Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nedir bu bayan şöförlerden çektiğimiz yaaa!!!

REKLAM ALANI
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Ben araba kullanan kadınlara saygı duyuyorum. Bu trafikte, bu tacizlere maruz kalmalarına rağmen aslanlar gibi sürüyorlar arabalarını. Arada kötü sürenler de var, hatta çoğu pek iyi sürmüyor da olsa ben yinede onları seviyorum. Hele bir de motorcu bayanlar var ki onlara saygım kat kat fazla. Aleste, Peril, red-black(ya da öle bişi ), miya ve aklıma gelmeyen diğer motorcu arkadaşlarıma buradan tekrar sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. BayanlarIn yanındayım ve her zaman destekliyorum. İyiki varlar..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kingston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    110 ft simdilik [mz den sonra ii gelmedi]
    ya arkadaşlar tamam iyi kullanan bayanlar war wrc araba kullanan bayanlar war ama bence bunları söylemek avuntu neden mi trafik te kaç tane wrc araba kullanan war yada kaç tane pro kullanıcı war yada kaç tane bilinçli kullanıcı war?

çoğu motorsikleti bisiklet ile aynı seviyede görüyo nasıl olsa 2 teker diye ben bunun sıkıntısını çok yaşadım
    yapılacak tek şey (bence) ehliyet verilirken trafikteki diğer araçların durumu da göstermek özellikle motosikletlerin

çoğu bayan sürücü motorsiklet kullananlar ile kaza yapıyor ve genelde motor kullanan arkadaşımız ölüyor ve bayan da yüksek yerden tanıdıklarıyla (mutlaka olur) kendilerini kurtarıyolar ne oluyor motosiklet kullanan bi şekilde suçlu oluyor adam zaten ölüp gitmiş bi de suçlu çıkarıyolar adamı bu gibi bir sürü haber televizyona çıktı yani
    Kingston in Aksaray
    (niye diye sormayın :((()

Arkadaşlar erkek sürücülerin bayan sürücüleri yolda çok sıkıştırdığı kesin bir gerçek..Aynı zamanda benim gözlemlediğim bayan sürücüler gerçekten motorluları nedense çok sıkıştırıyorlar. Artık gücümüz motora yeter falan diye mi düşünüyorlar,yoksa nasıl olsa yol vericek diye mi düşünüyorlar bilemem ama benim gözlemlediğim de bu.Hatta geçen arabayla gidiyorum önümde de bayan sürücü var.Solumdan motosikletli bir arkadaş geldi önüme geçti tabiki yol verdim Motorlu arkadaş bayanı sollamaya kalkıştı ama bayanı bir görseniz nasıl yol vermiyor şaştım kaldım Sonra kornaya basıp yoluna devam etti bayan ama benim gördüğüm buydu.Tabiki bütün bayanlar aynı değilde Lütfen daha fazla dikkat edelim.

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya arkadaşlar sitede bayanlarda var ama konuşucam....
    Zaten kendini dünyanın hakimi sanan yaratıklar,birazda güzel olunca bide araba alınca altına,üstüne bide abazan bakışlar eklenince(ki bunun suçlusu bizim ırkımız) kendilerini ölümsüz zanlediyolar.Ben artık erkek muamelesi yapıyorum kadın şöförlere.çıldıriciiiim!!!!
    e tabi on parmağın onu bir diil.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    bayanlar yapıyor da erkekler yapmıyor mu...yooo onlar da yapıyor ama biraz daha önceden tahmin edilebilir oluyor bu hatalar...
    deamon, +1
    bayanların ne yapıcagı hıc bellı olmuyo.kafasına gore zırt dıye serıtten serıte atlayanıda var sınyal vermeden donenıde.erkek olsa haa bu adam surayı bos buldu gırer gıbısınden tahmın yapabılıyoz ama kadınlar ıcın bu cok zor.sadece trafıkte degıl hayatın her alanında boyle..dıkkat abıler dıkkat..

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Başka bir site de okudum. Ablam üşenmemiş trafiği aramış.. Buyrun okuyun...

Selam Dostlar
    Geçenlerde Gemlik'ten Bursa'ya dogru gelirken Dürdane rapmasında bir bayan surucuyu (ki hanım sürücü orta şeritte idi) solladım.Tam tepeye çıkacaktım ki polis beni durdurdu.Hakkınızda şikayet var.Şikayeti yapan aracı bekleyene dek evraklarınızı verin dedi memur bey.Neyse verdim.Ve şikayetçi geldi.Memur bey ben adamdan şikayetçiyim dedi.Buyrun bayan nasıl yardımcı olabilirim şikayetiniz nedir.Bu adam beni solladı.Nasıl yani sizi sıkıştırdı mı.Hayır ben orta şeritte gidiyordum bu adam solumdan geçti.Ne yapmamı istersiniz.Bunun için ceza kesemem ki motorsiklet sürücüsüne ve evraklarıda tamam üstelik.Sizin şikayetiniz nedir.Diyorum ya memur bey bu adam beni solladı.Beni nasıl sollar bu adam.Polis iyide hanım efendi Trafik kanununda motorsiklet otomobil sollayamaz diye bir madde yok ki dedi.Ya dedi hanımefendi.Nasıl olur ya o motorsiklet ben aracım.Bir motorsiklet beni nasıl sollar.Nasıl kanunda yeri olmaz mış.O motosiklet ben arabayım.vs vs
    Siz karar verin trafikteki yerimizi.Hala Motorsiklet bilinci oturmamış.Kadın ısrarla ben aracım o motorsiklet beni sollayamaz demeye devam ederken polis hadi kardeşim sen git işine biz bugun bunu dinleriz artık dedi.
    Evet dostlar.Ben Bursa'da namusuyla kurallara sıkı sıkı bağlı motorsiklet kullanıyorum.Ve maalesef yurdumun İNSAN'ı onu solladım diye benden şikayetçi oluyor ve benden şikayetçi olurken bir trafik suçu işlediğinin farkında bile olamıyor.
    Araç seyir halındeyken cep telefonu ile görüşme yapmak suçtur.

Saygılarımla
    Şenol SEL
    Bursa
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

agonyozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza
    Creep3, Alışageldik bir konu

Bende aynen katılıyorum.Okumama gerek bile yok aslında
    Something in the Way..!

gaffar valla çok şaşırdım abi yazdığına geçmiş olsun.Bu kadarda olmaz derler ya demek oluyormuş Kurallara uysan dert uymasan başka bir dert.Neymiş kendisi araçmış sen motor.Ya böyle tip insanlarla aynı yolu paylaşmak bile zarar.Neyse kal sağlıcakla abicim.

Arkadaşlar bizim için yaşamın her anında,vazgeçilmez,olan BAYANLARIN,BAYMAYANLARINI bulan var mı ?

Motosikleti
    hyosung-aqulia250
    valla arkdşlar bende bir bayan motor sürücüsü olarak söyleyebilirim ki bayan otomobil sürücülerinin %90 nı kötü ne yazık ki....
    bende bunlardan bir tanesi yüzünden ciddi bir kaza yaptım ama iyi kurtuldum
    bence çok çok ama çok daha dikkatli olmaları lazım ve bencil olmamalılar...
    umarım şehrimiz yakın zaman içinde daha bilinçlenip kabullenicek ve bizde rahat rahat yolumuzda gidicez ... İNŞALLAH....

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlikle kötü kullanıyorlar.bend e kaç kere dikkatsizlikleri yüzünden ciddi tehlikeler atlattım.Ancak bu değişmiyor malesef..yine aynı yine aynı..

Allah sabır versin valla sürekli yollarda olanlara
    Gerçi erkeklerde aynı ama hemen hemen daha tecrübeliler sonuçta..

Motosikleti
    1000RR06
    Peril, erkeklere AYI diyosun ama siz bayanlardan daha iyi kullanıyolar ve daha az taciz ediyolar tecrübe desen tartışmaya gerek yok daha sayayımmı

walla alındım şimdi
    Acımadıki, acımadıki

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bir bayan araba kullanamaz.ya da ben hiç görmedim.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Gecen Cuma Küçükyalı'da yol çalışmasının oldugu noktada. Arka sol tarafıma bir arabanın çarpması sonucu motorum devrildi. Yola giriş yapmak üzere olduğumuz ve çok yavaş olmamız sayesinde. sadece motorum yattı. Arkama donup baktıgımda. AYnen 1,5 ay once kırmızı da beklerken arkamdan çarpan kişi gibi bir bayandı ve aynen aval aval yuzume bakıp. Arabadan kafasını bile çıkarmaya tenezzül etmedi. Trafikte aşırı dikkatliyimdir. Hatta aralara girmeyi bile duran trafik olmadığı zaman tercih etmem. Ama benzer olayın tekrar etmesi beni biraz dusundurdu. (Allah korusun) acaba ölümüm bunlar gibi kullandıkları araca hakim olamayan bir bayan sürücü tarafından mı olacak sorusunu aklıma getirdi.
    Genellemeyi sevmem yapmayı da tercih etmem. Butun bayan soforler kotu kullanır demiyorum. Yengemin araba kullanmasını biliyorum ki. Kullandigi araca hakim ve tecrubeli. Ama cogunlugununda onun gibi olmadıgını biliyorum.

Lütfen biraz daha dikkat. Canımız cok degerli.
    Sadobey

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    trenox, :

anladin sen!
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    Honda X11
    Trafikte mümkün olduğu kadar çevremdeki arabaları ve sürücülerini kontrol etmeye çalışırım. Benim için en tehlikeli şeyler sırası ile

1) Cep telefonu ile konuşan bayan sürücü
    2) Doğan Şahin Kartal marka arabalar
    3) Cep telefonu ile konuşan erkek sürücüler
    4) Bayan sürücüler.

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlarda özür dilerim ben AYNI deek istemiştim ama klavyenin azizliği..
    yanlış anlamayın lütfen,erkeklerin çoğu bu dikkatsiz bayanlar kadar aynı davranıyorlar...
    sadece biraz daha özen istiyoruz o akdar..

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Hee heeee bence klavye dogru yolu bulmus Peril
    En sagdan yavas yavas giderken pencereden sarkmak suretiyle uzerime saldiran varliga baska sey de denmez zaten!!!

Cenkmenders, bu arada mesajini yeni okudum...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    1000RR06
    alestevardiya, her erkek aynı değildir ama
    Acımadıki, acımadıki

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet değildir o oerkeğin ....lığı ama kesinlikle her kadın dikkatsizdir hepsi orta dikiz aynasını makyaj aynası saniyor.E zaten o kadar hata yapan erkek sürücüleri yaşatmıyolar İstanbul trafiğinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler