Peki o zaman şunu sorayım diğer servise neden normal fiyattan geliyo yada neden bize normal fiyatından geliyoda size 115ytl ye geliyo bu otomatik..
Yanlış bakmış olmayasınız 11,5 ytl olmasın sakın o otomatik...
İyice kontrol edin isterseniz....
Peki o zaman şunu sorayım diğer servise neden normal fiyattan geliyo yada neden bize normal fiyatından geliyoda size 115ytl ye geliyo bu otomatik..
Yanlış bakmış olmayasınız 11,5 ytl olmasın sakın o otomatik...
İyice kontrol edin isterseniz....
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
maalesef degil diger servis dedigim asya bayii degil mondıal bizim eski ustalardan birisi bizim fiyatlarıda bilir kendisi ve oda sizde pahalı dedi yani anlatmak istedigim o
Hmm demekki asya japondan veya italyandan daha kaliteli ki scooter benzin otomatiği bile bir çinlininkinin 10 katı fiyatla satılıyo
Yada sizin servis taktığı yedek parçalarla iyi bir kazık atıyo
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ya dümen bunların hepsi servis mırın kırın etmekten başka bişey yapmıyor. yok pc bozuk yok resimleri atamıyorum. resmi atsan ne olucak ki biz pompadakş altını yada pırlantayımı görücez. bu ne kardeşim hani haklıysa yardımcı olucaktınız arkadaşa. hepsi dümen parayı alın ondan sonra tanımayın. her seferinde varklı sebepten servise geldi diyorsunuz madem adamın ufak tefek arızaları var neden hepsini yapmadan sadece şikayeti giderip gönderiyorsunuz. gel buna 150 lilik piston takalım demesini biliyorsunuz ama. bakın insan hayatı bu kadar ucuz değil allahtan makina kapının önünde bozulmuş sürekli ya otobanda falan bir arıza yapsa tıklasaydı. bu mesuliyeti alabiliyorsanız bu işi yapmaya devam edin. ben bu konuyu baştan sona okudum... ve bence yapılan kazaların büyük bir kısmıda bu yüzden. adam gibi yapılmadan tüm arızası giderilmeden bir motora binerseniz başınıza herşey gelebilir. allah hepimizi bu ve benzeri durumlardan korusun kaskınıza asfalt yüzü göstermesin...
yaaaa.... çok özür dilerim ama merak ettim;aygül hn. bu serviste ne iş yapıyor?
sahibi felanmı? evden yazıyo, çiziyo,araştırıyo, müşteri memnuniyetini had safhada yapmaya çalışıyor.....hatta sert diyologlarada girdi girecek gibi....
e peki firmanın sahibi değilse; peki patronlar nerede?
ustalar nerede? neden muhatap olmuyorlar?
benim firmam olsaydı, çağırırdım şikayeti olanlar fotoğraflar eşliğinde bide toplantı yapardık,mümkün mertebe her kes mutlu mesut olurdu belkide...
yazık aygül hn. işten çıkaracaklar birdaha muhatap olacak kimse bulamayacaksınz
son söz...
PATRONLAR ve USTALAR BURAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çin malı motor almayın kardeşim ben bugün kaza yaptım hurda oldu motor sağlam hiçbiyeri kalmadıı
Boşver sen parçalanacan o sağlam kalcak varmı öyle yağma
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
netür ir kaza yaptın geçmiş osun
acak şöylede bir durum var çin malında mtoru diger motorlara göre neredeyse arı fiatına toparlıyorsun dğru diylmi
ayberk abi iyi aksamlar nasıl gidiyor slmmmmm
arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.
arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.
adamlar köşeyi dönmüşler mi yoksa sürünüolar mı bi bilen yazsın yahu
arkadaşlar biraz daha gerçekçi olamazmıyız???
yahu kaç tane forum okudum-okuduk-okuyoruz....(çin malı motorlar hakkında)
dökülüyo...kırılıyo...dandik...motor gitti...şişti...benzin içiyo...servis dandik...
varda var...........................
ben hep yazıyorum,aynısını yazıyorlarda...
verdiğiniz paradan daha fazlasını bekleyemezsiniz,sonuçta çin malı; kalitesi belli!!!
benimkide mondial zat 150...bakıyorum motoruma,durup dururken kırılıyor bi yeri! çukura girdim geçenlerde;farın içteki tırnakları kırıldı... adam kalkıpta metal koymayacak tabi... motorun bütçesi belli.... yahu hep şikayet!!! bizim motorlar böyle,bi yerde bitecek...bitmeye başlıyorlar bizde servise gidiyoruz...sistem bu... ne kadar ekmek o kadar köfte...misali.
tabiki kaliteli ürün,kaliteli servis hepimizin hakkı.haklarımızı bilirsek haksızlık yapanlara karşı dahada güçlü oluruz!!!
kaza yapıpta motoru parçalanan arkadaşada geçmiş olsun
bu anlatacağım olay my_karizma91'e;
yıllar önce tv'de izlemiştim klasik otomobilleri anlatıyorlardı.
türkiyenin gururu ANADOL'u anlatıyorlardı...(tv'de öyle geçiyordu)
vay efendim keçiler yemiş,yağmur yağmış su çekmiş,kaza yapmış 2'ye bölünmüş vs....tabi bunları gülerek anlatıyorlar.spiker şöyle sordu;
e peki kaza anında güvenli olmuyor dimi? fiberglas hemen kırılr!!!
cevap hemen geldi...
tabiki kırılır,ama arabanın içinde sıkışıp kalmaktansa yada metal tarafından yaralanmaktansa kırıp daha kolay kurtulabilirim dedi.... muhabir sustu kaldı...
bizler genelde devamlı bardağın boş kısmıyla uğraşıyoruz...oysaki anadol olayında galerici konuya başka biraçıdan bakmıştır....
bizdemi baksak ne...
[QUOTE=mevlüttttt;1284765]netür ir kaza yaptın geçmiş osun
acak şöylede bir durum var çin malında mtoru diger motorlara göre neredeyse arı fiatına toparlıyorsun dğru diylmi
ayberk abi iyi aksamlar nasıl gidiyor slmmmmm
arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.[/QUO
OOOoooo..... aramıza hoş geldin
Arkadaşlar burada konu çin malının sağlamlığı değil ki arkadaşımıza servis tarafından atılan kazıktır..
115 ytl ye takılan benzin pompasıdır.
Ve yine söylüyorum ki srad 600 ün benzin pompasını 140 ytl gibi bir paraya aldık..
ama aygül hanım ve patronundan hala inandırıcı bir açıklama gelmedi.
Kendileri kabul etmesede artık bütün forum arkadaşa kazık attıklarını biliyor sanırım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kazık olduğunu bilio tabi ki okuyan herkes.aygül hanım müşteri yanındaydı hep ne oldu baktı işleri kıvıramıo uğraşmaktan vazgeçti ee aygül hanım hani müşteri yanındaydınız ! bırakın bu palavraları açık açık sölemekten çekiniosunuz hala neymiş fotoları yayınlayamazmış izin verilmiyormuş(ajda ablamız ne demiş palavra palavra palavraaaaa hepsi palavra inanmam sana)eğer benim bir şirketim olsa ve bana haksız yere yere suçlama yapılsa elimdeki bütün belgeleri raporları evrakları hiç düşünmeden daha bu formun ne başında yayınlardım ama siz burun kırın etmeye yok şöyle yok böyle demeye,altın kaplama pompayı da satmaya dewam edin.barış kardeşim sen de sürekli adresi vermeye dewam et servisin.hatta başka forumlar açıp bu forumun sayfa linkini koyabilirsin.herkes bilsin bunlara boşa para vermesin parayı hak eden kazansın.
Müşteri memnuniyeti sıfır aygül hanimhiç yakişmamiş size verdiginiz sözlere yazık....
belki arkadasi kazıklayarak bir miktar para kazandiniz ama şu topik açıldıgından itibaren ve bu konuyo okuyuyan bilgilenen arkadaslardan epey bi zarar ettiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ya bari imajı düzeltmek için fatura uydurun ya.bunlar hem suçlu hem güçsüz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Forumu takip ettikleri halde hala bir cevap yok.İşleri düşmüşmüdür acaba? Yoksa bize küfür edip işlerine devam ediyorlarmı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)