Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!
Reklamlar
-
konu ile uzaktan yakından alakam yok ama hevesle takip ediyorum.. çünki benim burdan öğrendiğimi başka bir arkadaşıma uyarı olarak yapmam bile bir çin malı motor kullanıcısı arkadaşımın servisten dolayı kazıklanmasını engellerim..
takibe devam..Aygül hanımın veya ustanın yalanlarını izlemeye devamm
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Reklamlar
-
Birgün daha geçti ama hala ses seda yok..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
soner_kep adlı üyeden alıntı
çok basit kardeşim hemen şikayet et servisi git üzerine bu işin madem öyle sonuna kadar ugraş...bu uynıklara ders lazım..
çok haklısn ama ülkemizde kaç insan bunu sonuna kadar götürüyor
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
''tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır''
mantığından gitsek olmazmı? mesela; aman efendim şeref verdiniz,hoş geldiniz... yada; sen onlara bakma bizler senin ve servisinin yanındayız vallahi,sakın üzülme...
desek acaba topiclere geri dönermi?
aslında toplanıp gitsek servise; desek ki...
kardeş siz yazmadınız,gelmedinizde... ahada biz geldiiiiik....
naparlar?
-
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
hadiin millet gidiyoruz............
-
aygül hanım her zaman müşteri yanında yaa şimdi de müşterilerle ilgileniodur o yüzden aramıza katılamıo yoksa gelir (GELİRSİNİZ DİMİ AYGÜL HANIM ??? ) hanımefendi konuyu kapattı kaçtı beyler bunun başka açıklaması yok topicten çekildi özelden rahatsız edin gelsin bi daha şu 115ytl'lik pompayı merak ediorum ben.2.eli 750,maliyeti en fazla 500lira olan bi motorun pompası nasıl 115ytl oluo(6pompa fiyatına motorun kendisini alıosun )
'Güler Satıral' bu arada servisin adı bu beyler özelden yazan arkadaşlar oluo bazen tam olarak dikkatlice okuyun forumda ilk başta belirtilio yer zaten
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
''tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır''
mantığından gitsek olmazmı? mesela; aman efendim şeref verdiniz,hoş geldiniz... yada; sen onlara bakma bizler senin ve servisinin yanındayız vallahi,sakın üzülme...
desek acaba topiclere geri dönermi?
aslında toplanıp gitsek servise; desek ki...
kardeş siz yazmadınız,gelmedinizde... ahada biz geldiiiiik....
naparlar?
Ben dedim arkadaşlar.Gerkiyorsa kendim gelebilirim faturayı görmek için,ama ondan sonra cevap yok maalesef.
Zaten yeni gelen müşterilere de şüphe ile bakıyorlardır,acaba siteden mi diye
-
Kimse şahsım adına hakaret içeren mesajlar yazmaz herkes dikkat etsin sözlerine anlatabiliyormuyummmm Kim oluyorsunuz da hakkımda yalancı falan filan diyebiliyorsunuz size bu hakkı kim veriyor????
ben koyamıyorum fotoyu cünkü patronlarım buraya yazmamam gerektigini söylediler yazmıoyurm bende isteyen istedigini düşünür artık umrumda degil ama KİMSE ŞAHSIMA HAKARET EDEMEZ ANLADINIZ MI
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
ayrıca gelmek isteyenlerde gelsin serviste ustaylada görüşün patronlada onlara sorun onlara anlatın derdinizi sadece ben buraya üye oldugum icin ben okudum sıkayetlerı ben bildirdim onlara onlar söyledi ben yazdım. Şahsım adına konusmalar yapmayın insanlar hakkında yorum yapamzsınız yalancı diye
Ama konuyu başlatan arkadasın pompası degısmesı gerekıomus degıstı Kitlemiş motorunu onlar yapıldı onlar yapıldıgında iyiydik de elektrık arızasını motoru almaya gıtmedık ve yapmadık dıyemı kötü olduk ??? evet ıster ınanırsınız ıster ınanamazsınız ama o pompa o fıyat
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ben orada calısıyorum dimi? koyma diyorlar ne yapayım he musterı yanında olmadıgımı mı gosterıyo bu yada sızın bana yalancı deme hakkınız oldugunu mu gosterıyor????
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ayrıca gelmek isteyenlerde gelsin serviste ustaylada görüşün patronlada onlara sorun onlara anlatın derdinizi sadece ben buraya üye oldugum icin ben okudum sıkayetlerı ben bildirdim onlara onlar söyledi ben yazdım. Şahsım adına konusmalar yapmayın insanlar hakkında yorum yapamzsınız yalancı diye
Ama konuyu başlatan arkadasın pompası degısmesı gerekıomus degıstı Kitlemiş motorunu onlar yapıldı onlar yapıldıgında iyiydik de elektrık arızasını motoru almaya gıtmedık ve yapmadık dıyemı kötü olduk ??? evet ıster ınanırsınız ıster ınanamazsınız ama o pompa o fıyat
ben orada calısıyorum dimi? koyma diyorlar ne yapayım he musterı yanında olmadıgımı mı gosterıyo bu yada sızın bana yalancı deme hakkınız oldugunu mu gosterıyor????
Müşteriyi kollamadiginizi ve patronunuzun yaninda oldugunu gösteriyor yani haklının yaninda degilsiniz....Kimseye yalanci demedim ama verdiginiz sözleride tutmadiniz buda bi gercek....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bakın ben hala diyorum bızım o musterıye taktıgımız pompanın fıyatı o anlatamıyormuyum ya
isteyen servise gelir bakar bu kadar
VE HAKKIMDA KIMSE TEK KELIME SOYLEMESIN LUTFEN BEN KIRICI OLMADIM SIZDE OLMAYIN INSANLAR HAKKINDA KONUSURKEN
biri biryeri sucluyor ya artık kimse inanmaz inandırmazsın ki cunku bizde budr olay bize göre ezildigini dusundugumuz kisi haklıdır hep o yuzden taşlanan tarafı taşlar dururuz.
Neyse iyi forumlar hepinize
nasılsa dukkan adresleri mevcut karalayıp durdugunuz patronlarda orada ustalarda gelmek isteyen gelir sorar ne istiyorsa
-
e peki sizin patronlarınız neden bizlerle muhatap olmuyorlar?
hiç sordunuzmu? resmen ayıp yani...tamam belki şahsınıza istemeden de olsa tepki yazılmış olabilir ama sizinde çıkıp '' tamam pes ediyorum,bu benim konum değildi. yardım etmek istedim ama firmamdan dolayı yardımcı olamıyorum; sonuçta bende burada maaşla çalışan biriyim. gücüm yetmiyor,üzgünüm....''
gibilerinden yazsaydınız belkide bu durumlara hiç gelinmeyecekti yada en azından muhatap olunmayacaktınız...ama siz cephanesi bitmiş fakat savaşta bitmiş ancak hala kendince savaşan bir asker rolündesiniz....yani boşuna çırpındınız...
keşke sizin kadar patronlarınızda açık yürekli olsaydı...
sonuç olarak sizden şahsım adına özür dilemiyorum,çünkü yanlışım yok.ama siz maalesef o kadar çok uzattınız ki konuyu konu kapanamaz hale geldi...
çünkü konunun kapanması patronlarınızın elinde...e onlarda yok....
ahada alın BREZİLYA dizisi....
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Müşteriyi kollamadiginizi ve patronunuzun yaninda oldugunu gösteriyor yani haklının yaninda degilsiniz....Kimseye yalanci demedim ama verdiginiz sözleride tutmadiniz buda bi gercek....
siz herhangi bir yerde eleman olarak çalışmadınız galiba. "patronun yanında olmak" diye bir durum olamaz. maaşlı çalışan eleman söyleneni yapmak zorunda. şu noktada aygül hanıma yüklenmenin pek anlamlı yok. tabi yok yere birini üzmek gibi bir niyetinin yoksa.
dostlar daha önce de bu konuya yazmıştım ve demiştim ki bu olayın tek çözümü madur arkadaşın gidip tüketici heyetine başvurmasıdır. sonuçta iki taraf da kendince haklı ise bizim burada insanlara saldırmamızın kimseye bir faydası olmaz. bir çözüm de üretilmez. ederi en fazla 40-50 ytl olan birşey için 115 ytl alan firmanın da şikayet edilmesi şarttır. parçanın onlara maliyeti bu olsa bile öncelikle sorulması gerekiyordu. sorulmaması bile tüketici heyetine şikayeti gerektirir.
arkadaşlar tüketici olarak ahkkımızı aramaz isek bu durumlara çok düşeriz. düzgün hizmet vermeyen firmanın burnunu kanunları kullanarak sürtücez ki birşeyler değişecek müşteriyi kaz görmekten vazgeçecekler. başak yolu yok bu işin.
-
Jedaykin adlı üyeden alıntı
siz herhangi bir yerde eleman olarak çalışmadınız galiba. "patronun yanında olmak" diye bir durum olamaz. maaşlı çalışan eleman söyleneni yapmak zorunda. şu noktada aygül hanıma yüklenmenin pek anlamlı yok. tabi yok yere birini üzmek gibi bir niyetinin yoksa.
dostlar daha önce de bu konuya yazmıştım ve demiştim ki bu olayın tek çözümü madur arkadaşın gidip tüketici heyetine başvurmasıdır. sonuçta iki taraf da kendince haklı ise bizim burada insanlara saldırmamızın kimseye bir faydası olmaz. bir çözüm de üretilmez. ederi en fazla 40-50 ytl olan birşey için 115 ytl alan firmanın da şikayet edilmesi şarttır. parçanın onlara maliyeti bu olsa bile öncelikle sorulması gerekiyordu. sorulmaması bile tüketici heyetine şikayeti gerektirir.
arkadaşlar tüketici olarak ahkkımızı aramaz isek bu durumlara çok düşeriz. düzgün hizmet vermeyen firmanın burnunu kanunları kullanarak sürtücez ki birşeyler değişecek müşteriyi kaz görmekten vazgeçecekler. başak yolu yok bu işin.
Arkadaşım doğru söylüyorsun da,kanunen aranmamış bir hakkı biz burda konuyu güncel tutarak arıyoruz.Herhangi bir ceza ve yaptırım uygulanmamış olsa da,Burdan bu konuyu güncel tutarak en büyük cezayı veriyoruz.Herkes görsün,öğrensin.Bu daha büyük ceza bence.
-
-
1- barış arkadaşımız hatası motoru bir kaç yere göstermemesi yada en azından işçilik ve parça fiyatını dışarıda soruşturmaması. fiyat aldıktan sonra ben ok demeden başlamayın deyip bir kaç yere daha sormalıydı. o zaman uygun fiyatla yapıcak bir yer bulacak en kötü ihtimalle yol yardımı parası ile arıza tespiti için 20 ytl para verecekti başka yere yaptırcaktı. ayrıca götürdüğü yerde belki arızanın kablolardan olduğunu anlayacaktı cebinden o kadar para çıkmayacaktı.
2- garantisi olmayan bir motoru servise neden götürürler hiç anlamam iyi bir motorcu bulursun parçalarını da kendin alırsın tasarruf sağlarsın. hatta o motorcu gelir motora yerinde bakar ufak bir şeyse orda yapar yapamazsa mazot parasını alır motoru dükkanına götürür.hatta mazot parası bile almaz hatta motoruna bağlar yine götürür
3- servis hakkında bir şey söylemeye gerek yok adamlar bulmuş yolunacak kazı yolmuşlar. 100 küsür ytl ye pompa olmayacağını herkes bilir (barış arkadaşımız gibi acemiler dışında) boşuna kandırmayın insanları. eğer fatura varsa ben olsam sırf haklılığımı kanıtlamak için burada yayınlarım. ama buda sizi haklı çıkarmaz 15 ytl ye varken neden sormadan 110 ytl olanı taktınız para için tabi ki. servisin tek haklılığı ki oda kesin değil motorun farklı arızalarla gelmiş olmasıdır (şahsen ben inanmıyorum).ayrıca aygül hanım aracılığı ile katılımda bulunan sayın ustamıza buradan hadi oradan demek istiyorum her halde baktığı tüm motorları kawasaki sanıyor ve pahalı parçalar takıyor yada parçaya %1000 kar payı koyuyor. CC yükseltme işine gelince eğer arkadaşa olası sonuçlar anlatılmadıysa kendileri hatalı sonuçta kimse malına zarar verebilecek işlemleri motoruna yaptırmaz.
AYRICA servis kendi beceriksizliğini arkadaşın motor sürmeyi bilmemesi ile kapatmaya çalışıyor.
4- AYGÜL hanıma gelince öncelikle kendisinin reklam amaçlı olarak buraya üye olduğunu sanmıyorum. çünkü öyle olsa 3 senedir orda çalıştığına göre daha önce üye olurdu. ama Kendisinin konu başındaki söylemleri reklam kokan hareketler. kendisi konuya ilk yazarken ya karşı tarafın haklı çıkacağını ve tüm arkadaşların yorum yapacağını düşünmedi yada iki hoş beş cümle iki anlatım olmadı biraz bilgi gösterisi ve karmaşık terimler ile konu kapatılır diye düşündü her halde.
SONUÇ OLARAK GÜLER SATIRAL İSİMLİ SERVİSİN ARKADAŞIMIZA YAPTIĞI HAKSIZLIKTAN VE BURDAKİ KANDIRMA GİRİŞİMLERİNDEN SONRA KENDİLERİNİ KINIYORUZ KENDİLERİNE TAVSİYEM KAWASAKİ YADA DİĞER BİR ÜST SINIF JAPON FİRMASINA SERVİSLİK YAPMALARIDIR. ELLERİNDE OLAN PAHALI PARÇALARIN MALİYETİNİ ANCAK O TİP MOTORLARA BİNEN ARKADAŞLARIMIZ KARŞILAR.AMA BÖYLE ŞERLEYİ O MARKALAR ALTINDA İKEN YAPAMAZSINIZ
BARIŞ ARKADAŞIMIZDAN DA BEKLENTİM BİR ZAHMET HAKEM HEYETİNE BAŞVURMASIDIR BİR ŞEYLER ELDE ETMESEDE BU HORTUMCU ARKADAŞLARA BELKİ BİRAZ KORKU VEREBİLİR.
AYGÜL HANIM DA LÜTFEN PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETSİN AMA ÇALIŞTIĞI YER HAKKINDA YORUM YAPARAK DEĞİL SONUÇTA ORDA BİR ÇALIŞAN OLDUĞU VE HAKSIZ ÇIKILMASI SONUCUNDA ZARARI KENDİ CEBİNDEN KARŞILAYAMAYACAĞI İÇİN KENDİZİ ZAN ALTINDA KALABİLİR.
FORUMA ÖNERİM HERKES BİLDİĞİ İYİ USTALARI AÇICAĞIMIZ BİR KONUDA YAZSIN BENİM GİBİ YENİ MOTORCU OLAN YADA ARKADAŞLARDA ORDAN YARARLANSIN.
konuyu güncel tutmak amaçlı olarak tekrar duyuru yapıyoruz
ne yapmıyoruz GÜLER SATIRAL'a motorlarımızı tamire götürmüyoruz
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
-
Arkadaşlar,burayı boş bırakmasak diyorum.Yapanın yanına kar kalmasın diyorum,duyarsız olmayalım diyorum.Hadi klavye başına...
-
essegesse adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,burayı boş bırakmasak diyorum.Yapanın yanına kar kalmasın diyorum,duyarsız olmayalım diyorum.Hadi klavye başına...
bende boş bırakmamak için yazıyorum ama giren çıkan yok
Güler Satıral servisine gitmiyoruz değil sayın forum üyeleri
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)