Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..
Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..
Bencede Ayıp Etmişler Abi Aslında Az Söylemişsin Bitane Cbr Bitane R6 Bitanede Hayabusam Var Diyecektin Tm Kapak Olcaklardı
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
Afferin sana....Eee...Neticede ne oldu şimdi gerçek, onlarda Yamaha,Suzuki,BMW sendeyse hala bir BWS var....Safranbolu'na kaç KM kaldı bu arada
Aristokrat gibi yazmışsın valla
öyle ya...adam sadece hava olsun diye 20-25.000.-ytl ve üzeri para sayıyor ve hava olsun diye Safranbolu'na gidiyorne akılsız insanlar var şu memlekette
Kınanacak daha o kadar çok unsur var ama göre göre 3 havalı motosiklet sürücüsünü görüyoruz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
dl deki bendim.2-3 km sonra dedin gittik gittik bulamadık kardeşim
1.Arkadaşım biraz düşünseydin BWS ninde bir YAMAHA olduğunu anlardın ve onlarda yamaha suzuki bmw var sende ise hala BWS yazmazdın ;)
2.Safranbolu yu küçümsedin gbme geldi unutma safranbolu dünyadki özelliğini kaybetmeyen değerlerini koruyan en eski tarihi kentlerden birisidir
Yamahaşk 😍
Abi lafı çok güzel sokmuş, ağızlarının payını vermişsin.Helal olsun.Yazık öyle insanlara.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
ağzına sağlık kardeşim:D ii yapmışsın da sende keşke r1 oyuncağı yerine şööle motor gibi bi motor deseydin keşke zuhahahahahahah
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)