldigince müşteriden yanayımdır az çok bilen bilir.

Ama daha önce bizden ayrılan bi eleman başka bi motorcuda çalışıyor ve bu sitede bizim burası hakkında yalan yazı yazmıştı o yüzden ben bu şekilde yaklaştım.

Allahtan motorcuların toplandığı böyle forumlar varda bizler de okuyarak hangi servise güvenilmeyeceğini öğreniyoruz

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    burdan tabiki çözemicez gibi

benım şikayet edenden istedıgım plaka nedenı servıs formlarımız vardır yapılan herşey kayıtlıdır hani oradan bakmak için

Amacım burayı savunmak degıl sonucta sahibi degilim sadece çalışıyorum ve elimden geldigince müşteriden yanayımdır az çok bilen bilir.

Ama daha önce bizden ayrılan bi eleman başka bi motorcuda çalışıyor ve bu sitede bizim burası hakkında yalan yazı yazmıştı o yüzden ben bu şekilde yaklaştım.
    farkındaysan korumaya çalıştıhın servis vukaatlı olduhundan kimse temiz tarafından bakmaz bence bir an önce yardım etmek istiyorsan al telefonunu yardım et
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farkındaysan korumaya çalıştıhın servis vukaatlı olduhundan kimse temiz tarafından bakmaz bence bir an önce yardım etmek istiyorsan al telefonunu yardım et
    teşekkür ederim
    biliyorum. inanın zaten düzeltme taraftarıyım plakasını isteme nedenimde bilgilerine ulaşabilmek için. Ve bu servisdeki usta ve yöneticiler değişti bizde yeniden müşterilerimiize iyi bi hizmet verebilmek için uğraşıyoruz.

mkirdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA INTEGRA NC700D
    Verin plakayı da bir baksınlar. Tek taraflı infaz yapmayın.

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Katılıyorum plakayı verin bakılsın sonrasını izleriz buradan...

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Pekala aygun hanım burda boyle guzelce konusuosunuzda pek suna ne dıceksınız. Sıze 300 mılyonu verırken bı guzel parayı sız aldınız bır sorun olursa ılgılenırız dedınız. Ertesı gun motorum calısmadı.Sızı aradım gelıp alırmısnız motoru dıye 3 gun boyunca( 5 ten sonra gelıcez, bız gelırken haber verırız) gıbı seyler soyleyerek oyaladınız. motoru kendı ımkanlarımla servıse goturmek zorunda kaldım. O zamanlar cahıldım anlamadım ama sımdı butun burdakı motordan anlayan arkadaslara soruyorum eger bır servıstekı ustalar ıyı ıse hangı usta 3 tane motor parcası degıstırdıkten sonra motoru hala calıstıramaz. bana 100 mılyonluk benzın pompası taktırdınız calısmadı sonra yetmedı 300 mılyona pıstonu degıstırdınız calısmadı. sonra bıde karburatore bakalım dıyerek sadece 2 vıda sıkmaya 50 mılyon aldınız olmadı. Aku'ye gıden kablolardan cıkan bı sorunu anlamayıp 500 mılyonluk masraf cıkaran bır servıs sızce dolandırıcı mıdır yoksa becerıksız mıdır kı baska bır servısın 30 dkk cozdugu sorunu 1 haftada cozemedınız. parayı alırken baya bı ılgılıydınız sonra motorum calısmıyor derkende suan mesguluz dıyordunuz. ayrıca sıze gelen bır kac arkadasımla daha konustum onlarada hıc sormadan parca degıstırmıssınız bu parca calısmıo dıe sonrada bı ton para almıssınız. Butun motorcu kardeslerım bu tarz servıslere dıkkat edın benım basıma gelen sızın basınızada gelmesın..
    Güzel yazmışsın haklısın sonuna kadar yanındayız ama biz şimdi nerden blelim senin iftira atmadını???
    Vukaatlı bir servis olabilir plakanı verirsen motoruna ne yapıldığı çıkacaktır ve haklıysan bu terbiyesizliği düzelteceklerdir umarım

Bu tarz şeyler genelde yaşanıyor umarım gerekeli bilgiler size ulaşır ve daha aydınlatıcı bir şekilde anlatırsınız olup biteni kolay gelsin
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    bu tek kısının ugrasmasıyla olabılıcek bısı dıılkı kardesım. Bu tarz konularda bırbırımıze destek olmamız lazım. Bugun benım basıma gelen yarın bı baska arkadasımızın basına gelebılır. Bu dolandırıcıları temızlemek lazım aslında..
    sen at bi mail distributore,belki baskalarida atmisdir..ilgilenirler..
    daha once ayni sorunu otomobilde yasamistik,,yurt disindan heyet geldi incelemek icin...
    cok para harcamisin,,sessiz kalma bence..

en azindan git camlari indir

elimden geleni yaparım
    hatta burayıda ciddi ciddi uyarırım eger yazan arkadaş haklı ise sonuçta amaç para kazanmak haklı yoldan ve buranında müşteriye ihtiyacı var bi seferlik degil üstelik

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250
    genelde kullanıcılar servisten şikayetçidir, herkezin bir sıkıntısı olmuştur mutlaka. şimdi biri servisten şikayetçi olunca herkez onun yanında oluyor. ama tarafsız bakmak gerek. x kişinin sözüne karşılık y kişinin sözü var ortada ve şikayet haklı servisin büyük hatası olduğu gibi karalama amaçlı yazılmış da olabilir.

şikayetçi arakdaş özelden versin plaka numarasını. servis görevlisi arkadaş da kontrol etsin servis formlarında ne olduğunu. buraya yazsın durum netleşsin. yok plaka numarasını vermezse ben pek hak veremice bu şikayete.

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Alıntı Jedaykin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelde kullanıcılar servisten şikayetçidir, herkezin bir sıkıntısı olmuştur mutlaka. şimdi biri servisten şikayetçi olunca herkez onun yanında oluyor. ama tarafsız bakmak gerek. x kişinin sözüne karşılık y kişinin sözü var ortada ve şikayet haklı servisin büyük hatası olduğu gibi karalama amaçlı yazılmış da olabilir.

şikayetçi arakdaş özelden versin plaka numarasını. servis görevlisi arkadaş da kontrol etsin servis formlarında ne olduğunu. buraya yazsın durum netleşsin. yok plaka numarasını vermezse ben pek hak veremice bu şikayete.
    Jedaykin, haklısın fakat durum en başta bahsettiğin gibi eşit değildi. Mağduriyetini belirten bir arkadaşa karşı; sadece böyle bir durum hatırlamadığını belirten bir arkadaşımız vardı. Diğeride iddia etti, "Ödememi siz aldınız" diye. Şimdi Barış-Raptor arkadaşımızın belkide mağduriyetinin giderilebilecek durumu varken herkezin beklediği sanırım şudur. = Plaka ve veya telefon numarası... (Bu bilgileri artık iletmenin tam zamanı Barış-Raptor)

evet eşit degildi durum arkadaş sikayetlerını yazmıstı bende gereken cevabı.
    Çünkü 3 yıldır çalışıyorum burda. Aracımız müsait oldukça motorları adresten alıyoruz ve gerekmeyen hiçbir işlem yapmıyoruz. İnanın bana bilgiler verilsin bakıcam ve eger Barıs-Raptor nickli arkadasımız haklıysa yazıcam buraya.

evet eşit degildi durum arkadaş sikayetlerını yazmıstı bende gereken cevabı.
    Çünkü 3 yıldır çalışıyorum burda. Aracımız müsait oldukça motorları adresten alıyoruz ve gerekmeyen hiçbir işlem yapmıyoruz. İnanın bana bilgiler verilsin bakıcam ve eger Barıs-Raptor nickli arkadasımız haklıysa yazıcam buraya.

Aygül hanım,
    merakımdan soruyorum, adresten aldığınız motor için ne kadar ücret alıyorsunuz?

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E- Asya 125t
    plaka'yı ozelden vermeme gerek yok arkadaslar buraya yazıyorum eger aygun hanımda bırazcık durustse benım adıma 2 tane dosya actıgını 2 sındede servıse gelme sebebı motor calısmıyor yazılıp bır dosyada 100 mılyon benzın pompası degısımı obur dosyadada 300 mılyonluk bır hesap oldugunu gorucektır oda sekman ve pıston degısımı.. bu kdar sey degıstırıldı ertesı gun yıne motor calısmadı aramama ragmende servısnız 3 gun benı oyalarak motorumu almama gelmedı MOTORUN PLAKASI = 34 NUB 97 Asya 125t siyah renk hatta bana motorun pıstonunu degıstırırken sana 125 lık alete 150 lık pıston takalım cok ıyı gıdersın dedı ustalarınız 50 mılyon fark aldılar ustune megerse cok zararlıymıs sırf bu yuzden sonradan egzoz yetersız geldı bır suru daha masraf actı basıma arastırıp en dogru seylere buraya yazarsanız cok sevınırım aygun hanım ayrıca sızın motorlar tamır edılırken olan seyler hakkında bı bılgınız oldugunu sanmıyorum cunku sız sadece kasada durarak paraları alıyordunuz. yarın rıca edıyorum dosyalara bak bana yaptırdınız masrafları buraya yazınız herkes gorsun haklı olanı..
    [B]Biz sunrooflara degil,gokyuzune ınanırız..[/B]

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Bunun sonucu görüp ondan sonra yorum yapmak istiyorum yoksa servise hoş olmayan sözler gelecek.
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Müşterinin parasını iade etmeniz gerekir.

2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)