ruhsat tescili için verilen 1 ay süre geçti
Reklamlar
-
Merhaba dostlar;
1 ay önce ikinci el satın aldığım motorumun noter işlerini aldığım gün halletmiştik fakat 1 ay içinde de yeni ruhsatını çıkartmam gerekiyordu.Bugün verilen 1 ay süreyi geçtiğimi farkettim.Bunun için ceza ödeyeceğimi biliyorum.Yalnız şu an yaptıracak durumum yok.Biraz daha bu şekilde durması gerekecek.Bu süre içinde polis durdurduğunda ceza yazmaktan başka ne gibi bir işlem yapabilir.Motoru bağlama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Not:Formu arattırdım fakat sadece ruhsatla alakalı sonuçlar buldum.varsada kusura bakmayın dostlar.
Teşekkürler,
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Polis plakasız olan motoru bağlar..Cezasıda vardır.Plakanı çıkart daha iyi..
-
ozaktasi;
Şu an süre geçtiği için plakasız olarak mı görülüyor.Trafikten plakamı arattığımda hala kaydı var silinmemiş görülmekte.
-
polis bsy diyemez sadece karakola gittignde 90ytl gibi bi ceza odiceksin yeni ruhsat cıkartırken okdr yalnz sigortanın noter satısı olan kişi ustune olması lazım
true love..
Drift Religion
-
mhrrmkpnr;
Teşekkür ederim dostum.Trafik sigortası hala eski ruhsat sahibinin üzerine idi.Söylediğin iyi oldu en azından yarın hemen sigortayı yaptırayımda polis durdurursada sorun olmasın.Malum kullamak zorunda kalıyorum motorumu.
-
mhrrmkpnr'nin de dedigi gibi 100ytl civarinda bir ceza odeyeceksin.
-
Teşekkürler GorkeM;
Bu yıl içerisinde 2. el bir motor alıp trafik şubedeki ruhsat devir işlerini yaptıran bir arkadaş ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi?Benim noter satışım 153 ytl tuttu ve plakalarım Karşıyaka olduğundan değişmeyecek sanırım.Totalde trafik şubeye ne kadar para öderim kendim ilgilenirsem veya muameleciye yaptırırsam?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)