Arkadaşlar bugün sürücü kursu direksiyon eğitimi veriyordu 11 e doğru yola çıktım A2 olmadığı için arkadaşımın arabasıyla kursa gidiyorduk 3 tane mtorcu istanbudan geliyorlardı plakalar (34) 3 motor YAMAHA MT -01 ,suzuki dl vstrom, bmw f 650 gs benzinlikte durdular bizde durduk ben laf attım nereden gelıyorsunuz diye konuşmak istedim nede olsa motorcu motorcunun dostudur diyerekten bana sordukları TEK ŞEY SAFRANBOLU NEREDE 2 3 km ılerde dedım ana yolu takıp edın sapmadan gıdın safranbolu dedım tmm saol dedı kesti attı dedim bende motorcuyum felan yamaha kullanıcısıyım he ii havalarındalar tabi altta kalırmıyım dedim bu oyuncaklarlamı geldiniz karabük safranboluya evet de bunlar oyuncakmı dediler bende laf soktum R1 den sonra bunlar oyuncak kaçıo dedım hemen atladılar oltaya :D sende R1 mi vardı usta felan demeye basladılar (aslı yok BWS var) diyeceğim o yazık böyle motorculara motosikletin sınıfı cc si ne olursa olsun altındaki motora güvenip havalanmamak lazım =) kınıyorum böyle arkadaşları