Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Havalı Motorcular

REKLAM ALANI
    osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..
    yok üzmem canımı =) 8 yaşında başladım ben motor sevdasına Allah a şükür çok iyi dostlar edindim edinmeyede devam ediyorum =)
    Yamahaşk 😍

Motosikleti
    125 cc MZ
    Bencede Ayıp Etmişler Abi Aslında Az Söylemişsin Bitane Cbr Bitane R6 Bitanede Hayabusam Var Diyecektin Tm Kapak Olcaklardı
    :bestmt:::biggrinn::tutkuy::

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı BWSTÜRK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DEMET saol daha muhabbeti uzatcaktım ama yanlarında bayanlar vardı ve kursa geç kalıodum o yüzden kısa kestim:D
    Afferin sana....Eee...Neticede ne oldu şimdi gerçek, onlarda Yamaha,Suzuki,BMW sendeyse hala bir BWS var....Safranbolu'na kaç KM kaldı bu arada

Alıntı İzmirli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle insanlarda motor ruhu yok bence sadece hava ruhuna sahipler bana göre Kınıyorum bu şekildeki kullanıcıları
    Aristokrat gibi yazmışsın valla
    öyle ya...adam sadece hava olsun diye 20-25.000.-ytl ve üzeri para sayıyor ve hava olsun diye Safranbolu'na gidiyorne akılsız insanlar var şu memlekette
    Kınanacak daha o kadar çok unsur var ama göre göre 3 havalı motosiklet sürücüsünü görüyoruz
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    dl deki bendim.2-3 km sonra dedin gittik gittik bulamadık kardeşim

Motosikleti
    Yamaha Bws
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Afferin sana....Eee...Neticede ne oldu şimdi gerçek, onlarda Yamaha,Suzuki,BMW sendeyse hala bir BWS var....Safranbolu'na kaç KM kaldı bu arada

Aristokrat gibi yazmışsın valla
    öyle ya...adam sadece hava olsun diye 20-25.000.-ytl ve üzeri para sayıyor ve hava olsun diye Safranbolu'na gidiyorne akılsız insanlar var şu memlekette
    Kınanacak daha o kadar çok unsur var ama göre göre 3 havalı motosiklet sürücüsünü görüyoruz

1.Arkadaşım biraz düşünseydin BWS ninde bir YAMAHA olduğunu anlardın ve onlarda yamaha suzuki bmw var sende ise hala BWS yazmazdın ;)

2.Safranbolu yu küçümsedin gbme geldi unutma safranbolu dünyadki özelliğini kaybetmeyen değerlerini koruyan en eski tarihi kentlerden birisidir
    Yamahaşk 😍

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Abi lafı çok güzel sokmuş, ağızlarının payını vermişsin.Helal olsun.Yazık öyle insanlara.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Motosikleti
    suzuki-HAYABUSA
    ağzına sağlık kardeşim:D ii yapmışsın da sende keşke r1 oyuncağı yerine şööle motor gibi bi motor deseydin keşke zuhahahahahahah
    [B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]

Motosikleti
    Yamaha Bws
    Alıntı yenny1i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağzına sağlık kardeşim:D ii yapmışsın da sende keşke r1 oyuncağı yerine şööle motor gibi bi motor deseydin keşke zuhahahahahahah
    k.bakma ya aklıma birden r1 gelmiş doru diyorsun r1 ve hayabusa oyuncak kaçar keşke zx 14 felan deseydım:D:D:D:
    Yamahaşk 😍

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)