Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ruhsat tescili için verilen 1 ay süre geçti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mct-250
    Merhaba dostlar;

1 ay önce ikinci el satın aldığım motorumun noter işlerini aldığım gün halletmiştik fakat 1 ay içinde de yeni ruhsatını çıkartmam gerekiyordu.Bugün verilen 1 ay süreyi geçtiğimi farkettim.Bunun için ceza ödeyeceğimi biliyorum.Yalnız şu an yaptıracak durumum yok.Biraz daha bu şekilde durması gerekecek.Bu süre içinde polis durdurduğunda ceza yazmaktan başka ne gibi bir işlem yapabilir.Motoru bağlama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Not:Formu arattırdım fakat sadece ruhsatla alakalı sonuçlar buldum.varsada kusura bakmayın dostlar.

Teşekkürler,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Polis plakasız olan motoru bağlar..Cezasıda vardır.Plakanı çıkart daha iyi..

Motosikleti
    mct-250
    ozaktasi;

Şu an süre geçtiği için plakasız olarak mı görülüyor.Trafikten plakamı arattığımda hala kaydı var silinmemiş görülmekte.

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    polis bsy diyemez sadece karakola gittignde 90ytl gibi bi ceza odiceksin yeni ruhsat cıkartırken okdr yalnz sigortanın noter satısı olan kişi ustune olması lazım
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    mct-250
    mhrrmkpnr;

Teşekkür ederim dostum.Trafik sigortası hala eski ruhsat sahibinin üzerine idi.Söylediğin iyi oldu en azından yarın hemen sigortayı yaptırayımda polis durdurursada sorun olmasın.Malum kullamak zorunda kalıyorum motorumu.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhrrmkpnr'nin de dedigi gibi 100ytl civarinda bir ceza odeyeceksin.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    mct-250
    Teşekkürler GorkeM;

Bu yıl içerisinde 2. el bir motor alıp trafik şubedeki ruhsat devir işlerini yaptıran bir arkadaş ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi?Benim noter satışım 153 ytl tuttu ve plakalarım Karşıyaka olduğundan değişmeyecek sanırım.Totalde trafik şubeye ne kadar para öderim kendim ilgilenirsem veya muameleciye yaptırırsam?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)